Str 16 z 18 |
|
---|---|
4ary | Post #1 Ocena: 0 2019-06-02 19:18:20 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Kiedyś się śmiałeś ... później miałeś nadzieję że tego nie będzie .... teraz tylko został głupi uśmiech
To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
sernis002 | Post #2 Ocena: 0 2019-07-16 14:29:04 (6 lat temu) |
Z nami od: 16-07-2019 Skąd: Londyn |
Taaaa...
|
karjo1 | Post #3 Ocena: 0 2019-08-09 21:21:19 (6 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Mistrz na lato i nie tylko:
|
4ary | Post #4 Ocena: 0 2019-08-16 21:51:08 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
darraj | Post #5 Ocena: 0 2019-09-15 10:34:03 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
To tak w nawiązaniu do ........
![]() Lat już mam trzydzieści, Wciąż Panna a nie Pani. Los ze mną się nie pieści, Faceci są przebrani. Bo tych najlepszych ktoś przed ołtarz zaciągnął dawno już. Poznałam raz takiego Miał kasę i miał gest. I zabrał mnie na randkę Tam wyszło kto to jest. Bo mlaskał, siorbał wciąż i w lewej ręce trzymał nóż. Noi beknął kiedy zjadł swój żur. No taki knur! Bo to był buc, straszny cham. Już dosyć takich mam. Bo to był buc, straszny cham. Dam do folderu spam. Bo to był buc, Najgorszy buc. "We're all mad here" Mad Hatter
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2019-09-15 10:56:34 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Chrabąszcz, Kret i Ropuch sobie wymyślili, Że są bardzo ładni; że są bardzo mili. Śliczne młode dziewczę upatrzyli sobie: MNIE se upatrzyli. Co ja teraz zrobię?! Mała Calineczka, Mała jak laleczka, Czerwone usteczka! W sam raz Dla nas! By ich diabli wzięli! By ich kundel zmoczył! Jak się na nich patrzy, lepiej zamknąć oczy! Ale mimo klątwy każdy z nich uważa, Że ja z nim akurat pójdę do ołtarza! Mała Calineczka, Mała jak laleczka, Czerwone usteczka! W sam raz Dla nas! Jeju, jeju, rety! Trzeba się ratować, Bo mnie gotów który zaraz pocałować! Zatem dam zadanie, Że ten mnie dostanie, Który granat połknie I w ognisku stanie! Mała Calineczka, Mała prochu beczka, Mała jak zawleczka! Może być huk... Calineczka: Może ktoś spróbuje? Chrabąszcz: No, ja rezygnuje... Kret: A mnie od dzieciństwa granat nie smakuje... Ropuch: A ja dziś nie w formie. Może jutro będę... Calineczka: Poćwicz na petardach! A ja sobie siędę! Mała Calineczko, powstań! Przyszła chwila rozstań. Starą panną zostań... Bez posagu... Z kompleksami... Po czterdziestce... Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
darraj | Post #7 Ocena: 0 2019-09-15 11:14:47 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Trochę później
![]() Wspomnę, choć wspomnieć go nie warto. Piątek był wtedy tuż przed czwartą. Najgorszą łobuz wybrał porę. Mógł w poniedziałek albo wtorek. Połowę piątku wieprz/knur/zwierz mi popsuł. W sobotę wyłam bez detoksu, Dopiero przy niedzieli wreszcie Się pogodziłam z tym nieszczęściem. "We're all mad here" Mad Hatter
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2019-10-16 11:48:18 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
-Siadaj tu ze mną, porozmawiamy sobie, miło będzie...(Sam się sobie dziwię, że tak łżę jak pies...Spróbuję zagrać na zwłokę) Papierosa może? -(Nie dość, że łże ak pies, to jeszcze gra na zwłokę )...Wy mi tu pierdół nie wstawiajcie król... Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2019-10-18 22:46:26 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Kapturek: Tylko nie powiem wilkowi
Wilk: A czego mi nie powiesz Czerwony Kapturku Kapturek: A tego, że idę do babci Wilk: A dlaczego mi nie powiesz? ...Dam Ci go jak mi powiesz, gdzie mieszka babcia i z czym najlepiej smakuje Kapturek: I tak Ci nie powiem, ze babcia mieszka pod numerem drugim i najlepiej smakuje z sosem brzoskwiniowym ( Ja chyba jestem jakaś dziwna...nic nie powiedziałam a czuje się jak kapuś ) Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Misia13 | Post #10 Ocena: 0 2019-10-19 10:11:49 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
...wilk zjadl babcie, przebral sie w jej ubranie I polozyl do lozka. Ale nie wiedzial, ze najgorsze jeszcze przed nim. Napalony dziadek zblizal sie wielkimi krokami...
|