Na samym wstępie, aby zachęcić do wypowiadania się, informuję:
=================================================================================
Za każdą sensowną wypowiedź z której skorzystam (a skorzystam na pewno) a z klubem uda mi się nawiązać współpracę, gwarantuję podwójne VIP-owskie wejściówki na organizowane przeze mnie koncerty!!!
=================================================================================
Jestem organizatorem imprez muzycznych. Do tej pory działałem jedynie na terenie swojego miasta w Polsce, ale za namową znajomych postanowiłem spróbować czegoś więcej...
Poszukuję klubów koncertowych w większych miastach Anglii i Irlandii. Klubów nastawionych głównie na muzykę młodzieżową. Współpracuję z wieloma zagranicznymi artystami, głównie zza oceanu, więc gdybym znalazł tam parę miejsc w których mógłbym się realizować, miałbym spore pole do popisu. W chwili obecnej moim priorytetem jest muzyka hip-hopowa.
Kluby na których mi zależy najbardziej to takie o średniej pojemności, czyli 200-500 osób. Nie muszą to być kluby koncertowe sensu stricte. Jeśli są to zwykłe puby lub kluby muzyczne w których sporadycznie odbywają się koncerty - również mnie interesują. Tak długo jak w klubie jest miejsce na rozstawienie gramofonów i kawałek sceny, tak klub spełnia moje oczekiwania.
Prosiłbym Was o podanie mi nazw takich klubów w zestawieniu:
Miasto
Nazwa Klubu
Szacowana pojemność
Profil klubu / preferencje muzyczne
Jeśli ktoś będzie miał możliwość i będzie na tyle uprzejmy by podać mi również namiar mailowy lub stronę www takiego klubu byłbym nieziemsko wdzięczny.
Kluby, które odnalazłem do tej pory (a więc proszę bez powtórzeń), to:
Cork: An Cruscin Lan
Dublin: Radio City, The Academy
Manchester: Music Box
Nottingham: The Social
Limerick: Dolan's Warehouse
Liverpool: Magnet
Londyn: Cargo, Jazz Cafe, Mass
Sheffield: Tuesday Club
Pozdrawiam i zachęcam do zamieszczania postów!
Adam.
[ Ostatnio edytowany przez: MightyVibes 24-02-2009 03:26 ]