MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 4 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla2

Post #1 Ocena: 0

2024-05-12 08:48:09 (rok temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Z nami od: 20-06-2022

Bardzo lubię muzea 🤪

Czyli wygrał kastrat? powiem, że ten występ nawet na moim zrobił wrażenie 😎

A jak wypadli w rankingu gołodupce?

Anglia nil, uuu chłopcy się będą pocieszać w drodze powrotnej 😎 dla mnie najgorszy wykon., mam nadzieję, że przestaną to puszczać w radio.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2024-05-12 09:56:01 (rok temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Finlandia chyba byla gdzies na szarym koncu, z Estonia i UK.

Ten utwor Olliego sam w sobie zly nie jest, takie sobei lubie disco bo sie blysko. Ze Szwajcaria czy Francja nie mial szans. Tu tez chodzi o show, to nawet Finlandia go wyprzedzila. Nie wystarczy byc gejem zeby wygrac; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

rafald

Post #3 Ocena: 0

2024-05-12 10:24:39 (rok temu)

rafald

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2008

Przecież ten Olly to jakaś porażka 🤦🏻 Ja rozumiem, że musi być odpowiedniej orientacji ale to kompletne beztalencie.

Dlaczego kraj, który wydał Freddiego, George’a Michaela czy chociażby Right Said Fred - wysyła taki badziew? 😂

Do góry stronyOffline

daavid

Post #4 Ocena: 0

2024-05-12 11:17:20 (rok temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2024-05-12 10:24:39, rafald napisał(a):

Dlaczego kraj, który wydał Freddiego, George’a Michaela czy chociażby Right Said Fred - wysyła taki badziew? 😂

Dlaczego? No bo się kompletnie nie przejmują tak durnym konkursem...

Jeśli chodzi o światowe produkcję to Brytyjczycy przewodzą i to chyba we wszystkich gatunkach muzycznych. Muzykę rockową, czy heavy metalową to raczej stworzyli, czy też współtworzyli.

[ Ostatnio edytowany przez: daavid 12-05-2024 11:19 ]

Do góry stronyOffline

rafald

Post #5 Ocena: 0

2024-05-12 11:30:21 (rok temu)

rafald

Mężczyzna

Przejmują, przejmują - na BBC top story to “Co zrobić, żeby wygrać?”

Tak sobie pomyślałem, że skoro prześciganie się w poziomie kiczowatych show osiągnęło szczyt (czy może raczej dno) - może tak dla odmiany wrócić do korzeni i wysłać kogoś z dobrym głosem?

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2024-05-12 11:53:50 (rok temu)

galadriel

Kobieta

Dobre glosy wygrywaja. W czolowce znalazly sie Chorwacja, Francja i Szwajcaria. Gdyby oceniac by tylko przez pryzmat silnego vocalu i chwytliwego utworu, to tez by Nemo wygral, choc i Francja, Chorwacja i Izrael wystawily dobre glosy, czyli w sumie byla silna konkurencja. Zeszloroczna lauretaki, Lorreine , tez ma swietny wokal.

Nie wystraczy spelnic jednego z kryterium. Dla mnie najtrudniejszy wybor bylby pomiedzy Francja a Chorwacja. Mysle, ze gdyby wiecej hetero kobiet glosowalo, to Francja miala szanse wyprzedzic Chorwata i Szwajcara.

A w kwestii zartownisiow zeszlorocznych, Karija ze swoim Cha cha cha, to ulubieniec mojej gorszej polowy. Jak widac nawet arabow da sie zwesternizowac:-8

Dobry glos z UK na warunki eurowizji to chyba tylko Adele, ale jej utworyjuz tez nie sa takie dobre jak na poczatku kariery..

Szkoda ze Polska nie ma nikogo do wystawienia, kto laczy glos, dobra muzyke z umiejetnoscia sprzedania tegoz jako show, urok osobisty plus jakis chwytliwy przekaz. Tylko z tym przekazem my chyba nie mamy sceny queer, trans i inne lgbtq+ za to na kazdym kroku podrabiamy Ameryke. Jak nie jakis aniolek Charliego, to lady Gaga. Prawie, niestety, robi roznice… ; )

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 12-05-2024 12:02 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

rafald

Post #7 Ocena: 0

2024-05-12 13:32:58 (rok temu)

rafald

Mężczyzna

Adele nie umie śpiewać. Mogłaby mieć ten sam problem co Francuz.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2024-05-12 13:50:27 (rok temu)

galadriel

Kobieta

Moze Amy Winehouse tez nie ma? ; )

To sa swietne glosy w sam raz do ballad o milosci, a la Zbigniew Wodecki i Zdzislawa Sosnicka. Ciekawy by byl duet tego Algierczyka francuskiego z Izraelitka tak poza tym.

Warto obejrzec swoich ulubiencow wersje official, nie z eurowizji. Bez zadyszki, tremy i z videoclipem.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 12-05-2024 13:56 ]

Do góry stronyOffline

rafald

Post #9 Ocena: 0

2024-05-12 14:24:46 (rok temu)

rafald

Mężczyzna

Gal - chodzi mi o to, że sposób w jaki Adele śpiewa prowadzi do częstych urazów strun głosowych. Można raz na kilka lat nagrać album w międzyczasie reperując zerwania operacyjnie, ale koncerty to już problem. Co zresztą widać po liczbie odwołanych eventów.
Nie żebym nie lubił Adele - wszystkie albumy mam w HD Audio :-]
Kurde właśnie skojarzyłem, że “25” sprzedałem razem z samochodem…

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2024-05-12 14:54:18 (rok temu)

galadriel

Kobieta

No az tak to sie nie wglebiam.

BTW okazuje sie, ze przegapili w UK swoja szanse …

:-8

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,