MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy umiesz się śmiac sam z siebie?Hi Hi:)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

Str 5 z 21

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anana8

Post #1 Ocena: 0

2011-07-05 15:20:52 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

Z nami od: 08-06-2011

A jeźeli chodzi o szpital to tez miałam przygode z tym tak zwanym "pilotem":) Ja po operacji -ponad 10 lat temu ,zostałam przewieziona na sale do samych staruszek.Sama biedulka taka nastolatka i trzy babcie:) Ledwo mogłam się ruszac i mówic,ale pierwsza noc spędzona z nimi wprawiła mnie prawie w zawał:) Jedna z tych kobiet strasznie cos po cichu szlochała i mówiła -pomocy,umieram:) no to ja przeraziłam się i wcisnełam ten pilocik koło siebie,przyszła pielegniarka świeci światło i pyta kto wzywał pomocy? A ja podniosłam łepetynke i mówie,że tu Pani umiera- hmmm kobieta okazało sie że spała i cos jej się śniło,jak ja pielęgniarka wybudziła to była wkurzona i powiedziała że to mi sie pewnie coś śniło:) No ale chciałam dobrze-teraz brechtam się z tego:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2011-07-05 16:42:08 (14 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2011-07-05 00:20:09, agnieszka32 napisał(a):
.....przy tych pufach są ozdobne guziki czy....a ja jej weszłam w zdanie i mówię do słuchawki "tak proszę pani te guziki też pani obciągniemy"(nie dodałam że tą samą tapicerką haha)........mąż klientki z synem popłakali się ze śmiechu ...a rumieńca na mojej twarzy nie pozbyłam się do wieczora:-]:-]:-]

Mialam cos podobnego w pracy. Rozmawiam z kolega z innej sekcji przez telefon i nagle mowie do niego: "jakis facet spuscil mi sie na okno". Jak tylko skonczylam to mowic, to zdalam sobie sprawe jak to zabrzmialo ;-) Chodzilo o pana, ktory myl okna na zewnatrz i nagle zjechal na linie na moja wysokosc.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-07-05 17:03:16 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anana8

Post #4 Ocena: 0

2011-07-05 17:15:36 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

goginka88 to dobrze,że szef spytał tylko :gdzie jest mój penis? a nie np. włóż mi penisa do dziurki...ok komputera:) Oj jakies zbereźne mysli mi przychodza jak czytam te śmieszne historie:) Ale widzicie fajnie,że umiecie sie śmiac teraz z samych siebie,niewielu to potrafi:)

Do góry stronyOffline

anana8

Post #5 Ocena: 0

2011-07-05 17:17:21 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

...od komputera miało byc a nie ok:)

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #6 Ocena: 0

2011-07-05 17:26:46 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

za duzy by pisac...

jedna tylko bede pamietac do konca zycia - ojciec mnie zaprosil do restauracji dosc ekskluzywnej w Shanghai'u, menu bylo co prawda po angielsku, ale nie cale... wiec wybralem, to nie tlumaczone 8-)

po jakiejs chwili, kelnerzy zaczeli znosic zastawe, jakies slodkie wino i przekaski... tak minelo dobre kilka minut... przychodzi 'pingwin' i kaze isc za soba dokuchni, potem do piwnicy... ojciec zaczal sie dopytywac o co chodzi, bo ja juz blady bylem... przed nami ukazaly sie szeregi klatek z malpami zywymi, w kazdym rozmiarze i kolorze - na migi maître kazal wybrac jedna - dlugo sie nie zastanawialismy, bo smrod byl okrutny...

po pol godzinie zajechala zupa na mozdzku w okryciu naturalnym, czyli czaszki... zabawilem sie w kameleona i 'wyswietlilem' wszystkie kolory teczy... po konsumcji rzecz jasna, pod surowym spojrzeniem szefa i ojca posikanego ze smiechu...

ps. wybralem popisowe danie knajpy :-]

Do góry stronyOffline

anana8

Post #7 Ocena: 0

2011-07-05 17:31:39 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

clockwork_orang fuuuuu i Ty to jadłeś? Oj ja bym pewnie uciekła jak by mnie zaczeli do piwnicy wprowadzac he he ,ale przygoda niesamowita no i teraz z perspektywy czasu można się posmiac:)

Do góry stronyOffline

radzik77

Post #8 Ocena: 0

2011-07-05 17:44:03 (14 lat temu)

radzik77

Konto usunięte

mialem dostawe w pewnym miescie i tak sie zlozylo ze przycisnelo mnie za potrzeba - tak solidnie ze sprawa zycia i smierci. poniewaz bylo to centrum handlowe to odetchnelem z ulga, gdyz na tym pietrze gdzie znajdowal sie sklep, a wlasciwie restauracja typu fast food byla toaleta dla staffu. toaleta znajdowala sie niedaleko windy - uzywanej tylko przez dostawcow i pracownikow i nigdy nikogo nie widzialem aby z niej korzystal a robie tam dostawy regularnie od 3 lat. wjechalem na 3 pietro zostawilem towar na tylach restauracji (staff glownie hindusi) i pedze do kibla. Jakiez bylo moje zdziwienie jak sie okazalo, ze zamkniete. Walnelem w drzwi - cisza, mysle co robic, w lokalu zawsze pelno klientow w kiblu nie bede sie platal, musze tutaj. Zamkniete hmm moze ochrona zamknela albo cos w tym stylu. Skoro nikt sie nie odzywa to pusto, no to otwieram bo dlugo nie wytrzymam :D
akurat zamek latwo bylo otworzyc, wystarczyla moneta, wiec otwieram, popycham drzwi a w srodku.... matko i corko - menager sklepu z du.. w umywalce i sie szoruje, podmywa czy jak to nazwac...
nie wiedzialem gdzie mam wlezc, juz nawet srac mi sie odechcialo :] w tyl zwrot i poszedl dokonczyc dostawe. po 5 min przychodzi gosciu, ktory naturalnie musial fakture podpisac, no to zaczynam przepraszac - on na to ok ok I don't like tissues ...

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #9 Ocena: 0

2011-07-05 17:48:34 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2011-07-05 17:31:39, anana8 napisał(a):
clockwork_orang fuuuuu i Ty to jadłeś? Oj ja bym pewnie uciekła jak by mnie zaczeli do piwnicy wprowadzac he he ,ale przygoda niesamowita no i teraz z perspektywy czasu można się posmiac:)

slimaki tez jadlem... winniczki z wlasnego ogrodu :-]

ps. dwa tygodnie siedzialem w pociagu (w jedna strone) - to dopiero bylo smiechu 8-)

Do góry stronyOffline

anana8

Post #10 Ocena: 0

2011-07-05 17:55:55 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

radzik77 hahahahahahaha!!!!!! Niezłe przeżycie:)
clockwork_orang hmmmm to Ty lubisz chyba takie obślizgłe jadełko,wiesz co ale ślimaki to i mój mąż jadł gdzieś kiedyś z kolegą na łąkach nazbierał,usmażył i zjedli:)

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,