MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dwa krany przy zlewie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 7 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Milusia

Post #1 Ocena: 0

2010-01-05 09:50:39 (15 lat temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

A ja nigdy nie mialam przyjemnosci ogladac wykladziny w lazience i nawet nie umiem sobie tego wyobrazic. Zapodajcie jakas fotke jesli macie, z checia obejrze sobie taka lazienke...:-o
jewelleryjunction co uk

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer Skype

anna69

Post #2 Ocena: 0

2010-01-05 09:52:29 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2010-01-05 09:24:20, leonka napisał(a):
A i rada dla wynajmujacych: NIGDY nieprzestawiaj mebli. Chyba ze lubisz sciany wielokolorowe;-)

[ Ostatnio edytowany przez: <i>leonka</i> 05-01-2010 09:25 ]

albo wynajmuj domu nieumeblowane:-]

Ja tez mam temerature napiecu i jest ok:-) nie leci mi wrzatek, na wykladzien w lazience polozylismy gumeleum - koszt nie za duzy a juz nie ma problemu:-)
sznureczek do swiatla mi nie przeszkadza jak i pralka w kuchni - zreszta widzialm to juz wczesniej w pl w mieszkaniach z malenkimi lazienkami....
brak kontaktow w lazience - depilatro z ladowarka::-) a co do suszarek itp - spelnilo sie moje mazenie z dziecinstwa o posiadaniu cegos w rodzaju toaletki w sypalni:-) wiec jakos da sie zyc:-]

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-01-05 09:58:26 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

redona

Post #4 Ocena: 0

2010-01-05 10:33:29 (15 lat temu)

redona

Kobieta

Z nami od: 05-06-2009

no super pomyslowo.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #5 Ocena: 0

2010-01-05 12:04:14 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2010-01-05 13:10:04 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

nooo a ja tak jak napisałem w mam nowoczesny dom, nie ma sznureczka, jest tak jak na kontynencie przycisk koło drzwi.
ale gniazdko jest tylko na szczoteczkę i maszynkę do golenia, zwykła nawet polska nie wejdzie, zresztą tam jest zabezpieczanie 5A wiec suszarka raczej nie poszła by.

W poprzednim domu, na dole dzwi do toalety otwierały się na zewnątrz w lewo, W sumie OK, ale przycisk światła był na zewnątrz z lewej zamiast naturalnie z prawej strony :))

Aha, pompa prysznica (bo niskie ciśnienie) włączało się na przedpokoju, a nie w łazience :)), najzabawniej było jak dziewczyny na golasa musiały wylatywać by wyłączyć albo włączyć ciśnienie prysznica :D

W tym mieszkaniu właściciel zrobił sobie okablowanie dzwiekowe, tak ze teoretycznie można tylko powpinac kabelki i powinno chodzić, pociągnięte sa też kable na piętro, co z tego skoro głośniki są w storage room:-o
zamiast w sypialniach :))
pomyślałem w pierwszym momencie że faktycznie skoro są te kable w puszkach to nie bede plątał swoich, może nie stracę za wiele na jakosci dzwieku.
No ale nie morze być tak pięknie
Nie wiem co za fachowiec to robił ale w puszkach jest 3 cm kabla trzeba by lutować a to już bez sensu.
Więc tak czy siak użyłem swoich kabli.

U naszego znajomego, to jest nowoczesny wieżowiec, takie wiecie :) 2,500 funtów na miesiąc za 2 bed flat...
i jeszcze ma taki plus ze jeden wielki grzejnik elektryczny grzeje nawet jak wyłączy wszystkie bezpieczniki, prawdopodobnie sponsorem jest sąsiad :D
W drugim bloku, też "wysoki standard" 13 piętro taras ze można rowerem jeździć.
w pierwszym roku
ogrzewanie nie chodziło, nikt nie wiedział dlaczego. klima nie chodzi też nie wiedzą dlaczego, 3 metrowe wielkie ciężkie odsuwane okno wypadło w trakcie odsuwania, cud ze beaty nie zabiło, jedynie drink się rozbił, naprawiali 3 miesiące, ale i tak tylko Beata wie jak te drzwi zamknąć, na szczęście są dwa wyjścia :>
drugi balkon to samo, trzeba kombinować by je zamknąć, fachowców było już od pierona to tego.

co chwilę odpadają klamki, już je pokleiłem bo mnie szlak trafiał :)
A gościu w sumie mało co tam mieszka bo albo pracuje, albo sobie jeździ na wycieczki w tropiki albo do stanów.
A jeszcze miał włamanie, już mu prawie pół roku zamawiają nowe drzwi, co prawda wstawiony jest nowy zamek, ale nie ma klamek i od środka musi otwierać drzwi kleszczami :))
żeby było śmiesznie miesięczna oplata za servis, (to jego apartament), jest taka że by kupił te drzwi.
normalnie maniana
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #7 Ocena: 0

2010-01-05 14:12:23 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

rsobczuk

Post #8 Ocena: 0

2010-01-06 10:34:50 (15 lat temu)

rsobczuk

Mężczyzna

Z nami od: 02-12-2007

andzia1303... fajne zdjęcie :) , a co do sznureczków, to jeden na ogół włącza światło, a drugi bojler do ciepłej wody. Ten widać włączał prysznic :)

krakn.. z tym grzejnikiem to może być tak, że to grzejnik kumulacyjny, czyli po rozgrzaniu kumuluje on ciepło i powoli oddaje do otoczenia - to w celu zaoszczędzenia prądu. W Polsce takich już nie robią... tu jest to popularne.

Dla mnie świetnym wynalazkiem są szafy angielskie do sypialni... gdzie jest miejsce na chowanie butów w których na codzień chodzimy do pracy ;) Powieś sobie w sypialni białe koszule i garnitury, a pod spodem wąchaj smród z buciorów (nawet te najczystsze po jakimś czasie śmierdzą) :).
Rafal Sobczuk

Do góry stronyOffline

Numer ICQNumer AIMNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

nedieee

Post #9 Ocena: 0

2010-01-06 10:43:17 (15 lat temu)

nedieee

Kobieta

Z nami od: 27-07-2008

A ja mam w lazience suszarke do rak. Co dla mnie jest totalna glupota. Dobrze sie one spr w publicznych toaletach a nie w domu.
"Radocha największa na świecie jest nie z bogactwa a z tego że żyjesz jak chcesz ......mam załoge co płynie i miłośc też : )"

Do góry stronyOffline

rsobczuk

Post #10 Ocena: 0

2010-01-06 10:47:28 (15 lat temu)

rsobczuk

Mężczyzna

Z nami od: 02-12-2007

Może Twoja łazienka była kiedyś publiczna? ;)
Rafal Sobczuk

Do góry stronyOffline

Numer ICQNumer AIMNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,