Nie jest to malarstwo .Niemniej uwielbiam jak ludzie potrafia bawic sie laczeniem pewnych koncepcji w calosc
Niektore pewnie pomysly beda dla czesci z Was kontrowersyjne .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
To jest dla mnie tak mega pozytywny obrazek , ze sie nie moge na niego napatrzec . Wgapiam sie w niego i widze siebie , Malinowke i Espe
Espe oczywiscie z fafikiem
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
2015-12-30 10:57:12, EFKAKONEFKA33 napisał(a): To jest dla mnie tak mega pozytywny obrazek , ze sie nie moge na niego napatrzec . Wgapiam sie w niego i widze siebie , Malinowke i Espe
Espe oczywiscie z fafikiem
i wiódł ślepy kulawego... chciałoby się powiedzieć kto wie, może za 50 lat będziemy tak się prowadzać, ale póki co, trzymamy się chyba jeszcze nieźle
" Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość."
i wiódł ślepy kulawego... chciałoby się powiedzieć kto wie, może za 50 lat będziemy tak się prowadzać, ale póki co, trzymamy się chyba jeszcze nieźle
Ja tam nie narzekam ...nawet zaczynam lubic moje krotkie wlosy
Apropo slepy kulawego ... mowisz rozumiem o mnie i Espe ha ha pasuje jak ulal
Ja tam nie narzekam ...nawet zaczynam lubic moje krotkie wlosy
Apropo slepy kulawego ... mowisz rozumiem o mnie i Espe ha ha pasuje jak ulal
cóż, z tą kulawością różnie może być, ale przynajmniej nie ma wątpliwości, kto jest ślepy w tym całym interesie poza tym, co Ty wiesz o krótkich włosach...
" Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość."
Kolejny obraz polskiego malarza Tomasza Alena kopery