Str 99.1 z 195 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-11-09 21:24:09 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Goga_G_ | Post #2 Ocena: 0 2010-11-09 21:57:40 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-10-2010 Skąd: Londyn |
Rodzice chłopaka wychodzili do teatru, matka robiła ostatnie szlify w łazience, a ojciec wszedł do salonu i widząc leżącego na kanapie syna mówi do niego:
- Synu wiem, że dzisiaj jak nas nie będzie przychodzi do Ciebie twoja koleżanka Ania i wiem co będziecie robić. Syn spojrzał na ojca i skinieniem głowy potwierdził, że ten ma rację, po czym ojciec dalej kontynuował. - Pamiętaj tylko, że masz ją ze***ąć tak żeby poczuła, że jesteś kość z kości i krew z krwi moim synem. - Ależ tato jasne, że tak będzie - Ale pamiętaj krew z krwi - No jasne tato - A gumki masz? - No jasne tato że mam Po czym wyszli do teatru. Po powrocie mama koleżki poszła do łazienki zmywać make up, a ojciec wchodzi do salonu i widzi na kanapie rozłożonego syna, który z błogim uśmiechem na twarzy oczami zamglonymi od niedawnego widocznego wysiłku przeciąga się i pręży/ - I jak synku, dobrze było? - No jasne tato, zajebiście - mówi rozanielonym głosem syn - A ile miałeś orgazmów? - nie odpuszcza ojciec - Ja? Z siedem! - A ona? - pyta szczęśliwy ojciec - Nie przyszła |
chinczyk | Post #3 Ocena: 0 2010-11-09 22:20:48 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2008 Skąd: najpiekniejsze miasto na wyspach!!!! |
Siedzi facet w domku aż tu słyszy pukanie. Otwiera drzwi, za drzwiami stoi jeż.
- Co chciałeś? - pyta facet. - Klej masz? - spytał jeż. - Nie mam. Jeż odwrócił się poszedł. Zdziwiony facet zamknął drzwi i zajął się czymś innym. Po jakimś czasie znów słychać pukanie. Facet otwiera a tam znowu jeż. - Czego znowu chcesz? - Klej przyniosłem... yyy
|
Goga_G_ | Post #4 Ocena: 0 2010-11-10 21:16:08 (15 lat temu) |
Ksiadz tuz przed droga krzyzowa dowiedzial sie, ze musi wyjechac na stacje po kogos z rodziny.
Poprosil wiec koscielnego, zeby ten odprawil ja za niego. Poprosil go rowniez, zeby w zadnym wypadku nie konczyl jej przed jego powrotem ze stacji. Ale ksiedzu zeszlo sie troche na tej stacji, bo pociag spoznil sie 4 godziny. Po powrocie wpada zdyszany do kosciola i slyszy: -Stacja 158, Jezus idzie do wojska, wszyscy spiewamy "Przyjedz mamo na przysiege...". |
Goga_G_ | Post #5 Ocena: 0 2010-11-10 21:18:58 (15 lat temu) |
Jaś i Staś postanowili wydoić krowę, ale żeby bylo szybciej i krowa miała lepsze trawienie wzięli krowę i dawali jej trawy, a później łeb zanurzyli w stawie, Staś trzymał za łeb a Jasiu za ogon, po chwili krowa zaczęła srać na Jasia, Jasiu na to: Stasiu wyżej łeb bo muł wciąga!!
|
|
|
Goga_G_ | Post #6 Ocena: 0 2010-11-10 21:22:36 (15 lat temu) |
Jasiu był jedynym chłopakiem w klasie wsród 17 dziewcząt i strasznie przeklinał. Na przerwie podchodzi pani do Jasia i mówi:
-Jutro nie przyjdziesz do szkoły ponieważ przeklinasz a przychodzi jutro komisja !!!! Na to Jasiu: -Przyjdę!!! Pani znowu krzyknęła, Jasiu zaprzeczył. Pani podeszła do dziewczynek i mówi: -Jeżeli Jasiu przeklnie macie wyjść wszystkie z klasy. Następnego dnia przychodzi komisja i pytają się dzieci: -Co nowego budują w naszym mieście? Dzieci odpowiadają: -pałac kultury -drapacz chmur Podchodzą i pytają Jasia : -Dlaczego nic nie mówisz? -Pani mi nie pozwoliła. Pan z komisji pyta : -To co nowego budują w mieście ? Jasiu na to -BURDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczęta wychodzą z klasy a Jasiu krzyczy : -A wy Ku....gdzie dopiero fundamenty stoją. |
Goga_G_ | Post #7 Ocena: 0 2010-11-10 21:25:36 (15 lat temu) |
Tańcząc hrabina puściła baką:
-Panie hrabio wolałabym, aby to pozostało między nami. Hrabia odpowiada: -A ja wolałbym żeby się rozeszło. |
Post #8 Ocena: 0 2010-11-10 21:39:25 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2010-11-12 12:01:24 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2010-11-12 12:42:46 (15 lat temu) |
|