MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Spotkanie integracyjne forumowiczów!!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 31 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 29 | 30 | 31 ] - Skocz do strony

Str 10 z 31

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Pluszowa

Post #1 Ocena: 0

2007-11-15 15:04 (18 lat temu)

Pluszowa

Kobieta

Z nami od: 13-02-2007

Wszyscy chętni :-] Trzeba tylko wybrać jedną osobę która zajmie się spotkaniem, bo każdy ma inny pomysł... Obawiam się, że jak tak dalej pójdzie, to nic z tego nie wyjdzie :-(
No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu

anaemm

Post #2 Ocena: 0

2007-11-17 19:15 (17 lat temu)

anaemm

Kobieta

Z nami od: 22-10-2006

hej, mialam tydzien z zycia wyjety, i mam caaaaaly tydzien urlopu od poniedzialkuuuuuuu. Widac, ze cie ciesze?? Kolo 20 osob zglosila zainteresowanie spotkaniem, ale czesc z tychze osob nie bedzie mogla przyjsc/przyjechac, czesc przyholuje rodzine.Wychodzi mi, ze o nieustalonym czasie, w nieustalonym miejscu powinno sie spotkac z 15 osob, 20, z kilkoma sztukami latorosli w zanadrzu.Podobnie jak ExRak, nie musze pic, zeby sie dobrze bawic, ale niewiem, co sadzi reszta.Zwlaszcza ta z dziecmi.Bede podbijac temat do jakiegos skutku. Czy ktos moze mi odpowiedziec na praktyczne pytanie; co z kasa? Wybierajac zamknieta party, wplaca sie depozyt? Jak ludzie to rozwiazuja bez ryzyka? Czy jestem wystarczjaco marudna, zeby dostac odpowiedz?
ana

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ex-rak

Post #3 Ocena: 0

2007-11-19 10:58 (17 lat temu)

ex-rak

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2007

Marudz, marudz. Od tego jest to forum.

W sprawie depozytu proponuje zalozyc fundusz spotkaniowy. Moge byc wirtualnym skarbnikiem. Obiecuje, ze zadna zlotowka sie nie zmarnuje.

Co prawda pije, ale jak zauwazylas nie musze.

Do góry stronyOffline

myha77

Post #4 Ocena: 0

2007-11-19 11:15 (17 lat temu)

myha77

Kobieta

Z nami od: 09-10-2007

ja was bardzo przepraszam, bo to moje "jutro sie dowiem" juz dawno minelo, ale mam chwilowo spore zamieszanie w zyciu codziennym i do tego chore dzieciaczki, calkiem mi z glowy wylecialo. Obiecuje sie szybciutko poprawic :)
pozdrawiam
miej cierpliwosc nad wątpliwościami twojego serca...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anaemm

Post #5 Ocena: 0

2007-11-19 20:31 (17 lat temu)

anaemm

Kobieta

ujawnie, ze jestem blondynka. jak sie zaklada fundusz spotkaniowy? dobre by bylo, bo wplacenie pieniedzy zobowiazuje. ale czy nie powinno byc najpierw ustalone miejsce? bo od tego zalezy wysokosc zrzuty?ja egoistycznie podjechalabym do Leytonstone, bo mam niedaleko :-), jakby cos wyszlo to moge przenocowac jedna, gora dwie osoby.I dzieki za odp.
ana

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ex-rak

Post #6 Ocena: 0

2007-11-20 10:56 (17 lat temu)

ex-rak

Mężczyzna

E, zakladanie funduszu spotkaniowego jest banalnie proste.

Wystarczy wyslac czek na wczesniej uzgodniona kwote np. 1000 funtow (nie ma co sie bardzo rozdrabniac) na skrzynke pocztowa ex-raka.

Pozniej pozostaje mi tylko dokonac rezerwacji w jakims przyzwoitym hotelu i zakupic bilet lotniczy w jedna strone do jakiegos kraju, z ktorym nie ma umowy ekstradycyjnej. I to wlasciwie wszystko.

Do góry stronyOffline

marcheweczka

Post #7 Ocena: 0

2007-11-20 11:42 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

a tak na powaznie,to sie juz nastawilam na to spotkanko,ale nadal nie wiem(i pewnie nie tylko ja)co dalej?
-czy data 12 stycznia pozostala?
-czy wybierzemy w koncu miejsce spotkania?
-czy wogole ktos sie pojawi?

ja mam dwoje dzieci i musze juz myslec,jak to wszystko uporzadkowac,gdyz nie bede ciagnela dzieci taki kawal,bo to nie jest 10mil...

ja mysle,ze do dnia 8 grudnia na tym poscie zadeklarujmy sie,kto chce sie spotkac,ale bez zbednych komentrzy,utworzmy pelna liste zobaczymy jaka bedzie frekwencja,a najwazniejsze,to MIEJSCE!!!! ruszmy glowkami,jak powiedzialo sie A,to nalezy powiedziec B...
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

anaemm

Post #8 Ocena: 0

2007-11-21 00:22 (17 lat temu)

anaemm

Kobieta

Czek moge wystawic, pewnie nie jeden tysiac mi przez rece przelacial. Powiedz tylko imie...-)Co z Leytonstone? ja bede mogla cos zaproponowac do krytykowaniea po czwartku, albo w weeekend. i moge sie wpisac na liste chetnych, jesli taka powstanie, na 12.01, bo ta data byla pierwsza. miejsce mysle zadecyduje o ilosci ludzi, data bedzie drugorzednym faktorem. ktos jeszcze zna przytulne miejsce, gdzie mozna dzieci zgubic?
ana

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ex-rak

Post #9 Ocena: 0

2007-11-22 17:27 (17 lat temu)

ex-rak

Mężczyzna

Cytat:

2007-11-21 00:22, anaemm napisał(a):
ktos jeszcze zna przytulne miejsce, gdzie mozna dzieci zgubic?

Legoland. To dobre miejsce.

Do góry stronyOffline

anaemm

Post #10 Ocena: 0

2007-11-22 20:24 (17 lat temu)

anaemm

Kobieta

na zartach sie nie znam, to wzielam ten Legoland powaznie. gdzie przystawaliscie na jedzenie, majac rodzine ze soba? jakies restauracje przy muzeach albo farmach?
ana

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 10 z 31 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 29 | 30 | 31 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,