Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Buch » KONCERT MYSLOVITZ ???

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Buch" opiekują się: buch, Redakcja

Strona główna » Buch » KONCERT MYSLOVITZ ???

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 4)
Anonim

Post #1

2003-12-17 00:14 (5 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

KILKADZIESIAT MINUT TEMU WROCILEM Z KONCERTU - JESZCZE NIE OCHLONELEM DO KONCA O TYM CO ZOBACZYLEM I USLYSZALEM ! KOMPLETNE ROZCZAROWANIE WYSTEPEM ZESPLU, KTORY LUBIE I KTOREGO CHETNIE SLUCHAM NAGRAN. CO KOLESIE CHCIELI OSIAGNAC PREZENTUJAC UTWORY W WERSJI ANGLOJEZYCZNEJ PRZY PRAWIE 100 % POLSKIEJ PUBLICZNOSCI?
POZA TYM CZAS KONCERTU 1,15 MINUT, NA TYLE STAC "GWIAZDOROW" PRZYJEZDZAJACYCH DO SPRAGNIONYCH ZYWEJ MUZYKI RODAKOW W LONDKU? KOMPLETNA ZENADA!!!!
SZKODA, ZE BUCH MACZAL W TYM PALCE...
POZDRAWIAM TOMKA.
ADAM

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2

2003-12-17 16:32 (5 lat temu)

Cześć Buch.To aż tak kiepsko było w Londynie? :| Mam nadzieję,że następnym razem będzie lepiej.No cóż,ja na to wpływu nie mam.Buch,czy będą jakieś zdjęcia z wczorajszego koncertu Myslovitz u Ciebie w galerii? I gdybyś mógł mi powiedzieć,jaki zespół supportował Myslovitz? Pozdrawiam Was ciepło z środka Polski! Trzymajcie się!

s_lodzik

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3

2003-12-18 10:28 (5 lat temu)

CHOLERA JASNA - JAK CHCECIE 100% PO POLSKU TO CO ROBICIE W LONDYNIE??? CHYBA DOBRZE WIESZ ZE PROMUJA ANGLOJEZYCZNY ALBUM.

A SKAD WIESZ ZE PRAWIE 100% LUDZI NA KONCERCIE TO POLACY?

POSLUCHAJ WIECEJ PO ANGIELSKU - MOZE SIE PODUCZYSZ TROCHE JEZYKA. :-?

Do góry stronyOffline

luke3six

Post #4

2003-12-22 20:40 (5 lat temu)

luke3six

Z nami od: 10-12-2003

mnie np ciezko jest sie ustosunkowac do tego koncertu i do tego ze w wiekszosci byl in english. jednak wydaje mi sie ze mimo wszystko Myslovitz powinien zagrac po polsku bo tam na prawde bylo 90% polakow i to wygladalo troche smiesznie. glupio mi bylo jak zaczeli rzucac browarem w zespol, ponizej krytyki!!!!!!! :-| totalne debile, a juz jedna laska tak glosno nadawala pod scena ze az sie Rojek na nia spojrzal bo pewnie nie slyszal sie na odsluchach!!!!!! po paru piosenkach zespol powinien jednak skumac ze wiekszosc ludzi to polacy i powinni dac z siebie wszystko a nie obrazac sie na caly swiat. nie liczylem nawet na bis ale pewnie nie wypadalo rozstawac sie w jeszcze wiekszym niesmaku. ogolnie to opuscilem electric ballroom nieco skonfudowany :-o .support zajebisty, sluchalem tej ich darmowej plytki i musze powiedziec ze jest bardzo dobra. nara
no escaping gravity

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5

2004-01-07 22:17 (5 lat temu)

...po lekkim powiedzmy "wolnym" buchen wraca ...
...koncertu myslovitz nie komentujemy...cos zaczynamy myslec azeby bylo ciekawiej i czyms Was Szanowni zaskoczyc:)))(buch ,przemo i jeszcze kilka osob)...pozdrowy...
buch :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Do góry stronyOffline