|
Strona główna » Śmiech to zdrowie » Trzy fraszki |
| Autor | Strona: 3 z 3 |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-03-25 21:22 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Proponuje konkurs na najlepszą fraszkę (choć wierzę, że to jeszcze nie koniec Twojej twórczości i cdn nastąpi) Moj numer 1 to.......i tutaj nam problem bo "Rytm naszego życia" i "Nadzieja pewnego fizyka"są super ale "Zdecydowany" to prawdziwy odlot. Pozdrawiam.Naturalna
|
| Anonim | Post #2 2005-03-26 06:41 (3 lata temu) |
|
Spodobał mi się pomysł Naturalnej konkursu na najlepszą fraszkę. Piszcie proszę, które najbardziej Wam się spodobały. Dziś z erotyki wkroczymy nieco w równie śliski świat polityki. Myślę, że i te moje fraszki też Was nieco rozbawią.
Aktualna sytuacja międzynarodowa Rosja swoich wrogów może powstrzymać tylko bronią jądrową Griszki Rasputina. Naród niezbyt chojnie obdarzony Gdy na cały wielki kraj przypada jedna para jaj. Sen pewnego lewaka Przyśniła mu się Messalina robiąca laskę mumii Lenina. Gdy w Phenianie spróbują sklonować Kim Dzong Ila może wyjść z niego Godzilla Credo pewnego piromana Jak już wywołać pożar to taki - od morza do morza. Sny pewnego kowboya Często śni, że pędzi w nieznane całe stada zamieszkałych planet. Pragnący przedwyborczej genetycznej modyfikacji Chce mieć DNA na modłę JFK. Gdy atrakcyjna First Lady sama chce zostać prezydentem Z Pierwszą Damą - jako z tematem - powinien się przespać każdy obywatel. Tak ! Tak ! Tak ... tak ... tak ... milczenie jest złotem. Zwłaszcza o ruchach w tę i z powrotem. Znany erotoman Swoje wchodzenie na pierwsze strony gazet też lubi kończyć - wielkim orgazmem. NitaJerzy |
| sasj | Post #3 2005-03-26 09:52 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2005 |
wszystkie fraszki sa super! a messalina bije je wszystkie
praska aga.
|
Post #4 2005-03-26 11:52 (3 lata temu) |
|
|
he he he chyba nikt nie ma z Toba szans!!!!!!!!
|
| Anonim | Post #5 2005-03-26 15:41 (3 lata temu) |
|
Bardzo dziękuję za nieustające wyrazy uznania oraz za pozdrowienia. Wasze uznanie znów zmobilizowało mnie do działania. Efekt poniżej. Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich, którzy odpowiedzieli na moje fraszkowe posty.
Koneser Chciałby przebierać w kobietach tak, jak w słowach - poeta. Rozpalony On zamiast lodu na czoło przykłada sobie oziębłą gołą. Faceci Faceci to wzrokowcy, którzy z zamkniętymi oczami ciągle uganiają się za spódniczkami. Ta globalizacja doprowadzi do tego, że Zaskoczysz żonę z gachem, który się okaże być - ajatollahem. Najtrudniej Najrudniej z islamską chustą pogodzić miłość francuską. Polityk za kierownicą Już gdy włącza migacze wie, że skręci inaczej. Pragnienie pewnego władcy Pragnie iść z ludem ! Na dużą wódę. Bankiet biednego Polaka w XXI wieku Zamiast 0,7 litra i golonki, chleb ze śmietnika i piwo z _Biedronki_. Najtrudniejsze są rozmowy Z jajogłowym. Takim bez głowy. Samo życie Najodważniejsi kroczą dopiero za swołoczą. Czasem Czasem i młodym bogom zdarza się wstać lewą nogą. O pewnej Nie umie iść w życiu własną drogą, bo za często tupie nogą. Tak to bywa Tak to już bywa z Sodomą i Gomorą, że kusi nas twarzą Marylin Monroe. Ta dobra Musi być zdecydowanie górą i nad Diabłem, co ma go pod skórą. Nie ma co Gdy wróg wroga pyta o drogę, nie ma co liczyć na odpowiedź. A może ? A może nasz świat jest własnie taki, bo Zło i Dobro to syjamskie bliźniaki ? NitaJerzy |
| Kasik781 | Post #6 2005-03-26 18:15 (3 lata temu) |
Z nami od: 13-03-2005 Skąd: SW10 |
Nie no ja glosuje na wszystkie!!!!
Kasik K.
|
| Anonim | Post #7 2005-03-27 06:27 (3 lata temu) |
|
Dziś po zjedzeniu wielkanocnego jajka będę nieco bardziej jajogłowy niż zwykle. Mam jednak nadzieję, że i te utwory przeczytacie z zainteresowaniem. Pozdrawiam i życzę Wam Wszystkim Wesołych Świąt.
Naturyści w przyszłości Ruszą kiedyś beztrosko ku innym słońcom, by na swych intymnościach poczuć ich gorąco. Chojnie obdarzony Chętnie pozuje do rozbieranych zdjęć, bo ma wzwód wielkości rakiety SATURN-5 ! A może ? A może nasza błękitna planeta kiedyś okaże się tylko, dla jakiegoś Obcego upragnioną niebieską pastylką ? Trudno Trudno nie myśleć o Wszechświecie. Tkwi się w nim dłużej niż w kobiecie. A może ? A może kiedyś na ten świat będzie się wylatywać kosmicznym promem pracowicie i fachowo zbudowanym podczas pobytu w matczynym łonie ? Klonujmy ! Klonujmy, klonujmy ulubione zwierzęta. Do klonowania ukochanych kobiet będzie to zachęta. Nowy showbiznes ? Rodeo na sklonowanym tyranozaurze może przynieść zyski całkiem duże. Najtańsza sonda A może na Marsa skoczy nam pchła, gdy jej zmienimy DNA ? O pewnym biologu On chce sprawić by dzięki biotechnologii zdradzanym facetom przestały wyrastać rogi. A może ? A może kiedyś nawet sam papież to też będzie genetycznie udoskonalony homo sapiens ? O pewnym wolnomyślicielu Bije się ze swymi myślami. By je uczynić - niewolnicami. Akcelerator postępu Pistolet przystawiony przy głowie radykalnie przyspiesza procesy myślowe. Chyba najwięcej Chyba najwięcej do świata nauki mam pretensji. O brak możliwości sklonowania - mojej pensji. Ambitny teolog Chce podglądać swoją epokę Boga trójkątnym okiem. Modlitwa satyryka Modli się, by Bóg go wysłuchał. I by też śmiał się - od ucha do ucha. NitaJerzy |
| sasj | Post #8 2005-03-27 12:34 (3 lata temu) |
agnes praska aga.
|
| Anonim | Post #9 2005-03-27 18:24 (3 lata temu) |
|
Cieszę się, że moje fraszki nadal Cię bawią. Posyłam więc kolejną ich porcję, aby przyczynić się do podtrzymania Twojego dobrego humoru także wieczorową porą. Zamiast frasunków lepsza frajda - choćby i fraszkowa <-- ( muszę to jakoś lepiej zrymować !) Pozdrawiam.
Czasem Czasem intelektualista czuje, że rośnie mu głowa. Niczym kula śniegowa. O pewnym rekordziście Osiąga najlepsze wyniki. W byciu - nikim. Czasem Czasem i orzeł, chciałby - a nie może. Górnolotny impotent Daremnie swoim przyrodzeniem miękkim usiłuje zahaczyć o nieba błękit. Wychodzą z tego jaja Gdy jakiś macho ma puste kieszenie, a pomiędzy nimi wielkie przyrodzenie. Niejeden Niejeden superfacet okazuje się superpajacem. Człek z wyobraźnią By jego wyobraźnia miała możliwości duże każe jej całkiem nago - tańczyć przy rurze. Dzisiaj Dzisiaj ten co chodzi z głową w chmurach, nie myśli o niebieskich migdałach, lecz o czarnych dziurach. O pewnym badaczu Aby móc dysponować bardzo mocną głową eksperymentuje z alkoholem i muszką owocową. O pewnym jajogłowym Myśl mu przychodzi do głowy. Wyłącznie jako - wirus komputerowy. Jutrzejszy postępowiec Sięgnie po technologię gwiezdnych wojen. Gdy będzie walczył - o swoje. Nawet wtedy Nawet gdy gonisz postęp, zachowaj - odstęp. Kiedyś Kiedyś roboty sterowane ludzką myślą na manowce ją sobie wyślą. Seks z robotem On na życzenie - nieco większy narząd płciowy - wkręci sobie własnoręcznie kluczem maszynowym. Seks z gimnastyczką I gdy jest całkiem naga zrobi dla ciebie szpagat. Seks z himalaistką Daje tylko wtedy gdy męski interes przypomina jej - Mount Everest. NitaJerzy |
| sasj | Post #10 2005-03-28 15:34 (3 lata temu) |
praska aga.
|