Str 105.1 z 195 |
|
---|---|
Goga_G_ | Post #1 Ocena: 0 2011-01-12 06:50:45 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-10-2010 Skąd: Londyn |
Statek zatonął a uratowali się tylko czterej faceci: Niemiec, Polak, Rusek i Murzyn.
Po długim dryfowaniu brakło im jedzenia i stwierdzili, że muszą kogoś wyrzucić. Padło na murzyna, ale Niemiec stwierdził, że to nie fair i zarządził konkurs, kto nie odpowie na pytanie ten wylatuje. Pierwsze pytanie do Polaka: - Kiedy zrzucono bombę na Nagasaki? - 1945 r. - Ok, zostajesz Pytanie do Rosjanina: - Ile osób zginęło? - 60 tys. - Ok, zostajesz. Do Murzyna: - Nazwiska! |
polskismak | Post #2 Ocena: 0 2011-01-12 07:34:19 (15 lat temu) |
Z nami od: 05-01-2011 Skąd: londyn |
stara baba siedzi nad strumieniem łowiąc ryby. Miedzy nogami snuje jej się stary zaleniały kocur , za plecami obraz starej walacej się chałupy ( jednym słowem typowy krajobraz polskiej wsi ) W pewnej chwili baba złowiła złotą rybkę i jak to zwykle w takich sytuacjach złota rybka zaproponowała że spełni trzy życzenia o ile baba zgodzi sie ją wypuścić . Baba bez namysłu zgodziła się i rzekła :
Po pierwsze chcę się zamienić w piękną młodą kobietę - na to rybka zamerdała tylną płetwą i w tej samej chwili zmieniła babę w piękną młodą blondynkę. Po drugie chcę aby ta stara chałupa zmieniła się w piekny pałac więc rybka znów zamerdała ogonkiem i zmieniła walącą się ruinę wpiekny pałac . A po trzecie to chcę zeby ten stary zaleniały kocór zmienił się w młodego i przystojnego męższyznę . Więc rybka w jednej chwili spełniła życzenie zamieniając starego kocura w młodego faceta . Po tym wszystkim baba podeszła do niego ogladając go z każdej strony , podrapała sie w głowe i stwierdziła cyt " po jaką cholere ja kastrowałam tego kocura " polskismak co uk
Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.
|
polskismak | Post #3 Ocena: 0 2011-01-12 07:47:52 (15 lat temu) |
Rozprawa o wstydzie.
Kobieta jako istota bardziej złożona odczuwa wstyd pięć razy w życiu, natomiast mężczyzna wstydzi się tylko dwa razy. Tak wiec kobieta odczuwa wstyd: pierwszy raz jak robi to pierwszy raz, drugi raz jak robi to pierwszy raz ze swoim mężem, trzeci raz jak pierwszy raz zdradza swojego męża, czwarty raz jak pierwszy raz bierze za to pieniądze, i piąty raz jak pierwszy raz musi za to płacić. No cóż mężczyzna istota prosta wstydzi się: pierwszy raz jak nie może drugi raz i drugi raz jak nie może pierwszy raz. polskismak co uk
Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.
|
littleflower | Post #4 Ocena: 0 2011-01-12 08:14:36 (15 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Boy and girl of class 2 asked teacher:
“can kids of our age have kids?” Teacher replied ” NO Never!!” Boy said to girl : “see i told you not to worry!!!!”. "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
_Dida_ | Post #5 Ocena: 0 2011-01-12 08:23:01 (15 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2010 Skąd: Harrow |
LIST:
Jurek skarbie Nie spalam spokojnie, od kiedy zerwałam nasze zaręczyny. To był błąd, teraz zdaje sobie z tego sprawę. Czy umiałbyś wybaczyć i zapomnieć? Byłam taka głupia, że nie wiedziałam ze to Ty jesteś mi przeznaczony. Kocham Cię z całego serca Ania PS gratulacje z okazji trafienia szóstki w totku. Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...
|
|
|
polskismak | Post #6 Ocena: 0 2011-01-12 08:24:45 (15 lat temu) |
ps Faceci nie lubią kobiet materialistek wolą nudystki
polskismak co uk
|
_Dida_ | Post #7 Ocena: 0 2011-01-12 08:36:05 (15 lat temu) |
"Kobieto jeśli mężczyzna pamięta po 1 randce twój kolor oczu to znaczy, że masz..... za małe cycki."
PS No tak,nudystki.. ![]() I tym sposobem odpada odwieczny problem: "Kochanie, ja nie mam co na siebie włożyć" Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...
|
_Dida_ | Post #8 Ocena: 0 2011-01-12 08:42:43 (15 lat temu) |
Najskrytsze marzenia mężczyzny:
1. córka na okładce "Cosmopolitan" 2. Syn na okładce "Przegladu sportowego" 3. Kochanka na okładce "Playboya" 4. Zona w programie "Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie..." Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...
|
polskismak | Post #9 Ocena: 0 2011-01-12 08:46:23 (15 lat temu) |
kurde jasnowidzka jakaś chyba
Nikomu nigdy sie nie mówiłem o swoich marzeniach, dobrze że córka tesciowej nie korzysta z MW bo wówczas ja wyladowałbym w ktokolwiek widział polskismak co uk
|
Post #10 Ocena: 0 2011-01-12 16:25:15 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|