2021-06-02 15:32:20, daavid napisał(a): To teraz powiedz o czym on mówi i w jakim celu to mówi?
Dobre pytanie powinieneś je raczej skierować do tego kto akurat tak przyciął rozmowę że nie ma pytania. Każdego można przyciąć w dowolny sposób bez czekania aż może zacznie dłubać w nosie.
W sieci jest cała rozmowa. Podejrzewam, że nie da się tego tak wytłumaczyć bo w komentarzach nie natknąłem się na takie wytłumaczenie. No ale spróbuj obejrzeć, może akurat...
Jak masz link do tej rozmowy to możesz wrzucić. Nie obiecuje, że obejrzę w całości bo nie wiem ile to trwa 20 minut, godzinę, więcej? Jeśli nie jest to zbyt długie to postaram się obejrzeć w wolnej chwili, ale może inni zobaczą całość niezależnie od długości.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
Obejrzałem obszerne fragmenty i w nich jest wcale nie lepiej. Jeśli ten wywiad był zaakceptowany przez otoczę PAD to bardzo źle o nich świadczy. Prezydent wygląda jakby rywalizowały z Jasiem Fasolą.
Ja obejrzałam fragment od 27 minuty. Szkoda, że Dawida nie oburza okładka niemieckiego szmatławca w środku polskiej kampanii prezydenckiej. Bo Duda został zapytany chyba o tą okładkę i jej wpływ na niego w przebiegu kampanii:
Już pomijając sprawę z tym skazanym pedofilem, który odsiedział karę, ale ostatecznie konkubina i ich córka, które go wcześniej oskarżały złożyły wniosek o ułaskawienie. Moim zdaniem, żeby było jasne, prezydent nie powinien ułaskawiać takiej osoby, ale okładka jest poniżej wszelkiej przyzwoitości.
Tutaj można przeczytać o sprawie.
Jak na Niemców to i tak nie jest najgorzej.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
Niech będzie, że Fakt pojechał po bandzie. To nie usprawiedliwia wizerunku prezydenta. Pytanie o to kto puścił wywiad pozostaje otwarte bo nie chce mi się wierzyć, że obyło się bez autoryzacji.
2021-06-04 18:56:10, daavid napisał(a): Ale co ma jedno z drugim wspólnego?
Niech będzie, że Fakt pojechał po bandzie. To nie usprawiedliwia wizerunku prezydenta. Pytanie o to kto puścił wywiad pozostaje otwarte bo nie chce mi się wierzyć, że obyło się bez autoryzacji.
Fakt pojechał po bandzie wpływając na ten wizerunek, a ty na takich skrajnych, nie do końca prawdziwych "newsach" swoją opinię budujesz. Gratuluję
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
2021-06-04 18:56:10, daavid napisał(a): Ale co ma jedno z drugim wspólnego?
Fakt pojechał po bandzie wpływając na ten wizerunek, a ty na takich skrajnych, nie do końca prawdziwych "newsach" swoją opinię budujesz. Gratuluję
Nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Ja cały czas mówię o wywiadzie, który moim zdaniem, wypadł koszmarnie.