MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyjście z dziećmi

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Kasia_red

Post #1 Ocena: 0

2011-08-05 09:05:21 (14 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Co polecilibyście w ramach wyjścia z dziećmi?
Przeglądam timeout.com i znalazłam "In the Night Garden" - widowisko oparte na programie o tym samym tytule. Autorzy od Teletubisiów, więc dla rodziców to pewnie będzie trudne do przeżycia, ale właśnie chodzi mi o dzieciaki. Więcej info tutaj.
A może ktoś był?
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

kingazkl1

Post #2 Ocena: 0

2011-08-05 09:10:23 (14 lat temu)

kingazkl1

Kobieta

Z nami od: 02-02-2009

Nie byłam z dziećmi ale to świetny pomysł ....dzieci lubią tą bajkę ....mój synek bardzo lubił ale teraz to już przerzucił się na Ben 10 ale córeczka bardzo lubi ....:-] niestety koło mnie już było ...a szkoda :-?:-?
K,A,F,A...

Do góry stronyOffline

ABW_17

Post #3 Ocena: 0

2011-08-05 09:31:17 (14 lat temu)

ABW_17

Kobieta

Z nami od: 01-03-2008

Ja mam wakacyjno-edukacyjną propozycję dla rodziców wszystkich małych Marie Curie-Skłodowskich i Albertow Einsteinow. Może macie w domu przyszłego wynalazcę, inżyniera, kosmonautę, astronoma, chemika, kto wie może przyszła Noblistkę? Może w tym miejscu rozbudzi się w nich chęć do odkrywania świata nauki, zapraszam:

http://www.jodrellbank.net/

Szczególna uwagę chce zwrócić na dni miedzy 15 a 19 sierpnia:
15th to 19th August Jodrell Bank Summer Science Festival
Ask an Expert, Craft Activities, Discovery Challenge Trail - the family adventure trail takes you around the whole of the site searching for clues and space objects!

PS. Dodatkową „atrakcją ” w tych dniach będzie polskojęzyczna obsługa jednego ze stanowisk. Organizujemy grę “Materials Recycling Dance Mat” i “Materials Mix and Match”. Bedzie można zobaczyć zdjęcia mikroskopowe tworzyw, codziennego użytku. Konkretny dzień, w którym na stanowisku będzie polska obsługą podam wkrótce.

[ Ostatnio edytowany przez: ABW_17 05-08-2011 09:35 ]

To co Manchester robi dziś, reszta świata robi jutro

Do góry stronyOffline

madagaskar3

Post #4 Ocena: 0

2011-08-05 10:43:50 (14 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Z nami od: 01-02-2009

Cytat:

2011-08-05 09:05:21, Kasia_red napisał(a):
Co polecilibyście w ramach wyjścia z dziećmi?
Przeglądam timeout.com i znalazłam "In the Night Garden" - widowisko oparte na programie o tym samym tytule. Autorzy od Teletubisiów, więc dla rodziców to pewnie będzie trudne do przeżycia, ale właśnie chodzi mi o dzieciaki. Więcej info tutaj.
A może ktoś był?

Bilety okolo 20-25£ i wiecej na osobe,paranoja.Rodzina 2+2 ponad 100 za co? i za ile czasu?

Lepiej odwiedzic jakies look out centre,bardziej rozwojowe i tansze.
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

MerryPoppins

Post #5 Ocena: 0

2011-08-05 11:16:34 (14 lat temu)

MerryPoppins

Kobieta

Z nami od: 15-02-2011

Cytat:

2011-08-05 09:31:17, ABW_17 napisał(a):
Ja mam wakacyjno-edukacyjną propozycję dla rodziców wszystkich małych Marie Curie-Skłodowskich i Albertow Einsteinow. Może macie w domu przyszłego wynalazcę, inżyniera, kosmonautę, astronoma, chemika, kto wie może przyszła Noblistkę? Może w tym miejscu rozbudzi się w nich chęć do odkrywania świata nauki, zapraszam:

http://www.jodrellbank.net/

Szczególna uwagę chce zwrócić na dni miedzy 15 a 19 sierpnia:
15th to 19th August Jodrell Bank Summer Science Festival
Ask an Expert, Craft Activities, Discovery Challenge Trail - the family adventure trail takes you around the whole of the site searching for clues and space objects!

PS. Dodatkową „atrakcją ” w tych dniach będzie polskojęzyczna obsługa jednego ze stanowisk. Organizujemy grę “Materials Recycling Dance Mat” i “Materials Mix and Match”. Bedzie można zobaczyć zdjęcia mikroskopowe tworzyw, codziennego użytku. Konkretny dzień, w którym na stanowisku będzie polska obsługą podam wkrótce.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>ABW_17</i> 05-08-2011 09:35 ]

odbiło z cenami?!:-o
Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze... [url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

madagaskar3

Post #6 Ocena: 0

2011-08-05 12:15:19 (14 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Z nami od: 01-02-2009

Cytat:

2011-08-05 11:16:34, MerryPoppins napisał(a):
Cytat:

2011-08-05 09:31:17, ABW_17 napisał(a):
Ja mam wakacyjno-edukacyjną propozycję dla rodziców wszystkich małych Marie Curie-Skłodowskich i Albertow Einsteinow.

odbiło z cenami?!:-o

Ale ze co ? Za wysoki czy niskie?

17&pound; na rodzine to nic a frajda duza.

My jezdzimy na takie atrakcje czesto.Moj syn bardzo zaciekawiony zawsze.

[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

doritos

Post #7 Ocena: 0

2011-08-05 12:31:46 (14 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Kasia, chcialam sie wybrac na to przedstawienie z synem do Abbey ale koszt calej wyprawy przekroczyl moj budzet. Widze, ze we wrzesniu bedzie okazja aby spotkac sie z postaciami "In the Night Garden" w Londynie a wiec na pewno skozystam... Dziekuje za link:)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Unwinka

Post #8 Ocena: 0

2011-08-05 15:38:16 (14 lat temu)

Unwinka

Kobieta

Z nami od: 15-11-2007

Nasz znajomy był na przedstawieniu ITNG.
Mówił, że było całkiem fajnie, ale... oni mają jedno dziecko w wieku 2 lat 2 miesięcy.
Na FB zapytany :

"Didn't Tom manage to get a pic taken with the stars?"

Odpowiedział:

Not for 15 ****ing quid I didn't!

Także....
Co ciekawe można tylko zarezerwować spotkanie z 1 wybraną postacią, tak samo jak są pokazywane 2 epizody (2 różne historie) bilet kupuje się na jedno przedstawienie!

Ja powiedziałam mojemu mężowi, że sorry.. ale starsza córka 3,5 roku nie przepada już za ITNG, natomiast 19-miesięczna szaleje na punkcie Upsy Daisy, ale wydatek rzędu £150 na pół dnia, tak tak.. (liczę bilety- £100 - te tańsze bilety są bardzo daleko od sceny, spotkanie z UD- £15 czy £20, dojazd, parking, lunch, czy kolacja), na super zabawę dla jednego dziecka- bo drugie już w klimatach Peppy, to trochę za dużo.

Moim zdaniem oferują mało za zawysoką cenę.

Stwierdziłam zatem, że wolałabym pojechać do Świata Świnki Peppy i tak też w zeszłym tygodniu zrobiliśmy, wydaliśmy troszkę mniej £, a i spędziliśmy z dziewczynami cały dzień z Peppą. :).

Super wspomnienia, bardzo miło zaskoczona byłam.

AU

[ Ostatnio edytowany przez: Unwinka 05-08-2011 15:43 ]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2011-08-05 21:03:22 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Moja kolezanka byla ze swoim synem jak mial 2 lata na przedstawieniu ITNG, a on do spokojnych dzieci nie nalezal. Oboje byli bardzo zadowoleni, on jak zaczarowany calym przedstawieniem. Kolezanka mowila, ze atmosfera byla bardzo przyjazna, nikomu nie przeszkadzaly maluszki, ktore nie mogly wysiedziec.
Ada

Do góry stronyOffline

doritos

Post #10 Ocena: 0

2011-08-05 21:37:40 (14 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Kupilam dzis bilety dla mnie i mojego synka:)
Zaplacilam 40 funtow za premium seats. Zaoszczedze rezygnujac ze spotkania po show i kupowania przekasek ktore wezmiemy ze soba. Przedstawienie jest niedaleko mojego miejsca zamieszkania a wiec zaoszczedze tez na paliwie. Reszte rodzinki wysle do kina:)

Samo show nie trwa dluzej niz godzinke a wiec cos w sam raz dla mojego wiercipietka:))

Opowiem jak bylo ale to dopiero we wrzesniu;)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,