MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

DOWCIP czyli odrobina usmiechu :-]

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 108.1 z 195 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 107.1 | 108.1 | 109.1 ... 193 | 194 | 195 ] - Skocz do strony

Str 108.1 z 195

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

czerstwiak

Post #1 Ocena: 0

2011-01-22 01:37:24 (15 lat temu)

czerstwiak

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 02-04-2010

Zając, Wilk i Niedźwiedź siedzą przy wódce w kryjówce niedźwiedzia, nagle przychodzi listonosz i daje dla zająca list. Zając otworzył i mówi- chłopaki dostałem wezwanie na komisje wojskową!
Na to niedźwiedź i Wilk- Kurde stary przecież Ty nie możesz iść do wojska!, ale mamy na to wytestowany patent, Obetniemy Ci uszy i będzie po sprawie.
-Nie chłopaki, tylko nie moje uszy, jak mnie będzie później widać na polu, to jedyne co mam!
Wilk i niedźwiedź spili królika, następnie obcieli mu uszy i gdy ten wytrzeźwiał posłali go na komisje.
Po 3 godzinach królik wraca zadowolony i pokazuje papier, "kategoria D- nie przydatny do służby wojskowej z powodu braku uszu".
Po jakimś czasie listonosz przynosi taką samą przesyłkę dla Wilka, ten również nie wiedząc co zrobić poprosił o poradę kolegów. Na to królik odpowiedział,
-Wilku, uszy masz małe, chodź Ci ogon obetniemy!
-Zwariowaliście!, a czym ja będę machał i merdał cały czas jak robiłem to do tej pory?!
Po długim czasie picia alkoholu, Niedźwiedź i Królik obcieli Wilkowi ogon i posłali go na komisję. Po 4 godzinach Wilk wraca zadowolony i pokazuje zaświadczenie-"kategoria D- nie przydatny do służby wojskowej z powodu barku ogona".
Po niedługim czasie ta sama sytuacja zdarza się dla niedźwiedzia który zdezorientowany i zdesperowany pyta się swoich kolegów co ma robić. Na to Wilk mówi
-Niedźwiedź słuchaj ogona to ty nie masz, uszy masz małe, chodź Ci Fiuta obetniemy!
Niedźwiedź popadał w histerię i zaczął motać- Chłopaki tyyylkkko nie Fiut, Bbbo cco ja będdddę robić zzzz niedźwiedziccccą?
po Bardzo wyczerpującym piciu alkoholu, Wilk i Zając spili do nieprzytomności niedźwiedzia i obcieli mu fiuta.
Ten poszedł i nie wracał przez godzinę, dwie, trzy, cztery. Zaniepokojeni koledzy postanowili poszukać kolegi. Idąc przez las napotkali niedźwiedzia, który się powiesił, pod nim leżała kartka z następującą treścią" kategoria D nieprzydatny do służby wojskowej z powodu płaskostopia" :-]
"Krytykować może każdy idiota i większość z nich to czyni" Sir Winston Churchill To ja, wasz szwagier. ;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-01-22 01:55:34 (15 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

czwrstwiak?

kim ty jesteś??

Do góry stronyOffline

tomekjak

Post #3 Ocena: 0

2011-01-24 13:18:22 (15 lat temu)

tomekjak

Mężczyzna

Z nami od: 07-01-2011

Cytat:

2007-08-19 18:44, Rektaj napisał(a):
czym się różni IVRP od PRLu?
Za PRLu to rząd był w Londynie a naród w Polsce...

:-Z Serdecznie zapraszam Rodaków to współpracy:-W:-W:-W
Zaj...ste

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-01-31 16:24:21 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-01-31 18:42:49 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-01-31 18:48:02 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-01-31 19:15:04 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-01-31 20:27:16 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-02-02 11:59:50 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #10 Ocena: 0

2011-02-07 21:18:06 (14 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Napis w męskiej toalecie: "Tu zginął mój syn Ignac. Dziewięć miesięcy przed swoimi urodzinami. Podczas bezwzględnej walki wręcz..."

przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać:

Spotkały się stworzonka z Ludzkich Dolinek. Opowiada Woskowinek:
- Do mnie zagląda czasami taka watka na patyczku i próbuje mnie wyciągnąć, wtedy chowam się głęboko w uszku i nie może mnie dostać.
Na to Próchniaczek:
- Do mnie wpada 2 razy dziennie szczoteczka i próbuje mnie za każdym razem wykurzyć, chowam się głęboko między ząbkami i nic mi nie może zrobić...
Dołącza się Grzybek "Pochewka":
- A do mnie zagląda czasami taki jeden łysol. Nie może się najpierw zdecydować czy wejść czy nie, a na koniec zarzyguje mi całą chatkę...
Na to wyrywa się Próchniaczek:
- O, o! Tego gnoja to ja też znam!

- Gdzie jest mój ser?
- Starłam na picce..
- To nie miałaś tarki?!

Przez miasto idą trzy Tampony i śpiewają: "Było nas trzech w każdym z nas inna krew..."

[ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 07-02-2011 21:18 ]

przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Strona 108.1 z 195 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 107.1 | 108.1 | 109.1 ... 193 | 194 | 195 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,