Forum dyskusyjne

Śmiech to zdrowie » No, smieszne nie jest

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Śmiech to zdrowie" opiekują się: Pluszowa, stokesay

Strona główna » Śmiech to zdrowie » No, smieszne nie jest

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 6)
ParaDox

Post #1

2007-07-12 23:33 (rok temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

Teletubbies in POLAND smieja sie z na Polakow ze az strach:-Y
Who controls the past control the future, and who controls the present controls the past?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

pawelglo

Post #2

2007-07-12 23:39 (rok temu)

pawelglo

Mężczyzna

Z nami od: 04-08-2006

Hej.
Przynajmniej maja temat o Polakach.
:-o:-(:-|:-Y
Pawel...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

__Kris

Post #3

2007-07-13 07:48 (rok temu)

__Kris

Z nami od: 21-06-2007

Witam

To wcale nie dziwne jest. Dziwne jest natomiast to, że śmieją się tak późno :-D

A tak na serio to co się w Polsce ostatnio wyprawia to jest skandal poprostu. Rząd nie może poradzić sobie z samym sobą nie mówiąc już o Polsce. Jestem jeszcze w Polsce ale już wyjeżdżam do Anglii, mam nadzieję że na dłużej i powiedzie mi się. Tak naprawdę to co drugi Polak z chęcią uciekłby z Polski, bo nikt tu nie może już wytrzymać (kiedyś czytałem na jakimś forum jedną osobę, która pisała: uciekłbym z Polski ale nie dam rady, bo mam już 72 lata). Ludzie pracują za grosze, strajki pielęgniarek i lekarzy, problemy z przymiarką do wybudowania autostrad na Euro 2012, itd.
Jak do tej pory to PiS przez 2 lata zrobił tyle, że poprawił ustawy antyaborcyje, przeprowadził nieudaną lustrację, zajmował się teletubisiami, mundurkami dla uczniów, wymianą podręczników szkolnych, itd.
NAJWAŻNIEJSZE SPRAWY DLA POLSKI SĄ POMIJANE SZEROKIM ŁUKIEM.

Podsumowując: JEDNA WIELKA PARODIA.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

kik1976

Post #4

2007-07-13 10:06 (rok temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

fakt, wszedzie sie z tej polski smieja. nie zdziwie sie jak zacza w angielskiej telewizji puszczac horro - o dwoch takich, co ukradli ksiezyc.

Do góry stronyOffline

Numer MSN MessengerNumer gadu-gadu

__Kris

Post #5

2007-07-13 11:54 (rok temu)

__Kris

Z nami od: 21-06-2007

http://podatki.wp.pl/kat,8791,title,Fiskus-nie-odpusci-Polakom-na-Wyspach,wid,9019566,wiadomosc.html?rfbawp=1184323972.920 tutaj ciekawa dyskusja się zawiązuje.

Dlaczego w Polakach jest tyle nienawiści do tych co wyjeżdżają to chyba tego nie zrozumiem.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Webmaster

Post #6

2007-07-13 11:55 (rok temu)

Webmaster

Mężczyzna

Administrator

Z nami od: 18-04-2003

Bo jest im lepiej. A przynajmniej w oczach tych, którzy zostają. I stąd ta zawiść.
Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

czytelnik1

Post #7

2007-07-13 12:50 (rok temu)

czytelnik1

Z nami od: 12-06-2007

Mysle ze ogolnie jestesmy zawistni. Nie wiem z czego to wynika, moze dlatego ze tyle lat bylismy biednym krajem i zawsze musimy gonic za tymi lepiej rozwinietymi ( nie mam pojecia ). Tutaj w GB jest to samo, miej troche wiecej od sasiada Polaka... Hmmm szkoda bo posiadamy tez wiele talentow np radzenia sobie w bardzo trudnych sytuacjach... ( nie pisze tu o oszustach ). Czesto ogladam w TV jak Anglicy zaczynaja nowy rozdzial zycia w USA, Hiszpanii czy Australii i godne podziwu jest to ze bardzo pomagaja sobie wzajemnie nawet nie znajac sie dobrze, a pomyslcie co robia Polacy... Problemem jest to ze Polska rzadza dorobkiewicze i najpierw musza sie napasc forsa a pozniej dzialaja - z kiepskim skutkiem. Smutne to troche.

Do góry stronyOffline