Str 6 z 195 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2007-11-02 04:40 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
fusiee | Post #2 Ocena: 0 2007-11-07 22:01 (17 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2007 Skąd: Netherlands |
Trzech gosci obserwuje dom. W pewnym momencie do domu wchodza dwie osoby.
Za pol godziny wychodza trzy. Biolog mowi: Rozmnozyli sie. Fizyk: Nie, to blad pomiaru. Matematyk: Jak do srodka wejdzie jeszcze jedna to dom bedzie pusty... ---- Rozmawiają dwaj chińscy generałowie: - Jutro zaatakujemy w dwóch małych grupach ok dwa, trzy miliony.... ---- Na dworcu kolejowym w Tworkach do kasy podchodzi facet i mówi: Poproszę bilet do Warszawy. Kasjerka pyta: Normalny? Na to facet wrzeszczy: NIE POPIERD*****! ---- Odbywa się szkolenie. Kapral daje komendę: - Maski założyć - Maski zdjąć - Maski założyć - Maski zdjąć - Kowalski, dlaczego nie zdjąłeś maski? - Zdjąłem, obywatelu kapralu! - Ale morda... --- Żona stojąc przy drzwiach szykuje się do wyjścia, na twarzy widać zdenerwowanie. Mówi z goryczą: - Wyprowadzam się, nie będę dłużej mieszkać z pedofilem! Na to mąż z przekąsem w głosie: - Hmm, ostre słowa jak na dziewięciolatkę... *nihilizm cynizm sarkazm orgazm*
|
Post #3 Ocena: 0 2007-11-07 22:30 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
milkamilka | Post #4 Ocena: 0 2007-11-07 23:04 (17 lat temu) |
Z nami od: 24-08-2007 |
Debeściaki z Was
![]() ![]() |
Post #5 Ocena: 0 2007-11-14 03:16 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2007-11-14 03:25 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2007-11-14 03:35 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
_Steve_ | Post #8 Ocena: 0 2008-02-20 22:31:10 (17 lat temu) |
Z nami od: 17-05-2007 Skąd: Luton |
Przychodzi facet do apteki i nawija
- pani magister cos na zatwardzenie - laksygen mogę Panu polecic. Bierze Pan jedna tabletke. - poprosze Facet zaraz w aptece zarzywa całe opkowanie i wychodzi. Aptekarka wytrzeszcza oczy i z ciekawości posyła za facetem synka co by zobaczył co sie z facetem będzie działo. po chwili synek wraco - aptekarka pyto - no i co? - a no nic. najpierw chłop szedł, potem biegł, potem machnoł reka i dalej szedł |
fusiee | Post #9 Ocena: 0 2008-02-21 13:56:06 (17 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2007 Skąd: Netherlands |
Siedzi facet w barze a przy sasiednim stoliku samotna kobieta.
Taaka laska! "Ale piekna kobieta - mysli sobie. Podejde do niej i zagadam. Ale co jej powiem? Na pewno cos wymysle. Tylko zebym sie nie zblaznil. Nie no, nie pojde. Jestem taki niesmialy. Ale ona jest taka piekna, musze ja poznac! Powiem jej ze zakochalem sie od pierwszego wejrzenia. Eee tam, na pewno mnie wysmieje. To moze postawie jej drinka i rozmowa sama sie potoczy? Akurat, taka laska nie zwrociuwagi na takiego szaraka jak ja. Ale to moja wielka szans, musze ja wykorzystac! Gdybym tylko wiedzial jak zaczac..." W tym momencie kobieta wstala od stolika i zniknela za drzwiami. "Uff, no to problem z glowy. Przynajmniej nie musze sie juz meczyc" Ale po chwili babka wraca i znow siada przy stoliku obok. "tak,wrocila! To znak ze jestesmy sobie pisani, Bog mi ja zeslal! Zagadam do niej, nie ma się czego bac. Zebym tylko wymyslil cos madrego. OK stary, bierz sie w garsc i ruszaj." Gosc wstaje, podchodzi do kobiety i pyta: - Srałaś? ********** Upalne lato, duże miasto, godziny szczytu, pot się leje, w zatłoczonym autobusie stoi laska i trzyma się ręką rurki pod sufitem. Spod pachy wystają obfite włosy. Stojący obok lekko wcięty facet nie wytrzymuje widoku i aromatu i mówi :" Te, baletnica, opuść nogę ! " ********** W czasie lekcji nauczyciel poprosił uczniów o wstawienie brakujących przecinków w tekst: Woman without her man is nothing. John wstawił: Woman without her man, is nothing. A Mary: Woman, without her, man is nothing. ********** Francja. Wieczór. Mąz do żony: -Może się pokochamy? -Nie, nie. boli mnie głowa. nalej do szklanki, wypije rano. ********** Co powinien powiedzieć mężczyzna, jeżeli pierwszy dojdzie podczas sexu? - Kochana miałaś tyle samo czasu, co ja. ********** Pielęgniarka do pacjenta: - Ile pan ma lat? - 82. - Nie dałabym panu... - Nie śmiałbym prosić *nihilizm cynizm sarkazm orgazm*
|
bajeczka | Post #10 Ocena: 0 2008-02-21 14:37:07 (17 lat temu) |
Z nami od: 24-10-2007 Skąd: londyn |
Kochanie może wybralibyśmy się na romantyczny spacer?
- A nie mogłeś sobie kupić tego piwa wracając z pracy?! ********************************************************** Awionetka spadła na cmentarz. Wypowiada się pierwszy oficer pogotowia ratunkowego: jak dotąd odnależlismy 1500 ciał!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ********************************************************************Rozmawia dwóch kolegów: - Żonę w domu trzeba trzymać krótko!!! - Swięta racja - góra dwa, trzy lata!!! ![]() |