"Bierz tylko tych z książką pod pachą"
I tak o to po 5 latach: w UK są Syryjczycy którzy mieli encyklopedie, a w Polsce - ci którzy mieli Koran.
Str 189 z 195 |
|
---|---|
hants | Post #1 Ocena: 0 2015-09-15 10:55:07 (10 lat temu) |
Z nami od: 28-03-2006 Skąd: Solent |
Duda z Kameronem wybrali się do Jordanii obejrzeć obozy uchodźców i zadecydować o formie pomocy. W trakcie podrózy Kameron zdradził Dudzie sekret:
"Bierz tylko tych z książką pod pachą" I tak o to po 5 latach: w UK są Syryjczycy którzy mieli encyklopedie, a w Polsce - ci którzy mieli Koran. Chcieć to znaczy móc!
|
beeyb33 | Post #2 Ocena: 0 2015-09-29 19:12:59 (10 lat temu) |
Z nami od: 29-09-2015 Skąd: Warszawa |
Jaki jest ulubiony posiłek polskich modelek?
- Czekoladowy szejk. [url=]okna gdańsk[/url]
|
littleflower | Post #3 Ocena: 0 2015-09-29 21:04:38 (10 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Zgubilem zone
Kto ja znajdzie ma po ryju ![]() "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
WybitnieWrednyW | Post #4 Ocena: 0 2015-09-30 16:04:41 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Siedzi Mohammed w kucki w Berlinie i pluje na ziemię przez dziurę w zębach. Nagle pojawia się wróżka i mówi:
- Jestem socjalistyczno-liberalną wróżką! Chcę spełnić twoje trzy życzenia! - Spójrz, jaką mam dziurę w zębach! Chcę, żeby mnie wyleczyli i wstawili wszystkie nowe zęby! Ledwie Muhammad wypowiedział życzenie, natychmiast wskoczył do gabinetu protetyki i bezpłatnego leczenia zębów dla uchodźców. Po chwili na ustach zabłyszczał mu śnieżnobiały uśmiech a la Hollywood. - To teraz drugie życzenie. Brakuje mi czterech żon i piętnastu dzieci, rodziców, trzech braci i dwóch sióstr, rodziców, pięciu braci i siostry mojej żony! Chcę zamieszkać z nimi w luksusowej willi i mieć zawsze dużo pieniędzy! Ledwie Muhammad skończył - już był w pięknej willi! Na stole ujrzał tekst ustawy o łączeniu rodzin dla obcokrajowców, wydruki z kont bankowych z informacjami o przelewach od państwa. Dom w pełni umeblowany i wyposażony w urządzenia elektryczne zgodnie z "Ustawą o pomocy w zakupie mebli i sprzętu AGD dla uchodźców". Szczęśliwy Mohammed w końcu mówi: - Chcę być prawdziwym Niemcem. Nie tylko mieć obywatelstwo. Chcę być niebieskookim blondynem i nazywać się Fritz Schulz! Zanim zdążył dokończyć zdanie, wszystko zniknęło, a on patrzy, że znów siedzi na dupie i pluje na ziemię przez dziurę w zębach. - Co się stało?! - pyta do wróżki. - Nie wstyd ci, Schulz, błagać o pomoc?! Musisz zadbać o siebie sam! Idź i szukaj pracy! [ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 30-09-2015 16:05 ] |
littleflower | Post #5 Ocena: 0 2015-10-02 21:26:54 (10 lat temu) |
25 oznak, że się starzejesz
Trawa w twoim ogródku żyje i nie możesz jej zapalić. Seks w podwójnym łóżku jest nie do przyjęcia. W lodówce przechowujesz więcej jedzenia niz piwa. O 6:00 rano wstajesz, a nie kładziesz się spać. Słyszysz swoją ulubioną piosenkę w windzie. Oglądasz kanał z pogodą. Twoi znajomi żenią się i rozwodzą zamiast chodzić ze sobą i zrywać. Redukujesz czas wakacji ze 130 dni do 14. Jeansy i bluza nie kwalifikują się już jako “bycie dobrze ubranym”. To ty dzwonisz na policje gdy te %&@# dzieciaki z klatki obok nie chcą ściszyć radia. Starsi krewni nie czują skrępowania opowiadając sex-kawały przy tobie. Nie wiesz już o której zamykają McDonald's. Opłata za ubezpieczenie twojego samochodu się obniża a wzrastają wydatki na twój samochód. Karmisz swojego psa polecaną przez weterynarza karma, zamiast resztkami hamburgerów. Spanie na kanapie sprawia ból twoim plecom. Robisz sobie drzemki. Kolacja i kino to cała randka a nie jej początek. Zjedzenie kubełka skrzydełek kurczaka o 3 nad ranem poważnie by uszkodziło twój żołądek zamiast go zadowolić. Idziesz do apteki po ibuprom i aspirynę, a nie po prezerwatywy lub test ciążowy. Butelka wina za 12 zł nie jest już “pretty good sh!t.” Jesz śniadanie w porze śniadaniowej. “Już nie piję tak, jak kiedyś” zamieniasz na “Już nigdy aż tyle nie będę pić!” 90% czasu, jaki spędzasz przed komputerem poświęcasz na pracę. Pijesz w domu przed pójściem do knajpy, żeby oszczędzić pieniądze. Gdy się dowiesz, że koleżanka jest w ciąży, gratulujesz jejzamiast krzyknąć: "I co ty teraz zrobisz?!" "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
|
|
zuczek2246 | Post #6 Ocena: 0 2015-10-03 23:23:52 (10 lat temu) |
Z nami od: 24-07-2015 Skąd: City |
Przychodzi krowa do lekarza
-uśmiech od ucha do ucha. Lekarz: Co pani taka rozbawiona? Nie wiem ,to chyba po trawie ![]() |
littleflower | Post #7 Ocena: 0 2015-10-04 19:04:50 (10 lat temu) |
Zona do meza
Kochanie - chcialabym zalozyc na plaze cos takiego zeby kazdy nie mogl oderwac odemnie oczu - doradz cos ? Lyzwy zaloz ![]() "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
ie2ox4-b | Post #8 Ocena: 0 2015-10-14 06:48:45 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Moderator mnie rozbawił. Za nim zdążyłem przeczytać, tekst znikł...
|
kasiachery | Post #9 Ocena: 0 2015-10-15 20:08:41 (10 lat temu) |
Z nami od: 17-06-2013 Skąd: wypizdowek |
na grype najlepszy jest RUMIANEK, Rum sie wypieje, Janek wyrypie i juz po grypie
![]() |
CapitalismConvi | Post #10 Ocena: 0 2015-10-15 22:48:16 (10 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
UWAGA! Kawał nieprosty do zrocumienia, a co dopiero do śmiechu:
Co to jest? Nie świeci i nie da się tego wsadzić do dupy? ? ? ? ? ? Ruska latarka do świecenia w dupie! ![]() [oklaski] |