Str 147 z 195 |
|
---|---|
mala902100 | Post #1 Ocena: 0 2012-01-20 15:22:21 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-06-2009 Skąd: United Kingdom |
Po mszy Jasio mówi do księdza:
- Pańskie kazanie było zajebiste. - Synu nie możesz tak mówić. - Ale Pańskie kazanie było naprawdę zajebiste. - Synu opamiętaj się póki możesz! - Było tak zajebiste, że postanowiłem dać 1000 zł na kościół. - Pierdolisz. ------------------------------------------------------------------ Siedzi sobie dziewczyna na ławce w parku i przeklina. - O k***a jego mać! Idzie chłopak i to słyszy i mówi do niej: - Słuchaj, panna jesteś i nie pasuje, żebyś przeklinała jak szewc. - Siadaj koło mnie, to ci powiem dlaczego. Chłopak siadł i dziewczyna powiedziała mu do ucha. Chłopak zaczął przeklinać: - Do ch**a wafla! Niech k***s pogryzie! Usłyszała to przechodząca obok babcia i mówi do chłopaka, żeby nie przeklinał, bo to nieładne i niekulturalnie. On na to: - Niech babcia usiądzie przy mnie, to powiem babci o co chodzi. Babcia usiadła, chłopak powiedział jej do ucha i babcia zaczęła przeklinać: - O w p***ę! S*****olona dola... Usłyszał to dziadek, który przechodził obok. Mówi do babci: - Wstydziłaby się babcia taki przykład młodym dawać. A ona na to, aby dziadek usiadł koło niej, to mu powie dlaczego. Dziadek usiadł, a babcia mówi: - Ta ławka jest świeżo malowana. ----------------------------------------------------------- Facet budzi się w południe na potwornym kacu. Patrzy na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści: "Kochanie wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń. Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona". Facet pyta syna: - Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy z kwiatami albo pierścionkiem? - Przyszedłeś nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka chcąc cię rozebrać ściągnęła ci spodnie, powiedziałeś: "Spadaj dzi**o! Jestem żonaty" i poszedłeś spać. ---------------------------------------------------------------- Dwóch facetów wpada na siebie w centrum handlowym: - Och, przepraszam pana! - Nie, nie, to ja przepraszam. Zagapiłem się, bo wie pan, szukam tu mojej żony. - Ach tak? Ja też szukam swojej żony. A jak pańska żona wygląda? - Wysoka, włosy płomienny kasztan, ścięte na okrągło z końcówkami podwiniętymi do twarzy. Doskonałe nogi, jędrne pośladki, duży biust. Była w spódniczce mini i bluzeczce z pięknym dekoltem. A pańska? - Nieważne! Szukajmy pańskiej! ------------------------------------------------------------------- Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi: - Jasiek, kupisz chleb, margarynę i kawałek sera. Reszta kasy trafia na stół. Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się misiek za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do domu. Matka na to: - Jasiu coś ty zrobił! Natychmiast idź i sprzedaj tego misia. Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: Jasiu: - Kup pan misia. Facet: - Spadaj chłopcze. Jasiu: - Bo będę krzyczał. Facet: - Masz pięćdziesiąt złotych i siedź cicho. Jasiu: - Oddaj misia. Facet: - Nie oddam. Jasiu: - Oddaj, bo będę krzyczał. Sytuacja powtórzyła się paręnaście razy, Jasiu zarobił kasy od cholery, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i całą furę szmalu jeszcze przytargał). Matka do Jasia: - Jasiek chyba Bank obrabowałeś!? Natychmiast idź do księdza i się wyspowiadaj! Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi: - Ja w sprawie Misia... - Spier..... już nie mam kasy! |
Post #2 Ocena: 0 2012-01-22 23:51:48 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
smieszny_mis | Post #3 Ocena: 0 2012-01-25 15:28:16 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-09-2005 Skąd: Londyn |
|
littleflower | Post #4 Ocena: 0 2012-01-25 16:43:42 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Cytat: 2012-01-25 15:28:16, smieszny_mis napisał(a): OMG ![]() ![]() ![]() "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
znowu-ciupek | Post #5 Ocena: 0 2012-01-25 16:44:32 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Jakis nowy taniec towarzyski....Była Kizomba gdzie trzeba kręcic dupa a teraz ...Jak to nazwać? może ślepy wiatrak? Zamknąć oczy i łapami jak wiatrak ![]() ![]() ![]() |
|
|
littleflower | Post #6 Ocena: 0 2012-01-25 16:44:52 (13 lat temu) |
Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym mężczyzna pyta ordynatora jakie kryteria stosują, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie. Ordynator odpowiedział:
"Napełniamy wannę ,a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy żeby opróżniła wannę." - Aha, rozumiem - powiedział mężczyzna - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek. - Nie - powiedział ordynator - normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez? "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
maxy7 | Post #7 Ocena: +1 2012-01-26 13:31:53 (13 lat temu) |
Z nami od: 14-09-2006 |
Siostra z Londynu dzwoni do brata.
- Cześć Michał, co tam u Was w Polsce słychać? - Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. - Zacznij od złej. - ... rozwiń całośćMama chora, dom zajął komornik, mój zakład upadł,babcia umarła bo nie miała na leki,sąsiad się powiesił po stracie pracy, zamknęli szkołę . Ania wiec nie chodzi do szkoły bo nie mają pieniędzy na dojazdy, Wojtkowi odmówili chemioterapii wiec szykuje się kolejny pogrzeb... - A dobra!? - Na szczęście To PO jest u władzy nie PiS ! |
littleflower | Post #8 Ocena: +1 2012-01-26 13:55:02 (13 lat temu) |
Kiedy mezczyzna moze ukleknac przed kobieta na jedno kolano?
Nie wczesniej niz ona przed nim na dwoch ![]() "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
marcinb | Post #9 Ocena: 0 2012-01-26 19:28:25 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
- Dlaczego mezczyzna kleka przed kobieta kiedy sie oswiadcza?
- Zeby byc na wysokosci zadania i wiedziec czym to pachnie! Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
BlackJack | Post #10 Ocena: 0 2012-01-26 20:54:47 (13 lat temu) |
Z nami od: 09-09-2011 Skąd: Glasgow |
http://www.youtube.com/watch?v=6_azSvtFtgk
Przepraszam, nie umiem wstawic filmiku, może ktoś poprawi ![]() |