Str 126 z 195 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-07-18 13:58:29 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2011-07-18 14:21:51 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
strasznie to rasistowskie jest
![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
pszczolka2004 | Post #3 Ocena: 0 2011-07-18 19:19:18 (14 lat temu) |
Z nami od: 18-07-2011 Skąd: uK |
Kochani na poprawę humoru tylko patenciarz
![]() http://www.youtube.com/watch?v=djaKYqztJxk&feature=channel_video_title |
littleflower | Post #4 Ocena: 0 2011-07-20 22:16:47 (14 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
The pregnant lady A lady about 8 months pregnant got on a bus. She noticed the man opposite her was smiling at her. She immediately moved to another seat. This time the smile turned into a grin, so she moved again. The man seemed more amused. When on the fourth move, the man burst out laughing, she complained to the driver and he had the man arrested. The case came up in court. The judge asked the man (about 20 years old) what he had to say for himself. The man replied, "Well your Honour, it was like this: when the lady got on the bus, I couldn't help but notice her condition. She sat down under a sign that said, 'The Double Mint Twins are coming' and I grinned. Then she moved and sat under a sign that said, 'Logan's Liniment will reduce the swelling,' and I had to smile. Then she placed herself under a deodorant sign that said, 'William's Big Stick Did the Trick,' and I could hardly contain myself. But, Your Honour, when she moved the fourth time and sat under a sign that said, 'Goodyear Rubber could have prevented this Accident!' ... I just lost it." 'CASE DISMISSED!!' "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Post #5 Ocena: 0 2011-07-28 13:32:47 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
NoNickname | Post #6 Ocena: 0 2011-08-05 23:58:28 (14 lat temu) |
Z nami od: 10-02-2011 Skąd: * |
Odrobina uśmiechu... znalezione na innym forum ,widać,że i tam brakuje już "ludkom" cierpliwości
![]() daro43 napisał: czy moge liczyc na jakies pieniadze po dwoch miesiacach pracy legalnej z job center?nadmienie ze nie pracuje juz ,a zyc z czegos trzeba slyszalem ze jest jakis benefit dla takich jak ja,, jak to zalatwic>? i jakie dokumenty musze miec?nie mylic z zasilkiem dla bezrobotnych,,mam peyslipy i NIN oplacony za okres pracy StaraBaba: Oczywiscie - po 2 miesiacach pracy z NIN i pEyslipami masz bardzo duzo praw. Ubierz sie ladnie (lakierki, wlosy na zel) i zglos sie w poniedzialek rano do JobCentre po nowe BMW. Jezeli nie masz prawa jazdy - sostaniesz rownowartosc w gotowce (wez walizke) Wez ze soba pare zdjec domow jakie Ci sie podobaja i doradca w JC przedyskutuje z Toba sprawe i zadzwoni do agencji zeby Ci zaraz natychmiast przywiezli kurierem klucze do wybranego somu. Oczywiscie JZ zaplaci rent i wszystkie rachunki z gory za rok. Z JC bedziesz mial wybor zakupow zywnosciowych z M&S lub Waitrose. Osobiscie polecam M&S ale jezeli wolisz Waitrose to oczywiscie mozesz ta opcje wybrac. Zakypy beda Ci przywiozic raz w tygodniu ale koniecznie od razu im powiedz zeby przyjezdzali po poludniu bo przeciez nie bedziesz rano wstawal zeby im drzwi otworzyc. Butlera dostaniesz na 6 godzin dziennie, ogrodnika na 2 godziny dziennie, sprzataczke na 3 godziny dziennie i gole dupy wybor 7 z 20 na tydzien. Nie steruj, po 2 miesiacach pracy zasluzyles sobie na to wszystko wiec absolutnie nie wstydz sie brac.... ![]() ![]() ![]() |
wielbicielka | Post #7 Ocena: 0 2011-08-06 07:44:23 (14 lat temu) |
Z nami od: 29-04-2011 Skąd: Londyn |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Netta6 | Post #8 Ocena: 0 2011-08-06 09:04:13 (14 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2006 Skąd: Bridgwater |
Cytat: 2011-08-05 23:58:28, NoNickname napisał(a): Odrobina uśmiechu... znalezione na innym forum ,widać,że i tam brakuje już "ludkom" cierpliwości ![]() daro43 napisał: czy moge liczyc na jakies pieniadze po dwoch miesiacach pracy legalnej z job center?nadmienie ze nie pracuje juz ,a zyc z czegos trzeba slyszalem ze jest jakis benefit dla takich jak ja,, jak to zalatwic>? i jakie dokumenty musze miec?nie mylic z zasilkiem dla bezrobotnych,,mam peyslipy i NIN oplacony za okres pracy StaraBaba: Oczywiscie - po 2 miesiacach pracy z NIN i pEyslipami masz bardzo duzo praw. Ubierz sie ladnie (lakierki, wlosy na zel) i zglos sie w poniedzialek rano do JobCentre po nowe BMW. Jezeli nie masz prawa jazdy - sostaniesz rownowartosc w gotowce (wez walizke) Wez ze soba pare zdjec domow jakie Ci sie podobaja i doradca w JC przedyskutuje z Toba sprawe i zadzwoni do agencji zeby Ci zaraz natychmiast przywiezli kurierem klucze do wybranego somu. Oczywiscie JZ zaplaci rent i wszystkie rachunki z gory za rok. Z JC bedziesz mial wybor zakupow zywnosciowych z M&S lub Waitrose. Osobiscie polecam M&S ale jezeli wolisz Waitrose to oczywiscie mozesz ta opcje wybrac. Zakypy beda Ci przywiozic raz w tygodniu ale koniecznie od razu im powiedz zeby przyjezdzali po poludniu bo przeciez nie bedziesz rano wstawal zeby im drzwi otworzyc. Butlera dostaniesz na 6 godzin dziennie, ogrodnika na 2 godziny dziennie, sprzataczke na 3 godziny dziennie i gole dupy wybor 7 z 20 na tydzien. Nie steruj, po 2 miesiacach pracy zasluzyles sobie na to wszystko wiec absolutnie nie wstydz sie brac.... ![]() ![]() ![]() Dobre ![]() ![]() ![]() I wcale się ludziom nie dziwie, że tak odpisują. Mają niektórzy tupet. |
frelcia | Post #9 Ocena: 0 2011-08-06 09:15:19 (14 lat temu) |
Z nami od: 01-05-2007 Skąd: ~Skelmersdale~ |
Nie ma to jak usmiech z rana.
A mowia, ze po dwoch miesiacach pracy w UK nic sie nie nalezy ![]() ![]() Ciekawa jestem co mi by sie nalezalo po roku pacy, wole ani nie pytac ![]() ![]() |
Netta6 | Post #10 Ocena: 0 2011-08-06 09:21:04 (14 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2006 Skąd: Bridgwater |
Cytat: 2011-08-06 09:15:19, frelcia napisał(a): Nie ma to jak usmiech z rana. A mowia, ze po dwoch miesiacach pracy w UK nic sie nie nalezy ![]() ![]() Ciekawa jestem co mi by sie nalezalo po roku pacy, wole ani nie pytac ![]() Frelcia, tobie to już się nic nie należy. Po roku pracy jesteś samowystarczala. ![]() ![]() |