Str 7 z 8 |
|
---|---|
Milusia | Post #1 Ocena: 0 2010-01-05 09:50:39 (15 lat temu) |
Z nami od: 07-11-2007 Skąd: Greenhithe :) |
A ja nigdy nie mialam przyjemnosci ogladac wykladziny w lazience i nawet nie umiem sobie tego wyobrazic. Zapodajcie jakas fotke jesli macie, z checia obejrze sobie taka lazienke...
![]() jewelleryjunction co uk
|
anna69 | Post #2 Ocena: 0 2010-01-05 09:52:29 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
Cytat: 2010-01-05 09:24:20, leonka napisał(a): A i rada dla wynajmujacych: NIGDY nieprzestawiaj mebli. Chyba ze lubisz sciany wielokolorowe ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>leonka</i> 05-01-2010 09:25 ] albo wynajmuj domu nieumeblowane ![]() Ja tez mam temerature napiecu i jest ok ![]() ![]() sznureczek do swiatla mi nie przeszkadza jak i pralka w kuchni - zreszta widzialm to juz wczesniej w pl w mieszkaniach z malenkimi lazienkami.... brak kontaktow w lazience - depilatro z ladowarka: ![]() ![]() ![]() |
Post #3 Ocena: 0 2010-01-05 09:58:26 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
redona | Post #4 Ocena: 0 2010-01-05 10:33:29 (15 lat temu) |
Z nami od: 05-06-2009 Skąd: london |
no super pomyslowo.
|
Post #5 Ocena: 0 2010-01-05 12:04:14 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2010-01-05 13:10:04 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
nooo a ja tak jak napisałem w mam nowoczesny dom, nie ma sznureczka, jest tak jak na kontynencie przycisk koło drzwi.
ale gniazdko jest tylko na szczoteczkę i maszynkę do golenia, zwykła nawet polska nie wejdzie, zresztą tam jest zabezpieczanie 5A wiec suszarka raczej nie poszła by. W poprzednim domu, na dole dzwi do toalety otwierały się na zewnątrz w lewo, W sumie OK, ale przycisk światła był na zewnątrz z lewej zamiast naturalnie z prawej strony ![]() Aha, pompa prysznica (bo niskie ciśnienie) włączało się na przedpokoju, a nie w łazience ![]() W tym mieszkaniu właściciel zrobił sobie okablowanie dzwiekowe, tak ze teoretycznie można tylko powpinac kabelki i powinno chodzić, pociągnięte sa też kable na piętro, co z tego skoro głośniki są w storage room ![]() zamiast w sypialniach ![]() pomyślałem w pierwszym momencie że faktycznie skoro są te kable w puszkach to nie bede plątał swoich, może nie stracę za wiele na jakosci dzwieku. No ale nie morze być tak pięknie Nie wiem co za fachowiec to robił ale w puszkach jest 3 cm kabla trzeba by lutować a to już bez sensu. Więc tak czy siak użyłem swoich kabli. U naszego znajomego, to jest nowoczesny wieżowiec, takie wiecie ![]() i jeszcze ma taki plus ze jeden wielki grzejnik elektryczny grzeje nawet jak wyłączy wszystkie bezpieczniki, prawdopodobnie sponsorem jest sąsiad :D W drugim bloku, też "wysoki standard" 13 piętro taras ze można rowerem jeździć. w pierwszym roku ogrzewanie nie chodziło, nikt nie wiedział dlaczego. klima nie chodzi też nie wiedzą dlaczego, 3 metrowe wielkie ciężkie odsuwane okno wypadło w trakcie odsuwania, cud ze beaty nie zabiło, jedynie drink się rozbił, naprawiali 3 miesiące, ale i tak tylko Beata wie jak te drzwi zamknąć, na szczęście są dwa wyjścia :> drugi balkon to samo, trzeba kombinować by je zamknąć, fachowców było już od pierona to tego. co chwilę odpadają klamki, już je pokleiłem bo mnie szlak trafiał ![]() A gościu w sumie mało co tam mieszka bo albo pracuje, albo sobie jeździ na wycieczki w tropiki albo do stanów. A jeszcze miał włamanie, już mu prawie pół roku zamawiają nowe drzwi, co prawda wstawiony jest nowy zamek, ale nie ma klamek i od środka musi otwierać drzwi kleszczami ![]() żeby było śmiesznie miesięczna oplata za servis, (to jego apartament), jest taka że by kupił te drzwi. normalnie maniana Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #7 Ocena: 0 2010-01-05 14:12:23 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
rsobczuk | Post #8 Ocena: 0 2010-01-06 10:34:50 (15 lat temu) |
Z nami od: 02-12-2007 Skąd: Londyn |
andzia1303... fajne zdjęcie
![]() ![]() krakn.. z tym grzejnikiem to może być tak, że to grzejnik kumulacyjny, czyli po rozgrzaniu kumuluje on ciepło i powoli oddaje do otoczenia - to w celu zaoszczędzenia prądu. W Polsce takich już nie robią... tu jest to popularne. Dla mnie świetnym wynalazkiem są szafy angielskie do sypialni... gdzie jest miejsce na chowanie butów w których na codzień chodzimy do pracy ![]() ![]() Rafal Sobczuk
|
nedieee | Post #9 Ocena: 0 2010-01-06 10:43:17 (15 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2008 Skąd: Londyn |
A ja mam w lazience suszarke do rak. Co dla mnie jest totalna glupota. Dobrze sie one spr w publicznych toaletach a nie w domu.
"Radocha największa na świecie jest nie z bogactwa a z tego że żyjesz jak chcesz ......mam załoge co płynie i miłośc też : )"
|
rsobczuk | Post #10 Ocena: 0 2010-01-06 10:47:28 (15 lat temu) |
Z nami od: 02-12-2007 Skąd: Londyn |
Może Twoja łazienka była kiedyś publiczna?
![]() Rafal Sobczuk
|