2021-06-02 15:52:51, sqlserver napisał(a):
Szogun dobrze wiedział kiedy jest nagrywany, stara radziecka szkoła agentów
Uważasz, że Komorowski to agent KGB/GRU?
Str 42 z 75 |
|
---|---|
daavid | Post #1 Ocena: 0 2021-06-02 16:22:28 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2021-06-02 15:52:51, sqlserver napisał(a): Szogun dobrze wiedział kiedy jest nagrywany, stara radziecka szkoła agentów Uważasz, że Komorowski to agent KGB/GRU? |
AndrzejW | Post #2 Ocena: 0 2021-06-02 16:30:45 (4 lata temu) |
Z nami od: 04-04-2007 Skąd: Grays |
Cytat: 2021-06-02 15:17:57, sqlserver napisał(a): Cytat: 2021-06-02 14:57:34, AndrzejW napisał(a): Nie chodzi o treść, ale o osobę, która to mówi. Podaj trzy przykłady (1 na 2 lata) kiedy PAD był taki "twardy". może nie o tym samym Andrzeju mówimy, to nie jest agent GRU czy nordycki król ze ma być twardzielem. Wygrał wybory z hasłem Prezydent Polskich Spraw a nie ja wam ku..a pokaże kto tu rządzi. Nie przewracał się pijany ani nie robił z siebie idioty w Japonii dla mnie wystarczy czy twardzielem by byl jakby obalił rząd żeby nie dopuścić do lustracji Czemu jak pytam "co zrobił" to słyszę "a inni byli beznadziejni"? Skoro "...Wygrał wybory z hasłem Prezydent Polskich Spraw ..." to jakę Polską Sprawę załatwił. On jako Prezydent. Podpisanie dokumentów podanych mu przez rząd nie liczę jako jego wielkie osiągnięcie. |
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-06-02 16:51:11 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-06-02 16:30:45, AndrzejW napisał(a): Czemu jak pytam "co zrobił" to słyszę "a inni byli beznadziejni"? Skoro "...Wygrał wybory z hasłem Prezydent Polskich Spraw ..." to jakę Polską Sprawę załatwił. On jako Prezydent. Podpisanie dokumentów podanych mu przez rząd nie liczę jako jego wielkie osiągnięcie. I tu pokutuje złe pojęcie o obowiązkach i prawach prezydenta. On ma powołać rząd, podpisywać ustawy, które podjął powołany przez niego rząd i reprezentować Polskę na arenie międzynarodowej. Czy któraś z tych rzeczy robi złe. Przepraszam ze odniosę się do poprzedników, czy nie sprawdza się w swojej najważniejszej roli reprezentacyjnej, w przeciwieństwie do Bolka, może próbuje być luzacki w wywiadach i wychodź trochę po trumpowemu ale nie jest kretynem o zawyżonym mniemaniu o dobie. Nie jest tez alkoholikiem, który na groby pomordowanych żołnierzy przyjeżdża naj..bany Jeśli chodzi o podpisywanie to jeżeli nie ma obiekcji do ustawy to ja podpisuje . Czy osiągnięciem dla Polski by było gdyby prezydentem został Trzaskowski i jako totalny prezydent opozycji odrzucał by wszystkie akty bez wnikania co w nich jest edit: Dochodzi jeszcze prawo łaski i tu Andrzej jest naprawdę kiepski porównując z poprzednikami, śle to nie jego wina bo on tylko podpisuje moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
sqlserver | Post #4 Ocena: 0 2021-06-02 16:56:31 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-06-02 16:22:28, daavid napisał(a): Uważasz, że Komorowski to agent KGB/GRU? To był skrót myślowy ale napewno jest mocno powiązany z WSI pamiętaj, że jest to służba w linii prostej kontynuująca działania swojej komunistycznej poprzedniczki, czyli WSW. Służba, która po 1989 roku nie przeszła żadnej (dosłownie: żadnej!) weryfikacji, a służyli bardziej Moskwie niż interesom Polski moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
daavid | Post #5 Ocena: 0 2021-06-02 17:28:52 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-06-02 16:51:11, sqlserver napisał(a): Cytat: [/LIST]
edit: Dochodzi jeszcze prawo łaski i tu Andrzej jest naprawdę kiepski porównując z poprzednikami, śle to nie jego wina bo on tylko podpisuje Pamiętamy. Potrafił ułaskawić ludzi którzy zdaje się jeszcze na dobre nie byli skazani |
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: +1 2021-06-03 07:22:23 (4 lata temu) |
Czerwiec, miesiąc udawania ze kupując moje produkty robisz coś dla społeczności LGBT
![]() jeśli chodzi o dumę to nie każdy ma do niej prawo ![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
daavid | Post #7 Ocena: 0 2021-06-03 13:17:57 (4 lata temu) |
Spoko, globalne marki przyłączają się do walki o prawa LGBTQ tam gdzie nikt ich nie dyskryminuje. Ciekawe jakie mają loga w Arabii Saudyjskiej czy ZEA?
Swoją drogą to ciekawe, że gejowe święto musi mieć aż 30 dni a np. dzień ojca, czy dzień kota to tylko 24 godziny. Ojców jest jednak dużo więcej na świecie, kotów też. Toż to jawna dyskryminacja. [ Ostatnio edytowany przez: daavid 03-06-2021 13:18 ] |
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-06-03 13:38:41 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-06-03 13:17:57, daavid napisał(a): Spoko, globalne marki przyłączają się do walki o prawa LGBTQ tam gdzie nikt ich nie dyskryminuje. Ciekawe jakie mają loga w Arabii Saudyjskiej czy ZEA? Swoją drogą to ciekawe, że gejowe święto musi mieć aż 30 dni a np. dzień ojca, czy dzień kota to tylko 24 godziny. Ojców jest jednak dużo więcej na świecie, kotów też. Toż to jawna dyskryminacja. już ci służę pomocą co wiecej nie musi to być Arabia, wystarczy ....Polska moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
daavid | Post #9 Ocena: 0 2021-06-03 14:27:00 (4 lata temu) |
No dobra, ale dlaczego trzydzieści dni? Rozumiem, że jest trzydzieści dni, więc powinni to jakoś rozgraniczyć, np. dzisiaj dzień aseksualny, ale tego nie robią. Wiem, że literki są zjednoczone, ale czy dzień ojca można obchodzić razem z dniem matki?
|
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2021-06-03 14:34:29 (4 lata temu) |
dobra Efka i redakcja nie dziekujcie
![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|