Str 114.1 z 195 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-04-06 10:28:16 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2011-04-06 10:30:43 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
jelitwypatrosz | Post #3 Ocena: 0 2011-04-06 10:34:56 (14 lat temu) |
Z nami od: 18-02-2011 Skąd: Swindon |
Co robisz?
Nic. Kurna wczoraj też nic nie robiłes!!! Ale nie skończyłem... Nie jestem kowalem swego losu,jestem jego przewodnikiem
![]() |
agnieszka32 | Post #4 Ocena: 0 2011-04-06 15:27:47 (14 lat temu) |
Z nami od: 13-04-2009 Skąd: Rochdale/Manchester |
Amerykanski statek kosmiczny dolecial na Marsa ... wyladowali ... juz
zbieraja sie do wyjscia az tu nagle podlecialo 2 Marsjan, takich smiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjsciowe. Amerykanie probuja wyjsc ... 10 minut, 30 minut ... po godzinie sie udalo. Wyszli a tam juz zebrala sie wieksza grupka Marsjan. No wiec witaja sie i pytaja : - Czemu zaspawaliscie nam drzwi wyjsciowe ? Na co Marsjanie : - Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem. Niedawno tu Polacy byli ... koledzy zaspawali im drzwi a oni po 5 minutach juz byli na zewnatrz ... i jeszcze prezenty przywiezli ... Amerykanie : - Prezenty ? Polacy ? jakie prezenty ? Marsjanin : - Wpier***l to sie nazywalo czy cos, ale wszyscy dostali ![]() ![]() Św. Piotr siedzi sobie u bram raju i popija herbatkę. Nagle drzwi się otwierają i wpada koleś. Zatrzymuje sie na środku recepcji i wybiega. Za chwile znowu to samo, wbiega i wybiega. Św. Piotr podnosi wzrok z nad gazety i mówi: - K**wa, znowu kogoś reanimują. ![]() Kilka skrotow ![]() cygan sprzedający płyty kompaktowe - CDROM posiada kość - magnat pożegnanie Piotra po francusku - papier obuwie Haliny - halibuty niewielki Rosjanin - mikrusek niewielki Niemiec - mikroskop jescze mniejszy Niemiec - szkopuł mała Turczynka - miniaturka pojemnik ze zjawami - koszmar człowiek bez mebli - persona non grata tajemnica Arkadiusza - sekretarka pożegnanie z chińskiem specjałem - Paryż przystań pieniędzy - portmonetka pytanie, czy coś jest niedrogie - czytanie egoistyczny stosunek do wieprzowiny - maszynka dźwięk z koszmaru - maraton reklama proszku OMO - omotanie zachęta dla staruszka aby pił przez słomkę - Stary Sącz bat Celiny - celibat sznur pochodzenia zwierzęcego - kotlina nowe pieniądze - Casanova człowiek z niedopałkiem - mapet dostawca gazu - gazda kot Pameli Anderson - pampers dwa wypalone papierosy - parapet nielegalny punkt sprzedaży alkoholu uczonym - metafizyka płacz we dwoje - parlament Pakt Atlantycki dla miast - natomiast aktorka grająca perfidne role - grahamka skrzyżowanie kota z papugą - kotara w gwarze: gdzie on patrzy? - kajzerka oddanie głosu kaczce - tykwa syn optyka - synoptyk żarówka o ogromnej wadze - ciężarówka ciche mydło - szafa dawne zwyczaje - ekstradycja prośba o jałmużnę - panda zaproszenie do spania - Honolulu roztańczony dezodorant - fabryka staropolskie oszczędzanie - domieszka człowiek z dezodorantem - fama zagrywka szachowa na parkingu - parkomat samochód Ford Ka po rozwodzie - półka [ Ostatnio edytowany przez: agnieszka32 06-04-2011 15:47 ]
Legenda o smoku uczy tego ...żeby nie brać się za byle barana
![]() |
ROTAREDOM | Post #5 Ocena: 0 2011-04-07 12:35:35 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Jedno z głupszych przestępst marca, pod tytulem:
Na ratunek kumplowi Policjanci z gdyńskiego Witomina mieli udane "łowy" skontrolowali jeden samochód, a zatrzymali dwóch pijanych kierowców. Jak to możliwe? Patrol zauważył na ulicy Bohaterów Getta Warszawskiego w Gdyni fiata cinquecento na wejherowskich blachach. W trakcie jazdy kierowca zamienił się z pasażerem na miejsca. Mundurowi zatrzymali auto do kontroli. Kierowca, który prowadził fiata wcześniej miał 1,6 promila alkoholu. "No i wszystko jasne, trzeźwy zastąpił pijanego" - pomyśleli policjanci. Nie do końca, bo okazało się, że zmiennik ma 2,28 promila... O co więc chodziło? Starszy z nich - 22-latek - wyjaśnił, że jest zawodowym kierowcą i utrata prawka to dla niego katastrofa. Gdy zauważył patrol, poprosił kolegę, by szybko się z nim zamienił. W szumiącej od promili głowie zaświtała myśl, że kumpel nie ma przecież papierów na kierowanie samochodami, więc nic mu nie grozi. Drugi z "geniuszy" uznał, że plan jest wyśmienity i bez wahania zgodził się ratować przyjaciela z opresji... ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-04-11 08:31:56 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2011-04-12 16:20:16 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
honor64 | Post #8 Ocena: 0 2011-04-15 20:33:40 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
pytanie najszybszy kot
[ Ostatnio edytowany przez: honor64 15-04-2011 20:35 ] Ja,ktorym byl,jakim byl...
Ja,ktorym szedl tam,gdziem szedl...
Ja,ktorym zyl tam,gdziem zyl...
Ja!
|
aniteczka1981 | Post #9 Ocena: 0 2011-04-15 20:57:21 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2008 Skąd: bradford |
ze w sensie ze co???
![]() |
honor64 | Post #10 Ocena: 0 2011-04-15 21:02:42 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
to jest pytanie i jednocześni pierwsza część zagadki
Ja,ktorym byl,jakim byl...