Co sądzicie o Polskim Festiwalu? Jakie wrażenia?

|
|
---|---|
Redakcja | Post #1 Ocena: 0 2006-09-10 23:09 (19 lat temu) |
Z nami od: 19-04-2003 Skąd: Londyn |
|
Calka | Post #2 Ocena: 0 2006-09-12 16:19 (19 lat temu) |
Z nami od: 19-09-2005 |
Fajnie bylo ale organizatorzy musza sie jeszcze duzo nauczyc. Rok temu to byla impreza dla rodziny a w tym roku jedyna pociecha dla dzieci to balony.
No i muza. ![]() Tylko pod scena bylo cos slychac a przy piwie NIC. |
victor | Post #3 Ocena: 0 2006-09-12 16:53 (19 lat temu) |
Z nami od: 05-08-2004 Skąd: londyn |
... ale za to Ruszczynski (Koordynator) ma wszystko co chcial. Na scenie (reklama) tylko Radio Hey Now i co ciekawe Cooltura (zero Gonca, Dziennika itd) a w necie na wszystkich wyszukiwarkach
"Pod auspicjami Zjednoczenia Polskiego i radia Hey Now odbywa ..." Brawo!!! Super zagranie. To jeden (i chyba jedyny) z najlepszych numerow jakie zagralo radio Hey Now (czyli "Koordynator") A to ze ja malo nie polamalem sobie nog wracajac po omacku to juz nie Radia Hey Now problem i Pewnie Zjednoczenia tez nie :-Y Nie bylym na innych to nie wiem ... ale jezeli nastepne tez bedzie organizowane przez "Koordynatora" to ja dziekuje. ![]() |
jaa | Post #4 Ocena: 0 2006-09-15 19:18 (19 lat temu) |
Z nami od: 15-09-2006 |
Festival zrobily osoby, ktorych nawet sie nie wymienilo...
Ruszczynski nie ma pojecia o organizacji, marketingu i promocji... Miejmy nadzieje, ze w przyszlosci za ta robote wezma sie ludzie inteligentni, mlodzi, z pomyslami... Gdyby nie zaproszenie Kasi Kowalskiej nie byloby nawet tysiaca osob. Ogolnie sie udalo......udalo ukryc jak beznadziejna byla organizacja. |
|