jest tu wiele osob ktore nie musza sluchac tego co ty...lol
osobiscie nie znosze polskiego hip hopa,i wiekszosci polskich grup ktore tu byly,podbite oczy itd,jakies dragi
ty nie musisz
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Buch » IRA |
| Autor | Strona: 2 z 2 |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-07-28 02:45 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
A moze wy jestescie smutni
jest tu wiele osob ktore nie musza sluchac tego co ty...lol osobiscie nie znosze polskiego hip hopa,i wiekszosci polskich grup ktore tu byly,podbite oczy itd,jakies dragi ty nie musisz |
| Anonim | Post #2 2005-07-29 01:41 (3 lata temu) |
|
I oto odbyl sie po raz pierwszy koncert grupy IRA.
Wczesniej niz sie spodziewalismy i NIE tak jak mial byc w Forum lecz oficjalnie w TV. Byc moze i duzo ludzi bylo zaskoczonych,ja nie. No to mamy pierwszy krok za soba.Brawo dla Blera. DN |
| Anonim | Post #3 2005-08-02 08:48 (3 lata temu) |
|
IRA 25 wrzesnia w Londynskim Forum...zycze powodzenia organizatorom...sadze ze podjeli sie mega duzego ryzyka o ile pamietam juz raz Ira miala zagrac i jakos do dzisiaj nie wiadomo dlaczego koncert sie nie odbyl...powodzenia zycze...
dzikus |
| Anonim | Post #4 2005-08-03 01:33 (3 lata temu) |
|
Z tego co ja pamietam,nawet jak mialbybyc koncert IRA,Kult czy ktos inny to chyba nie oczekujesz,ze ludzie bawiliby sie swietnie...Hello tego dnia zmarl Jan Pawel II
Chyba ze tobie to obojetne. Miska |
| Anonim | Post #5 2005-08-03 06:42 (3 lata temu) |
|
...jezeli rzeczywiscie tak bylo to Przepraszam za slaba pamiec...obojetny szczerze dla mnie jest koncert grupy Ira ale organizatorom zycze powodzenia...ja po prostu nie przepadam za tego rodzaju muza ale ja to nie wszyscy kazdy ma swoj gust wiec zycze jak najwiecej ludziskow na koncercie...pozdrawiam milosnie
dzikus |
| Anonim | Post #6 2005-08-06 01:08 (3 lata temu) |
|
Hahaha,jesli tak sledzic temat,to ktos ma dobre poczucie humorku,koncert sie juz odbyl..."IRA zawieslila bron", a to dobre. Wyglada na to ze caly ten koncert to chyba chodzi o irlandzka IRA a nie nasza, a juz mialem nadzieje,no coz wybiore sie na inny,wkoncu to wakacje i trza zawariowac.
Pozdrawiam studentow z kofnej Polski!!! Wolny studenciak |
| Anonim | Post #7 2005-08-06 02:11 (3 lata temu) |
|
oby nam się
|
| Larry | Post #8 2005-08-07 18:58 (3 lata temu) |
Z nami od: 09-06-2005 Skąd: ...Kraina Bazyliszka |
Niby było "zawieszenie broni" , ale niektórzy twierdzą, że IRA i tak jest BOMBOWA
Świat stoi otworem, tylko ciężko znaleść odpowiednie drzwi :-)
[ e-mail usunięty ]
|
| tomash | Post #9 2005-08-07 19:30 (3 lata temu) |
Z nami od: 30-06-2005 |
ja slyszalem ze koncerty sa "wystrzalowe"
|
| Anonim | Post #10 2005-09-06 15:08 (3 lata temu) |
|
A moze "wystrzalowe i bombowe"
|