Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Buch » BUCH - positive vibrations, Niedziela 17 ego Kw w Brixton |
| Autor | Strona: 2 z 2 |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-04-17 17:25 (4 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
...no to juz za poltorej godzinki...ech a ja wlasnie wrocilem z weekendziku nad jeziorkiem...zycze udanej imprezki...sercem i dusza jestem na brixton...
pozdrawiam dzikus machen buchen ruren chmuren |
| Anonim | Post #2 2005-04-19 17:50 (4 lata temu) |
|
Co z ta impreza reggae ktora miala byc taka fajna? Bylem tam o 22 i niestety nie zostalem wpuszczony przez gentelmenow na bramce, ale okazalo sie ze to nawet dobrze, bo od znajomego ktory juz wszedl dowiedzialem sie ze ogolna kicha i klapa. Czy ktos tam byl, cos widzial, slyszal i przezyl?
|
| jackie | Post #3 2005-04-20 15:17 (4 lata temu) |
Z nami od: 11-04-2005 |
dlaczego cie nie wpuscili...jesli wolno spytac?
j |
| Anonim | Post #4 2005-04-20 17:06 (4 lata temu) |
|
Nie wpuscili mnie bo pan kazal mi wyjac wszystko z kieszeni co nie wydalo mi sie zbyt dziwne, lecz przegieciem bylo gdy wyjal papierosy z mojej paczki i znalazl jednego , malego joincika , to byl powod. Nie dziwie sie temu wcale lecz takich imprez nie robi sie w takich dyskotekowych miejscach. Musi byc luz i komfort psychiczny a nie terror i chowanie sie po katach z paleniem. Swoja droga ponawiam pytanie, czy ktos byl, widzial i co moze powiedziec na temat tej imprezy?
|
Post #5 2005-04-20 18:42 (4 lata temu) |
|
|
a czy ktos ci mowil ze te twoje male jojciki sa zabronione w UK to nie Holandia!!!Wcale sie nie dziwie ze cie nie wpuscili-no inna sprawa ze moze inaczej nie umiesz sie dobrze bawic
|
| Anonim | Post #6 2005-04-20 19:55 (4 lata temu) |
|
pewnie masz racje, moze i nie umiem , ale czy ty tam bylas i dobrze sie bawilas ????????????
|
Post #7 2005-04-21 08:59 (4 lata temu) |
|
|
No akurat nie ........wiec nic na temat tej imprezy nic nie moge powiedziec
|
| Anonim | Post #8 2005-04-21 09:33 (4 lata temu) |
|
sciema...
juz jestem na wyspie:))) impreza totalnie nieudana sie okazala gdyz ...nie bylo ludziskow jezeli chodzi o djiiiiii i muze byla 1-wsza klasa...ot kolejne doswiadczenie:))) ...testujemy rozne miejsca w Londynie ...moze w koncu znajdziemy odpowiednie i nie bedzie to niedziela...moze ktos ma jakies pomysly??? pozdrawiam dzikus |