Pozdrawiam

Str 5 z 31 |
|
---|---|
frelcia | Post #1 Ocena: 0 2007-11-06 14:49 (18 lat temu) |
Z nami od: 01-05-2007 Skąd: ~Skelmersdale~ |
Tylko nie wyskoczcie ze wczesniejsza godzina, bo mnie bedzie ciezko dojechac
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
Richmond | Post #2 Ocena: 0 2007-11-06 15:34 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2007-11-05 18:11, marcinb napisał(a): a moze raczej gdzies na obrzezach Londynu zeby sie nie pchac w centrum? Ew w jakiejs sympatycznej miejscowosci pod Londynem. ja, w kazdym razie bede. ![]() Najlepiej w Richmond Parku ![]() ![]() Carpe diem.
|
ex-rak | Post #3 Ocena: 0 2007-11-06 18:13 (18 lat temu) |
Z nami od: 25-03-2007 Skąd: WILMSLOW |
Pamietajcie, ze restauracja w Posku (jesli to was interesuje) jest czynna chyba w okreslonych godzinach (przerwa miedzy pora obiadowa i kolacyjna15:00-19:00(???) i stoliki moga byc zarezerwowane na jakies wesela.
W czasach przedunijnych bywaly w weekend problemy ze stolikiem dla duzej grupy. Wyobrazem sobie, ze teraz sa o wiele wieksze. Tyle przeciez tych spotkan integracyjnych uczestnikow roznych forumow. |
4ary | Post #4 Ocena: 0 2007-11-06 18:18 (18 lat temu) |
Konto usunięte |
Ex-rak a ty sie wybierasz .Mozemy zmontowac wspolna ekipe z EMid.
To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
Andrew_Bird | Post #5 Ocena: 0 2007-11-06 19:49 (18 lat temu) |
Z nami od: 01-11-2007 |
Kochani, bardzo chętnie się z Wami spotkam. mój mail: andrew69@interia.pl (69 to nie "pozycja" tylko data urodzenia haha. Ostatnio bardzo intensywnie biegam po: www.mojawyspa.co.uk - namiar na stronę dostałem niedawno spamem. Pojęcia nie miałem, że coś takiego istnieje. Jestem zawodowym tłumaczem angielskiego i niemieckiego. Społecznie pomagam wielu Polakom na emigracji w różnych krajach. W zamian mam wielu wspaniałych przyjaciół.
Pozdrawiam Andrew ![]() |
|
|
gosian | Post #6 Ocena: 0 2007-11-06 19:52 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Cytat: 2007-11-05 17:16, 4ary napisał(a): Tesciowa mozesz tez zabrac ze soba ![]() Tak powaznie to niech ktos z szacownych organizatorow pomysli o rezerwacji sali, zebysmy nie staneli wszyscy przed zamknietymi drzwiami Ja organizatorem nie jestem(sama nie wiem kto jest) ale dzwoniłam do POSK-u i tak: restauracja niestety odpada,poniewaz mają imprezke ok,godz.18.30 wiec bysmy musieli opuścic lokal ale powiedzieli mi że mozemy wynająć sale,,jedzenie oczywiście jakie sobie zamowimy to beda podawać itd..dzwoniłam zeby sie dowiedziec ile sala kosztuje(bo niestety trzeba zapłacić)ale kierownik był do godz,15 tylko ,wiec zadzwonie jutro to sie dowiem i wam napisze. A może ktoś ma propozycje inną oprócz POSK?? pozdrawiam Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Andrew_Bird | Post #7 Ocena: 0 2007-11-06 20:07 (18 lat temu) |
Z nami od: 01-11-2007 |
Gosiu, widzę, że wisisz on-line. Możemy przecież spotkać się w Polsce. Mozna wynająć jakiś miły hotelik tylko dla nas. Na przykład gdzieś po trasie jakiegoś busu (ja jeżdżę Polnia Travel). Jako dyplomowany "manager" proponuję najpierw: wyznaczyć organizatora (np. kilka osób), utworzyć listę chętnych, przegłosować lokalizację. Itp. w przeciwnym razie nic z tego nie będzie. Lepiej nieco przesunąć spotkanie w czasie a lepiej je przygotować. Na spotkanie mogę zaprosić jakiegoś senatora RP, etc.
Moje fotki są w "Nasze galerie" jako: Andrew_Bird Pozdrawiam ![]() |
gosian | Post #8 Ocena: 0 2007-11-06 20:14 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
W Polsce to odpada,część z nas przyjedzie całymi rodzinami,więc do Polski to byłby problem(to jest tylko moje zdanie)Data myśle że jest ok.ponieważ co niektórzy wyjeżdzaja do Polski na dłużej wiec spotkanie musielibysmy przełożyć do wiosny.Myśle że wystarczy tylko zarezerwować lokal,date i czas to chyba juz mamy ustaloną i po kłopocie.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
emcia32 | Post #9 Ocena: 0 2007-11-06 20:26 (18 lat temu) |
Z nami od: 06-10-2007 Skąd: Londyn |
Gosiu zgadzam się z twoją opinią. Andrew a co do wizyty senatora na spotkaniu to moim zdaniem odpada, ale to jest tylko moje zdanie. Uważam że wtedy spotkanie stałoby się zbyt oficjalne, a planujemy je na neutralnym gruncie chcemy się przecież lepiej poznać. Ja osobiście czuła bym sie skrępowana, ale to sątylko moje odczucia jak innym pomysł sie spodoba to ja się dostosuję. Pozdrawiam
![]() Carpe Diem
|
kik1976 | Post #10 Ocena: 0 2007-11-06 20:31 (18 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2006 Skąd: Neverland |
no to ja wyskocze z czyms takim: po co pchac sie w centrum londynu. birmingham jest po srodku. i do klubu polskiegoo, gdzie tez maja sale nie ma korkow. tylko trzeba bylo by sprawdzic czy akurat tego dnia bedzie wolna itd.
![]() Actus hominis non dignitas iudicentur ..
|