Str 101.1 z 195 |
|
---|---|
forumuser | Post #1 Ocena: 0 2010-11-18 20:41:46 (15 lat temu) |
Z nami od: 31-12-2008 |
Bar. Przychodzi wyżelowany cwaniaczek, rozkłada się na fotelach, które stoją przy stołach. [K]elner podchodzi do niego, a ten:
- Jedno piwo. Po czym rzuca 5 zł na stolik i dodaje: - Keep the fucking change. Kelner na to: - U nas piwo jest po 7 zł. |
Post #2 Ocena: 0 2010-11-18 23:41:16 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Goga_G_ | Post #3 Ocena: 0 2010-11-20 15:19:23 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-10-2010 Skąd: Londyn |
Trzy kobiety, 30 latka, 40 latka i 50 latka spotykają się w barze i szukają rad na poprawienie swojego życia seksualnego. Wpadły na to, że ubiorą się w lateks i szpilki. Na drugi dzień spotykają się w barze i opowiadają jak poszło, zaczyna najmłodsza:
- U mnie świetnie. Mąż wrócił, zobaczył mnie, rzucił wszystko i w sypialni kochaliśmy się 2h. Druga na to: - U mnie też super, wprawdzie trochę krócej, bo już nie może tyle co kiedyś, ale dawno się tak nie kochaliśmy. Trzecia siedzi cicho. - No a u Ciebie Anka? Jak było opowiadaj! - Dajcie spokój mój wpadł do domu zobaczył mnie w lateksie z pejczem obok drzwi do sypialni i krzyczy: "CO NA OBIAD BATMANIE!" |
Post #4 Ocena: 0 2010-11-25 12:10:54 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2010-11-25 22:21:35 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Goga_G_ | Post #6 Ocena: 0 2010-11-26 22:45:15 (15 lat temu) |
Dlaczego w Wąchocku nie ma już balów przebierańców??
Bo na ostatnim córka sołtysa przebrała się za akumulator i wszyscy ją ładowali. |
Goga_G_ | Post #7 Ocena: 0 2010-11-26 22:50:24 (15 lat temu) |
Siedzi sobie Jasiek w bazie w Iraku. Któregoś dnia przyszedł do niego
list od dziewczyny: - Kochany Jaśku, niestety nie mogę być już dłużej z Tobą. Ta odległość jest za duża, a do tego zdradziłam Cię kilka razy, więc sam widzisz , że to nie ma sensu. Dlatego proszę Cię bardzo, abyś mi odesłał to zdjecie, które Ci dałam kiedyś na pamiątke - buziaki Ania. Jaśkowi przykro się zrobiło, ale co miał robić. Wziął owe zdjęcie i zaczął chodzić po jednostce i zbierać od chłopaków zdjęcia ich dziewczyn, dziwek, z którymi spali, sióstr i wogóle wzystkch lasek jakich zdjecia mieli. Uzbierało się tego z kilkadziesiąt sztuk. - Kochana Aniu nie mogę sobie przypomnieć jak wyglądasz, dlatego wyświadcz mi przysługę i wybierz swoje zdjecie, a resztę odeślij mi do jednostki - buziaczki Jasiek. |
midian25 | Post #8 Ocena: 0 2010-11-27 08:27:57 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Zmarł ateista. Trafił do piekła, gdzie w wielkiej, zatłoczonej sali przypominającej recepcję hotelową przywitał go diabeł i zwrócił się do nie go tymi słowami: Cóż, jak się pewnie domyślasz - nie żyjesz, a ja mam dla ciebie 3 wiadomości, wszystkie złe: po pierwsze: życie pozagrobowe, wbrew temu co twierdziłeś, istnieje po drugie: jak wynika z pierwszego, piekło również istnieje po trzecie: właśnie tu trafiłeś. Nie przedłużajmy już, dopełnij formalności zgłoszeniowych i oprowadzę cię po miejscu, które od teraz po wsze czasy będzie twoim domem. Tak też zrobili, po czym diabeł zaczął pokazywać ateiście piekło stając co chwile przed kolejnymi salami i mówiąc To jest bar w którym masz otwarty kredyt, to jest restauracja w której zaserwują ci wszelakie dania na twoje życzenie, tu jest kino, w którym zawsze będą grane filmy jakie wybierzesz, tu masz basen i sale odnowy dostępne o każdej porze itd. Po kilku minutach przechodzili obok wielkiej szklanej ściany, za którą można było dostrzec postacie zwijające się w spazmach bólu, topione w smole, obdzierane ze skóry i przypiekane żywcem. Przeraził się ateista i pyta diabła: Co to za ponure miejsce i kim są ci ludzie? Na co diabeł odpowiada: To? A nie, tym się nie przejmuj, to są katolicy, oni sami sobie tak wymyślili.
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
Goga_G_ | Post #9 Ocena: 0 2010-11-27 08:48:15 (15 lat temu) |
Przychodzi mąż do domu i widzi na stole wibrator. Wściekły pyta żony:
- Co to ma znaczyć?! Żona odpowiada: - Nie Twój interes! |
Goga_G_ | Post #10 Ocena: 0 2010-11-27 08:49:37 (15 lat temu) |
W Harlemie pięciu murzynów napadło i zaczęło tarmosić niemieckiego turystę. Niemiec zaczął krzyczeć:
- Nein, nein! Przybiegło jeszcze czterech... |