MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy umiesz się śmiac sam z siebie?Hi Hi:)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

Str 4 z 21

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Mieszko

Post #1 Ocena: 0

2011-07-05 12:42:34 (14 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Cytat:

2011-07-05 09:27:31, galadriel napisał(a):
Cytat:
A mama z synkiem bardzo szybko zrezygnowali z zakupów chociaż nie wiem czemu przecież nic się takiego nie stało-życie

Życie? Dla mnie to nie jest normalne, zeby dzieciak przyglądał się co robię z mężem w łóżku. Nie wiedze w tym nic śmiesznego. A już szantaż z: "bo powiem babci", to w ogóle dno.

Galadriel, spokojnie. To tak stary kawał, że naprawdę ciężko uwierzyć, że akurat ktoś rzeczywiście był tego świadkiem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

martunia2302

Post #2 Ocena: 0

2011-07-05 12:54:35 (14 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Z nami od: 18-10-2010

Moja corka tez nas przylapala , nie wiedzielismy ze stoi w drzwiach, dopiero kiedy uslaszalm jej glisk..tatusiu co ty mamusi zrobiles...buchnelam smiechem.:-D.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-07-05 13:01:56 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

gosia090307

Post #4 Ocena: 0

2011-07-05 13:12:32 (14 lat temu)

gosia090307

Kobieta

Z nami od: 21-10-2010

ja kiedyś z 5 lat temu za czasów gdy mój angielski był słabiutki - przeglądałam sobie sofy na ebay, znalazłam super oferte na zdjeciu super sofa narożnikowa (tak mi sie wydawało bo nie przetłumaczyłam sobie opisu co facet napisał) do konca licytacji 5 minut, wiec wygrałam licytacje za 8.99. obdzwoniłam znajomych ze miałam takiego farta,ze mi sie tak udało itp..itd... nawet juz sobie transport załatwiłam wiec pisze do faceta czy moge po ta sofe przyjechac nastepnego dnia bo juz samochód załatwiłam na to on mi po chwili odpisuje, ze przedmiotem jedo licytacji były tylko trzy poduszki do tej sofy a nie ona cała :)
wszyscy do tej pory sie smieja ze mnie i z mojego super zakupu :)

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #5 Ocena: 0

2011-07-05 13:14:59 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Wpadki sa moja specjalnoscia.
W temacie lozkowym, skoro wpadki tego typu poruszamy...
Wieczorna sesja damsko meska, imprezka na calego sie rozkreca, klasycznie (bo to istotne w tym momencie), w pewnym momencie chlopisko mi... hmm... nieruchomieje z glupia mina? Noz, kurka, nie teraz! Pytam co jest, on zebym zerknela na jego plecy. No, nie plecy - tam sie to juz inaczej nazywa - siedzi nasze kocisko i gapi sie podirytowane, ze zamiast stabilnego podloza ktos mu hustawke funduje. Bylo po ptokach - smiech nas powalil.

Motoryzacyjne: Udalo mi sie rozwalic swiezo wypicowany motocykl wlasnego malza i to na 2 dni przed zlotem. Glupie - jezdzilam podobnym i bylo ok. Ten "postawilam" przy ruszaniu i... przewiozlam po asfalcie chlopa mego bo sie za oparcie zaczepil noga, zlamalam wlasny lokiec i mielismy ofiare smiertelna - zostala mi na d... wielka plama po nieboszczyku, albowiem spadlam:-] na slimaka. Mogl uciekac.

Motoryzacyjna mega wpadka? Wyprostowalam zakret na Hondzie C90. Wlasna d... mnie wyprzedzila na zwirze naniesionym na droge. Wstyd polega na tym, ze jezdzilam na duzo "powazniejszych" sprzetach, a rozwalilam sobie ryja na skuterze.:-] Do dzis chlopisko mowi do mnie "moj kamikaze", a przygode wspominamy ze smiechem. Bo ja zdolny czlowiek jestem.:-]

[ Ostatnio edytowany przez: kociefraszki 05-07-2011 13:20 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #6 Ocena: 0

2011-07-05 13:21:01 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #7 Ocena: 0

2011-07-05 13:22:30 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Jezu kolczasty! Fryzura?? Na wlasny cywilny, uparlam sie ze chce trwala. No i zrobilam. Tyle ze wlosy mialam krotkie i wyszla typowa emerycka fryzurka typu "mozg na wierzchu". Masakra.:-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2011-07-05 13:27:24 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #9 Ocena: 0

2011-07-05 13:40:04 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Szpital? Ok.
Otwarli nowa porodowke, w ogole w nowym budynku, szal cial, full wypas i kaszanka z miodem. Stary szpital byl jaki byl - stare lozka, sale po 12 osob, zadnego wyposazenia dodatkowego, a tu luksus po 4 babeczki a pokoju, kibelek osobny dla kazdego pokoju... Europa, panie! Ano, przewiezli po porodzie na sale, siostrzyczka poinformowala ze jak cos to dzwonic i se poszla. Pokoj caly dla mnie bo jakis niz demograficzny chwilowo zaistnial, wiec z nudow zaczelam ogladac te cuda dookola. Na kabelki wisial sobie taki dinks - bialy prostopadloscian, z pomaranczowymi, jakby odblaskowymi guzikami po jednym na scianke. No, to sprawdzam co jest co - jedno swiatelko nad lozkiem, drugie swiatelko nad lozkiem... O, na przeciwleglej do kabla sciance tez guzik - to sobie nacisnelam. Jak zaczelo wyc! Nad drzwiami zaczela blyskac lampa! Do sali wpadla przerazona i blada siostrzyczka, ja nie mniej blada i pewnie jeszcze bardziej przerazona. Ona pyta co sie dzieje, a ja ze... pilota ogladalam. Ale wiocha... Skonczylo sie na logodnym pouczeniu.:-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anana8

Post #10 Ocena: 0

2011-07-05 15:14:26 (14 lat temu)

anana8

Kobieta

Z nami od: 08-06-2011

Dziewczyny no nie moge z tych waszych historii,o właśnie łzy ze smiechu mi poleciały:)

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,