Nie mozna zjadac wlasnego ogona, nawet gdyby byl najbardziej apetycznym ogonem swiata.
|
|
---|---|
tordis | Post #1 Ocena: 0 2005-12-06 21:14 (19 lat temu) |
Z nami od: 12-08-2005 Skąd: Londyn |
Panowie i panie, slyszeliscie moze o tym klubie w Londynie? Jesli slyszeliscie, jestescie zainteresowani wypadem w ktoras sobotnia noc? Tak sie bowiem dziwnie sklada, ze nie bardzo mam z kim tam bywac...
Nie mozna zjadac wlasnego ogona, nawet gdyby byl najbardziej apetycznym ogonem swiata.
|
QBA555 | Post #2 Ocena: 0 2008-01-23 19:27 (17 lat temu) |
Z nami od: 23-01-2008 Skąd: Southampton |
Witam
Ja jestem zainteresowany koncertem Hocico 24 marca jest on co prawda potwierdzony narazie tylko przez strone out of line. Tylko mam jedno pytanie bo czytalem na stronie Slimelight ze moga byc problemy z wejsciem a ja tam bede pierszy raz i nie chce odrazu wracac do domu, wiec moze sie orjetujesz na jakiej asadzie to dziala. Dzieki z gory i Pozdrawiam. Qba |
tordis | Post #3 Ocena: 0 2008-02-08 04:56:12 (17 lat temu) |
Z nami od: 12-08-2005 Skąd: Londyn |
Przy wejsciu stoja ludkowie, ktorych zwie sie selekcjonerami - przyjrza ci sie i zadecyduja, czy wpuscic, czy nie. W zasadzie jesli bedziesz ubrany na czarno, nie powinno byc problemow - to najbezpieczniejsza opcja
![]() Nie mozna zjadac wlasnego ogona, nawet gdyby byl najbardziej apetycznym ogonem swiata.
|
|