MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

tordis

Post #1 Ocena: 0

2005-12-06 21:14 (19 lat temu)

tordis

Kobieta

Z nami od: 12-08-2005

Panowie i panie, slyszeliscie moze o tym klubie w Londynie? Jesli slyszeliscie, jestescie zainteresowani wypadem w ktoras sobotnia noc? Tak sie bowiem dziwnie sklada, ze nie bardzo mam z kim tam bywac...
Nie mozna zjadac wlasnego ogona, nawet gdyby byl najbardziej apetycznym ogonem swiata.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

QBA555

Post #2 Ocena: 0

2008-01-23 19:27 (17 lat temu)

QBA555

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Witam
Ja jestem zainteresowany koncertem Hocico 24 marca jest on co prawda potwierdzony narazie tylko przez strone out of line.
Tylko mam jedno pytanie bo czytalem na stronie Slimelight ze moga byc problemy z wejsciem a ja tam bede pierszy raz i nie chce odrazu wracac do domu, wiec moze sie orjetujesz na jakiej asadzie to dziala. Dzieki z gory i Pozdrawiam. Qba

Do góry stronyOffline

tordis

Post #3 Ocena: 0

2008-02-08 04:56:12 (17 lat temu)

tordis

Kobieta

Z nami od: 12-08-2005

Przy wejsciu stoja ludkowie, ktorych zwie sie selekcjonerami - przyjrza ci sie i zadecyduja, czy wpuscic, czy nie. W zasadzie jesli bedziesz ubrany na czarno, nie powinno byc problemow - to najbezpieczniejsza opcja :)
Nie mozna zjadac wlasnego ogona, nawet gdyby byl najbardziej apetycznym ogonem swiata.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,