MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Gwontownik

Post #1 Ocena: 0

2025-05-18 10:42:02 (tydzień temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2025-05-17 22:58:56, daavid napisał(a):
Cytat:

2025-05-17 22:45:33, Gwontownik napisał(a):
To coś inaczej interpretujesz tę 'zgodnosc z linią polityczna' niż kreujący politykę i trzymający pieczę nad tym bajzlem.

Oj tam. Wątpię żeby ludziom podobały się moje koncepcje. Wolą umcia umcia tyle że w różnych językach.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>daavid</i> 17-05-2025 23:01 ]

Ale ja nie pisałem o umcia umcia czy innym rodzaju muzyki. Pisałem że wg Twojej interpretacji 'jedynie słuszna linia' jest zupełnie czymś innym niz wg tych którzy ja promują i za wszelką cenę chcą wprowadzić.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2025-05-18 12:03:11 (tydzień temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Wg mnie sedziowie sa przekupieni. Nie ma takiej mocy zeby dawali po 12 punktow Izraelowi. Tak piosenkarka jak i utwor nie byl niczym nadzwyczajnym ( to juz zeszloroczna byla lepsza) w dodatku wszyscy na calym swiecie po cichu albo glosno maja serdecznie dosc tego co Nataniachu wyprawia w Palestynie. Nikt normalny mie chce nastepnej Eurowizji w Hajfie czy tam Tel Awiwie. I miny prezenterek pod koniec to potwierdzaly tez:-]

Natomiast na calym swiecie spolecznosc Zydow okazala sie niezle zdyscyplinowana, ze wszyscy glosowali na swoja. Musimy sie bardziej zmobilizowac za rok, choc i tak Polonia oddala duzo glosow na Justysie.

Np takie UK wogole nie dostalo punktow, a te laski mialy bardzo dobry wokal, choreo itd. Heh.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

rafald

Post #3 Ocena: 0

2025-05-18 12:14:15 (tydzień temu)

rafald

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2008

UK pokutuje za Brexit.

Liczyłem, że dostaniemy nieco więcej głosów od sędziów, ale polityka górą. Taka nieuwikłana w europejskie piekiełko Australia potrafiła dać 5 głosów, co uważam za bliższe obiektywizmowi.

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #4 Ocena: 0

2025-05-18 12:25:03 (tydzień temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

No niemożliwe! Lasery, światła, lateksy, konserwy, smoki, tarzanie się, zwisanie, umalowani faceci w spódnicach czy tam na obcasach nie wystarczyły???

To ja nie wiem… Może następnym razem wysłać kogoś kto tak zwyczajnie stanie i zaśpiewa piosenkę… hmmm 🤔😎 A w ogóle to jest jakiś przymus wysyłania kogokolwiek na ten jarmark?
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,