Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Buch » rege/raga/rasta/dancehall/hip-hop |
| Autor | (Odpowiedzi: 20) |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-02-16 10:09 (4 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
...co sadzicie o tego typu imprezach???...
...czy jezeli Buch zacznie robic tego typu balangi czy znajda sie chetni???...miejscowa juz jest na BRIXTON a imprezy odbywac sie beda raz w miesiacu w niedziele...(na poczatek)... ...czekam wiec na Wasze reakcje kochane ludziska:)))))))... z milosnym pozdrowieniem dzikus buch |
| Anonim | Post #2 2005-02-16 10:27 (4 lata temu) |
|
...hmmm, czarnej muzy to moze NIE. Zostawmy czarne dal czarnych. To ze wszyscy palimy zielone nic nie znaczy. Ja jak padne to bede siny, potem jak poleze to moze bede zielony ale NIGDY nie czarny, a czarny zawsze bedzie czarny. Nie jestem rasista ale nie moge tez stac i nic nie robic czekajac az kolejny czarny splunie mi w twarz.
Jest tyle innej dobrej muzy. Kocham FUNK, i oczywiscie to tez czarna muzyka ale FUNK to zabawa w calym tego slowa znaczeniu bez podtekstow i czarno-rasitowskiej nalecialosci. Co do reszty i calej tej magii nazewnictwa muzy "core, dancehall, death, pop, hip-pop-dance-core-pure-itd-itp, OK jasne Co wy na to? |
| Anonim | Post #3 2005-02-16 11:43 (4 lata temu) |
|
gadanie, czarna muza nie jest zła, wszyscy pochodzimy z czarnej Afryki i nie widzę powodu do robienia z tego problemu, ale trochę zielonego nie zaszkodzi
|
| Anonim | Post #4 2005-02-16 19:59 (4 lata temu) |
|
Ja nie o zielonym ale o muzie. ... "wszyscy pochodzimy z czarnej Afryki "; JA NIE. NIe ma na to dowodow a fakty zmieniaja sie wraz z politykami, olac to.
Ipreaza, jasne! Cykliczna? Dawac mi ja!!! |
| Anonim | Post #5 2005-02-16 20:08 (4 lata temu) |
|
Zielone swiatlo dla takiej muzy, miejsca tez lepszego wybrac nie mozna (gdzie dokladniej mialoby to sie odbywac?). Nie przesadzajmy z obawa przed czarnymi junkies, moze ktos kto zadko zaglada na Brixton moze odniesc wrazenie ze zadyma wisi w powietrzu, ale to tylko wrazenie...
Tak wiec inicjatywa super, jestem za, bede wpadal! Ktos jeszcze? ;) |
| Anonim | Post #6 2005-02-16 20:46 (4 lata temu) |
|
ja też
dobra zadyma nie jest zła Daria |
| Anonim | Post #7 2005-02-16 20:52 (4 lata temu) |
|
BĘDZIE DYM
|
| Anonim | Post #8 2005-02-16 21:04 (4 lata temu) |
|
Będzie czy nie, ale jakieś cykliczne imprezki byłyby wskazane.
A jak zabiera się za to Buch, to będzie to pozytywne |
| Anonim | Post #9 2005-02-16 22:19 (4 lata temu) |
|
kiedy pierwsza impreza?
Kasia |
| Anonim | Post #10 2005-02-16 23:46 (4 lata temu) |
|
...hm...czasu mamy troche...zaczynamy w kwietniu...dzieki wszystkim za posty:))))...nazwa klubu: PLAN B...
pozdrawiam milosnie wszystkich dzikus buch |