|
|
---|---|
bajeczka | Post #1 Ocena: 0 2008-11-01 23:52:03 (17 lat temu) |
Z nami od: 24-10-2007 Skąd: londyn |
Oto 5 pytań, których mężczyźni boją się najbardziej: - O czym myślisz? - Czy mnie kochasz? - Czy wyglądam grubo? - Czy uważasz, że ona jest ładniejsza ode mnie? - Co byś zrobił gdybym umarła? Trudność tych pytań polega na tym, że każde z nich może wywołać awanturę jeśli mężczyzna odpowie na nie niewłaściwie, to znaczy powie prawdę. Zatem aby uchronić facetów przed niepotrzebnym stresem analizujemy poniżej każde z pytań, podając jednocześnie właściwe odpowiedzi. Pytanie #1 O czym myślisz? Poprawna odpowiedź brzmi: "Przepraszam kochanie zamyślilem się. Myślałem właśnie jakie to szczęście, że Ciebie spotkałem. Jesteś taka wyjątkowa: inteligentna, wspaniała, czuła, ciepła i troskliwa." Oczywiście odpowiedź ta nie ma nic wspólnego ze szczerą odpowiedzią, która brzmiałaby prawdopodobnie: a. o meczu w piłkę nożną b. o zimnym piwku c. o tym, że powinnaś schudnąć d. o tym o ile Ona jest ładniejsza od Ciebie e. o tym na co wydam forsę, którą dostanę z ubezpieczenia po Twojej śmierci. Pytanie #2 Czy mnie kochasz? Poprawna odpowiedź: " Bardzo Cię kocham, Kochanie." Niepoprawne odpowiedzi to: a. Oczywiście. b. Czy poczułabyś się lepiej gdybym powiedział, że tak. c. To zależy co masz na myśli? d. Czy to ma jakieś znaczenie? e. Kto, ja??? Pytanie #3 Czy wyglądam grubo? Poprawna odpowiedź brzmi: "Ależ oczywiście, że nie." A oto kilka odpowiedzi błędnych: a. W porównaniu do kogo? b. Nie nazwałbym Cię grubą, ale całkiem szczupła to Ty też nie jesteś. c. Świetnie wyglądasz z tymi paroma kilogramami nadwagi. d. Widziałem grubsze. e. Nie słyszałem o co pytałaś. Myślałem właśnie na co wydam forsę, którą dostanę z ubezpieczenia po Twojej śmierci. Pytanie#4 Czy uważasz, że ona jest ładniejsza ode mnie? Poprawna odpowiedź: (z głęboką emfazą) A skądże!!!!!!!!!!!!!!!!!! Błędne odpowiedzi: a. Tak, ale Ty masz lepszy charakter. b. Nie tyle ładniesza, ale na pewno szczuplejsza. c. No nie taka ładna jak Ty, kiedy bylaś w jej wieku. d. W jakim sensie? e. Nie słyszalem o co pytałaś, myślałem właśnie co zrobię z forsą, którą wypłaci mi ubezpieczenie po Twojej śmierci. Pytanie#5 Co byś zrobił gdybym umarła? Jest to najtrudniejsze pytanie (Prawdziwa odpowiedź oczywiście brzmi: Kupiłbym sobie Jaguara i jacht). Jakkolwiek odpowiesz na to pytanie, badź przygotowany na wiele pytań dodatkowych, takich jak: Kobieta: Czy ożeniłbyś się znowu? Mężczyzna: Ależ nigdy! Kobieta: Dlaczego? Czy nie lubisz być żonaty? Mężczyzna: Ależ lubię. Kobieta: To dlaczego nie zamierzasz się znowu ożenić? Mężczyzna: Dobrze, no to się ożenię. Kobieta: Jak to ożenisz się? (patrząc na niego wzrokiem zranionej sarny) Mężczyzna: (wzdycha zniecierpliwiony) Kobieta: Spałbyś z nią w NASZYM lóżku? Mężczyzna: A gdzie mielibyśmy spać? Kobieta: Pochowałbyś moje zdjęcia i na ich miejsce postawił jej fotografie? Mężczyzna: Wydaje się, że to byłoby najlepsze rozwiązanie. Kobieta: I pozwoliłbyś jej używać moje kije golfowe? Mężczyzna: Nie mogłaby ich używać bo jest leworęczna. Kobieta:........... milczenie |
Post #2 Ocena: 0 2008-11-01 23:58:30 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2008-11-02 00:01:45 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marcinb | Post #4 Ocena: 0 2008-11-02 00:05:42 (17 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
pytanie 3
ja bym powiedzial: - alez skad, jestes troche za chuda, powaznie dorzuc pare kilo Kochanie. Droga Redakcjo - czy to dobra odpowiedz? ![]() ![]() ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
daggerss | Post #5 Ocena: 0 2008-11-02 09:15:12 (17 lat temu) |
Z nami od: 21-03-2008 Skąd: zaczarowana kraina |
- jak wygladam w tej sukience?
- czy ona ci sie podoba? - co mezczyzni w niej widza? - nie uwazasz ze za duzy ma dekolt? - czemu nie jestes taki jak inni? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2008-11-02 11:18:09 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Oto 5 pytań, najbardziej idiotycznych
- O czym myślisz?, --odpowiedz prosta o samochodach, a dokładnie o sexie w nich ![]() - Czy mnie kochasz? -- pytanie bez sensu, przecież inaczej by nie wytrzymał - Czy wyglądam grubo? -- mamy taki poziom technologi cywilizacji że przecież każda może się zobaczyć w lustrze. - Czy uważasz, że ona jest ładniejsza ode mnie? -- co za pytanie, ładniejsza czy nie, jest inna ![]() - Co byś zrobił gdybym umarła? -- to już szczyt głupoty, odpowiedz to samo co ty gdybym ja umarł. i po sprawie nie ma głupich odpowiedzi, są beznadziejne tyko pytania ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
daggerss | Post #7 Ocena: 0 2008-11-02 11:34:50 (17 lat temu) |
Z nami od: 21-03-2008 Skąd: zaczarowana kraina |
Cytat: 2008-11-02 11:18:09, krakn napisał(a): Oto 5 pytań, najbardziej idiotycznych - O czym myślisz?, --odpowiedz prosta o samochodach, a dokładnie o sexie w nich ![]() - Czy mnie kochasz? -- pytanie bez sensu, przecież inaczej by nie wytrzymał - Czy wyglądam grubo? -- mamy taki poziom technologi cywilizacji że przecież każda może się zobaczyć w lustrze. - Czy uważasz, że ona jest ładniejsza ode mnie? -- co za pytanie, ładniejsza czy nie, jest inna ![]() - Co byś zrobił gdybym umarła? -- to już szczyt głupoty, odpowiedz to samo co ty gdybym ja umarł. i po sprawie nie ma głupich odpowiedzi, są beznadziejne tyko pytania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
magba | Post #8 Ocena: 0 2008-11-21 13:18:54 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-06-2007 Skąd: SW18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............
|
anna69 | Post #9 Ocena: 0 2008-11-21 13:46:21 (17 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
Cytat: 2008-11-02 00:05:42, marcinb napisał(a): pytanie 3 ja bym powiedzial: - alez skad, jestes troche za chuda, powaznie dorzuc pare kilo Kochanie. Droga Redakcjo - czy to dobra odpowiedz? ![]() ![]() ![]() bardzo zla!! moje kolejne pyt by zabrzmailo...: To znaczy ze cie nie podobam?? wolisz ta X co ma wiekszy biust tak?? |
Post #10 Ocena: 0 2008-11-21 13:47:47 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|