MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mikołajki - Zapraszamy na imprezę w Londynie w Niedzielę

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

PolskaMuza

Post #1 Ocena: 0

2010-12-03 21:29:36 (14 lat temu)

PolskaMuza

Mężczyzna

Z nami od: 03-12-2010

Zapraszamy na imprezę już w tą Niedzielę 5 Grudnia w popularnym klubie Infernos w południowym Londynie, gdzie niegdyś mieściło się kino Charliego Chaplina!

O pozytywne klimaty na parkiecie od 19:00 zadbają utalentowani DJe - DJ Due (Wrocław) & Space DJ (Słupsk), którzy zagrają najlepsze światowe i Polskie kawałki dance, trance i house.

Od 23:00 za konsoletę wejdzie Xdj AKA Batima (Krynica), jeden z najbardziej utytułowanych Polskich DJów w UK, znany z kolaboracji z takimi gwiazdami jak ATB, Sonique i DJ Sammy, i podniesie temperaturę w klubie do limitu! Może znacie go z Polskiego Big Brothera gdzie DJował w jednym z programów.

Polscy barmani i barmanki będą serwować Polskie marki alkoholi zamówione specjalnie na ten wieczór, do wyczerpania zapasów!

Happy Hour 19:00-21:00 - Lech £2.50, wódka £2 za shot, również w ofercie Żubrówka.

Kończymy o 01:00.

Bilety dostępne będą w dniu imprezy - £12.

Adres: 146 Clapham High Street, Londyn SW4 7UH. Najbliższa stacja to Clapham Common - Northern Line, Strefa 2. Stacja będzie otwarta w ten weekend (nie ma żadnych planowanych remontów linii itp).

Więc mam nadzieję że dołączysz do nas w Niedzielę - serdecznie zapraszam!

Więcej informacji - www.polskamuza.co.uk

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Post #2 Ocena: 0

2010-12-03 21:33:40 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

PolskaMuza

Post #3 Ocena: 0

2010-12-03 21:57:22 (14 lat temu)

PolskaMuza

Mężczyzna

Czesc Paulinqa,

Dzieki za komantarz. Odnosnie muzyki, to jest przykladowa sciezka Batimy ktory gra o 23:00.

http://xdjakabatima.com/music/Xdj%20aka%20Batima%20-%20Summer%20Heart%20Beat.mp3

Odnosnie cen drinkow - £2.50 na Mayfair? Mozesz mi wskazac gdzie? Bardziej slimline tonic z mojego doswiadczenia :-)

Pozdrawiam i zapraszam!

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #4 Ocena: 0

2010-12-03 21:58:21 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

PolskaMuza

Post #5 Ocena: 0

2010-12-03 22:35:31 (14 lat temu)

PolskaMuza

Mężczyzna

Przepraszam ze ciebie rozczarowalem :-) Zadnych goralskich klimatow nie bedzie - akurat tych elementow polskiej kultury nie checemy klonowac w Londynie. My bierzemy to co najlepsze (w naszej skromnej opinii ale opinii uformowanej duzym doswiadczeniem i miloscia do muzyki) z Polskiej kultury klubowej, i mieszamy z klimatami tego miasta i oczywiscie klimatem samego klubu...

Mieszkam w Londynie 9 lat i dla mnie te ceny to zawsze byl mit, przynajmniej moje rachunki karty kredytowej zawsze wskazywaly na o wiele wyzsze ceny :-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,