Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Buch » Cool Kids Of Death |
| Autor | (Odpowiedzi: 7) |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2003-07-10 15:53 (5 lat temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
A moze zaprosicie Cool Kids Of Death? To taka rewelka z Polski
|
| Anonim | Post #2 2003-07-24 07:08 (5 lat temu) |
|
rewelka? te --- patalachy z lodzi ze swoim --- zachowaniem i muzyka... to jest rewelka?
|
| Anonim | Post #3 2003-09-02 21:52 (5 lat temu) |
|
heh ...te gamonie pewnie same sie tu wpisują :)) ckod to wlazodupy jakich mało
|
| Anonim | Post #4 2003-09-09 18:21 (5 lat temu) |
|
Oj panie desydenccie... mamy butelki z benzyna i kamienie wymierzone w ciebie!!!
widzialem ich na zywo - zajebioza... super jakby przyjechali do londynu... Cytat: 24-07-2003, Anonim wrote: rewelka? te --- patalachy z lodzi ze swoim ---- zachowaniem i muzyka... to jest rewelka? |
| Anonim | Post #5 2003-09-18 21:23 (5 lat temu) |
|
Duzo szumo o nic.
Na koncercie w trójmiescie halsliwie ale bez rewelacji. Faceci z CKoD zaczeli pojawiac sie w Wyborczej ok dwa lat temu z rewolucyjno punkowym pszeslaniem, jednoczesnie twierdzác ze polska scena alternatywna to ewentualnie Kazik. (widac wiedze o kulturze niezaleznej czerpiá z MTV - brawo !) Do tego produkuje ich wielki koncern fonograficzny BMG. I oni chcá byc underground-owi (chyba tylko chcá) |
| Anonim | Post #6 2003-10-30 22:45 (5 lat temu) |
|
CKOD...z zalozenia jest undregrandowy i praktycznie jest;
ale rzeczywiscie czerpia ze wszystkiego, sami sie do tego przyznaja! interesujacy moglby byc koncert ich tu w Londynie; choc chlopakom pewnie by totalnie odbilo... jeszcze przed zalozeniem formacji mieli duzo sody w glowie...wiec moze poczekajmy pozdro... |
| Anonim | Post #7 2003-12-17 16:38 (5 lat temu) |
|
Cool Kids Of Death,ostatnio widziałam i słyszałam ich 13.12.2003 - Finał Hardkor Tour,w moim rodzimym mieście Łodzi.Drodzy Państwo,z przykrością muszę to powiedzieć,ale nie było rewelacyjnie :| Był to chyba jeden z gorszych koncertów C.K.O.D,w których miałam okazję uczestniczyć :| No nic,było minęło...
A mój kuzyn z Londynu ma na nich uczulenie Pozdrawiam! s_lodzik |
| Anonim | Post #8 2004-12-13 15:46 (4 lata temu) |
|
Cytat: 02-09-2003, Anonim wrote: heh ...te gamonie pewnie same sie tu wpisują :)) ckod to wlazodupy jakich mało a ty pewnie ---- jestes |