MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

DOWCIP czyli odrobina usmiechu :-]

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 156 z 195 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 155 | 156 | 157 ... 193 | 194 | 195 ] - Skocz do strony

Str 156 z 195

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-05-18 10:00:47 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-05-18 10:01:10 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

NoNickname

Post #3 Ocena: 0

2012-05-27 22:15:17 (13 lat temu)

NoNickname

Kobieta

Z nami od: 10-02-2011

Lata 80. Spotykają się trzy rozwódki.

Pierwsza opowiada Amerykanka:
- Jak mnie John zdradził pierwszy raz, to kazałam przepisać na siebie połowę majątku. Jak mnie zdradził drugi raz to kazałam przepisać na siebie drugą połowę majątku. A jak mnie zdradził trzeci raz to się z nim rozwiodłam bo mężczyzna bez majątku jest nic nie warty.

Opowiada Rosjanka:
- Jak mnie Sasza zdradził pierwszy raz to poszłam do komitetu miejskiego partii i dostał naganę. Jak mnie zdradził drugi raz to poszłam do komitetu wojewódzkiego i zabrali mu legitymację partyjną. A jak mnie zdradził trzeci raz to się z nim rozwiodłam, bo mężczyzna bez legitymacji partyjnej jest nic nie warty.

Opowiada Polka:
- Jak mnie Kazik zdradził pierwszy raz to ja się puściłam 2 razy. Jak mnie zdradził drugi raz to ja się puściłam 4 razy. A jak mnie zdradził trzeci raz to się z nim rozwiodłam, bo kurwy ze mnie robił nie będzie.
:-]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-06-02 21:02:16 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

wielkimar

Post #5 Ocena: 0

2012-06-02 21:16:21 (13 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

To, że bzykasz mnie kiedy mam okres... to nic,
To, że mnie liżesz kiedy mam okres spoko nie przeszkadza mi
Ale to, że z mordą upierdzieloną krwią dzieci straszysz to już przesada :-)

Taki niesmaczny :-P

Do góry stronyOffline

beemka

Post #6 Ocena: 0

2012-06-07 01:36:17 (13 lat temu)

beemka

Kobieta

Z nami od: 17-05-2012

Detaliczny przedstawiciel handlowy firmy kosmetycznej stuka do drzwi jednego z domów. Otwiera dość młoda kobieta z dużym biustem. Wokoło biega trójka dzieciaczków.
- Czy mogę pokazać produkty? - pyta komiwojażer.
- Oczywiście.
Koleś wyjmuje towary i pyta mamuśkę, czy zna choć jeden z nich.
- Tak. Wazelinę. Często jej używamy z mężem.
- Oooo... Do czego?
- Do seksu.
- Proszę pani, działam w tej branży już 9 lat. Do tej pory wszyscy mówili, że smarują wazeliną zawiasy. Ewentualnie łańcuch w rowerze. A pani tak bezpośrednio... Jak państwo tego używają?
- Normalnie. Smarujemy klamkę drzwi od sypialni, aby dzieciaki nie otworzyły.

Na brzegu jeziora stoi dwóch wędkarzy. Przed nimi pływający na nartach wodnych człowiek znika pod wodą. Ruszają mu na ratunek. Po chwili wyciągają topielca na brzeg. Reanimują i robią sztuczne oddychanie.
- Roman - mówi nagle jeden z wędkarzy - to chyba nie ten. Nasz miał na nogach narty, a ten ma łyżwy.
W gorącym cieniu na miękkim kamieniu stojąc siedziała młoda staruszka i nic nie mówiąc odezwała się do wysokiego mężczyzny niskiego wzrostu, z dużą brodą, bez zarostu: "Oh jaki upalny mróz mamy tego lata". A było to zimą. Stały tam trzy łodzie. Jedna cała, drugiej pół, a trzeciej wcale nie było. Wsiadł do tej czwartej i utonął, ale dopłynął do brzegu bezludnej wyspy gdzie zaatakowali go biali murzyni. Uciekając, wspiął się na gruszkę, zerwał pietruszkę, posypała sie cebula, aż przyszedł właściciel tego banana i mówi: "złaź pan z tego kasztana, bo to nie moja wierzba". A on dalej mieszał wapno. . .
Panie sierżancie, przed pięcioma dniami zona zniknęła mi z mieszkania.
- Dlaczego dopiero dziś pan to zgłasza?
- Nie wierzyłem szczęściu!
Jeżeli ludzie ciągle Cie ranią myśl o nich jak o papierze ściernym. Ścieranie boli ale po takiej polerce Ty pięknie błyszczysz a oni są tylko bezużytecznymi śmieciami...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

NoNickname

Post #7 Ocena: 0

2012-06-19 00:20:12 (13 lat temu)

NoNickname

Kobieta

Z nami od: 10-02-2011

Trzech starszych panów rozmawia o trzęsących się im rękach. Pierwszy mówi:
- Moje ręce trzęsą się tak bardzo, że kiedy się dziś goliłem, zaciąłem się w policzek.
Drugi go przebija:
- Moje ręce trzęsą się tak bardzo, że kiedy wczoraj strzygłem trawę, pociąłem wszystkie moje kwiatki.
Na to trzeci:
- To nic! Moje ręce tak się trzęsą, że kiedy wczoraj sikałem, doszedłem trzy razy! :-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

autofan

Post #8 Ocena: 0

2012-06-19 19:43:58 (13 lat temu)

autofan

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2007

Historia ponoc prawdziwa/znam ze slyszenia/.Jeden gosc poszedl do dentysty angielskiego z bolacym zebem.Usiadl na fotelu i pokazujac palcem rzekl : DIESEL.Musze to sprzedac bo poplakalem sie ze smiechu.:-]:-]:-]:-]
Milosnik samochodow.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer ICQNumer Skype

OKidoki444

Post #9 Ocena: 0

2012-06-19 19:47:28 (13 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

Cytat:

2012-06-19 19:43:58, autofan napisał(a):
Historia ponoc prawdziwa/znam ze slyszenia/.Jeden gosc poszedl do dentysty angielskiego z bolacym zebem.Usiadl na fotelu i pokazujac palcem rzekl : DIESEL.Musze to sprzedac bo poplakalem sie ze smiechu.:-]:-]:-]:-]
jak bym to ja byla tym dentysta to by mnie z butow wyrwalo,ni huhu bym sie nie domyslila ze o rope mu chodzi
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2012-06-19 20:39:32 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2012-06-19 19:47:28, OKidoki444 napisał(a):
Cytat:

2012-06-19 19:43:58, autofan napisał(a):
jak bym to ja byla tym dentysta to by mnie z butow wyrwalo,ni huhu bym sie nie domyslila ze o rope mu chodzi

równie dobrze mógł powiedziec wd40 :)

podobna anegdota,

Polacy poszli na dziwki.
Jeden wchodzi i pyta się
"how much Ice cream?"

Natomiast byłem świadkiem, jak ktoś próbował wyjaśnić hemiczne pojęcie "zasady", zaczął dobrze... od kwasu ... ale jak poszedł w prawo i Zasady sąsiedzkie to już koleś zgłupiał :-]:-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 156 z 195 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 155 | 156 | 157 ... 193 | 194 | 195 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,