Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Śmiech to zdrowie » Tęsknota za przeszłoscią

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Śmiech to zdrowie" opiekują się: Pluszowa, stokesay

Strona główna » Śmiech to zdrowie » Tęsknota za przeszłoscią

Nowy tematTemat zamknięty

Autor (Odpowiedzi: 5)
deaver666

Post #1

2008-02-11 11:40:15 (8 miesięcy temu)

deaver666

Z nami od: 13-11-2007

Wierzę, że kiedy się nie ma nic do powiedzenia to lepiej się nie odzywać ,ale widzę, iż nawet kiedy ma się coś do powiedzenia , to też lepiej się nie odzywać. Może i to lepsze wyjście , tak z boku , obserwować, często z wyrażnym uśmiechem na twarzy , czasem z niepochamowanym histerycznym śmiechem. No tak ,tyle tylko, że przychodzi moment kiedy należy wyrazić swoją dezaprobatę, inaczej staję się współwinnym , biernym świadkiem ,,gwałtu'' na wolnym słowie, które wypowiedziane tu na tym forum , w żadnym względzie nie przekroczyło granicy ,,dobrego tonu''. Chodzi o temat -nowa zabawa- usuniętego szybko z zachowaniem wszystkich zasad konspiracji. Oczywiście , rozumiem że MW też ma swoich właścicieli, którzy mają prawo do ,,cięć''w słowie pisanym przez forumowiczów, ale czy nie pomylili się tym razem ? Może kierowani inteligencją nowych moderatorów , przyznają się do pomyłki, może...
Gdzieś głęboko w nas jest wciąż tesknota za ,, Jedynie słusznym systemem'', to widać , słychać, a i przeczytać można.
Drugi raz bledu nie popelnie...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Webmaster

Post #2

2008-02-11 12:11:04 (8 miesięcy temu)

Webmaster

Mężczyzna

Administrator

Z nami od: 18-04-2003

Piękna przemowa, szkoda, że niewiele mająca wspólnego z rzeczywistością. Wiesz co było w usuniętym temacie, czy tylko wsadzasz kij w mrowisko?
Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...

Do góry stronyOnline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

deaver666

Post #3

2008-02-11 13:07:53 (8 miesięcy temu)

deaver666

Riposta prawie udana , tyle że powinna być poparta możliwością oceny usuniętego tematu przez odwiedzających MW, a to jest już niemożliwe. Rzeczywistość i jej ocena jak zwykle zależy od punktu siedzenia.
Ładna pogoda, czyż nie? W zeszłym roku o tej porze padał deszcz.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Nenna1

Post #4

2008-02-11 13:09:21 (8 miesięcy temu)

Nenna1

Kobieta

Moderator

Z nami od: 22-05-2007

...a czy to przypadkiem o ten temat nie chodzilo? ;-):-D
www.mojawyspa.co.uk/forum/51/10754/Nowa-ZABAWA

jesli tak ...to istnieje nadal...;-)

[ Ostatnio edytowany przez: Nenna1 11-02-2008 13:11 ]

...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Webmaster

Post #5

2008-02-11 13:34:22 (8 miesięcy temu)

Webmaster

Mężczyzna

Administrator

Z nami od: 18-04-2003

Cytat:

2008-02-11 13:07:53, deaver666 napisał(a):
Riposta prawie udana , tyle że powinna być poparta możliwością oceny usuniętego tematu przez odwiedzających MW, a to jest już niemożliwe. Rzeczywistość i jej ocena jak zwykle zależy od punktu siedzenia.

Prawie udana? Rozmawiałem z autorem tego tematu i zgodził się na jego usunięcie, zresztą można o tym poczytać w wątku, który zacytowała Nenna. Dlatego dyskusja rozpoczęta przez Ciebie jest w tym momencie całkowicie bezprzedmiotowa.
Dodam tylko, że nie usuwamy ani nie zamykamy tematów w zależności od swojego widzimisię. W wypadku tej "zabawy" nie chciałem po prostu dokładać na forum kolejnego negatywnego wątku, z którymi ostatnio mamy sporo problemów - czy je usuniemy, czy nie.
Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...

Do góry stronyOnline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

deaver666

Post #6

2008-02-11 13:56:13 (8 miesięcy temu)

deaver666

Webmaster- ,,dyskusja rozpoczęta przez Ciebie jest w tym momencie całkowicie bezprzedmiotowa.
Dodam tylko, że nie usuwamy ani nie zamykamy tematów w zależności od swojego widzimisię. W wypadku tej "zabawy" nie chciałem po prostu dokładać na forum kolejnego negatywnego wątku, z którymi ostatnio mamy sporo problemów - czy je usuniemy, czy nie.
Moja praca jest bardzo odpowiedzialna, gorzej ze mną...''./koniec cytatu/

Teraz rozumiem, dobrze ,że jest ktoś kto zawsze może pomóc w
zrozumieniu ,że ,,Białe jest białe, a czarne, czarne''.
Rozumiem ,że z ,,czystym'' sumieniem zamykamy ten temat.

[ Ostatnio edytowany przez: deaver666 11-02-2008 14:03 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty