MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Karta transferowa Lloyds TSB

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Arkadio

Post #1 Ocena: 0

2007-10-14 16:52 (18 lat temu)

Arkadio

Z nami od: 10-06-2007

tjw.

Mam maly problem, dostalem otoz ta karte. Chce ja aktywowac, chodze po calym menu itp, i dochodze do momentu gdzie mam podac 16 cyfrowy nr karty... podaje... potem babka mowi ze mam podac access code :| 4 cyfrowy :| kij wie jak. Jak probowalem swoj podac to mowila ze nie poprawnie i nici :| nie potrafie jej aktywowac :| moze ktos mu pomoc?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

goya26

Post #2 Ocena: 0

2007-10-14 17:59 (18 lat temu)

goya26

Z nami od: 11-01-2007

proponuje podejsc do banku z polska obsługą i pani za ciebie wszystko zrobi , ja tak zrobilam , bo tez mialam maly dylemacik, z tego co wiem to karte mozna tez aktywowac telefonicznie po polsku;) zapytaj , ja rozmawialam po polsku, tylko numer wybierala mi pani z banku wiec przykro mi niewiem pod jakim:-] pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Arkadio

Post #3 Ocena: 0

2007-10-14 20:56 (18 lat temu)

Arkadio

dzieki za rade :) wiec z rana grzmotne do nich :)

Do góry stronyOffline

bercia

Post #4 Ocena: 0

2007-10-14 21:06 (18 lat temu)

bercia

Kobieta

Z nami od: 22-08-2007

O ile dobrze kojarze to kod o ktory Ci prosi ta babka to 4 ostatnie cyfry ktore sa na odwrocie Twojej karty.
Powodzenia.

Do góry stronyOffline

stokesay

Post #5 Ocena: 0

2007-10-16 03:36 (18 lat temu)

stokesay

Mężczyzna

Z nami od: 30-05-2007

Cytat:

2007-10-14 21:06, bercia napisał(a):
O ile dobrze kojarze to kod o ktory Ci prosi ta babka to 4 ostatnie cyfry ktore sa na odwrocie Twojej karty.
Powodzenia.

To jest CVV i to sa 3 cyfry na odwrocie;-) Raczej nie jest to tez kod PIN, podejrzewam ze chodzi o kod ktory mogl zostac podany przy otwieraniu konta...
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Arkadio

Post #6 Ocena: 0

2007-10-18 13:25 (18 lat temu)

Arkadio

dzieki all za pomoc :) temat mozna uznac za zamkniety :) ja za tydzien ide im ta owa karte wsadzic w 4 litery :)

Do góry stronyOffline

Vezyrek

Post #7 Ocena: 0

2007-10-18 16:00 (18 lat temu)

Vezyrek

Mężczyzna

Z nami od: 01-08-2006

Witam Arkadio :)
Powstrzymaj sie z oddawaniem tej karty do banku. Ja ją mam i używam i zaraz ci wszystko wytłumaczę.
Widać iż kiepsko u ciebie z językiem ponieważ wszystko, co i jak, jest opisane w ulotce którą dostałeś wraz z kartą. Ale mniejsza o twoje zdolności językowe, ja ci pomogę.
Zanim aktywujesz kartę musisz najpierw ustawić to nieszczęsne Access Code i Password.
aby to zrobić zadzwoń na numer 08456 031 839, i wybierz Money Transfer option i potem wpisz te 16 cyfr twojej karty.Po wpisaniu tych 16 cyferek poproszą cię o ustalenie Access Code i Password . Ważne jest iż jeżeli mnie pamięć nie myli będziesz musiał podać 4 cyfrowy access code mówiąc w języku angielskim. Czyli jak poprosi cię o "please give 4 digit numbers for your access code" to musisz powiedz np."one,two,three,four" wiesz musisz wymyśleć jakiś kod . Potem poprosi o password,które musi mieć więcej niż 6 liter, i znowu będziesz musiał to przeliterować.
Jak już ustalisz access code i password to wtedy dopiero możesz aktywować swoją kartę.
A przesyłanie pieniędzy jest proste i w taki sposób przesyłamy pieniążki do rodziców i moich i mojej żony :)
w razie problemów pisz na priw.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Arkadio

Post #8 Ocena: 0

2007-10-20 13:48 (18 lat temu)

Arkadio

Cytat:

2007-10-18 16:00, Vezyrek napisał(a):
Witam Arkadio :)
Powstrzymaj sie z oddawaniem tej karty do banku. Ja ją mam i używam i zaraz ci wszystko wytłumaczę.
Widać iż kiepsko u ciebie z językiem ponieważ wszystko, co i jak, jest opisane w ulotce którą dostałeś wraz z kartą. Ale mniejsza o twoje zdolności językowe, ja ci pomogę.
Zanim aktywujesz kartę musisz najpierw ustawić to nieszczęsne Access Code i Password.
aby to zrobić zadzwoń na numer 08456 031 839, i wybierz Money Transfer option i potem wpisz te 16 cyfr twojej karty.Po wpisaniu tych 16 cyferek poproszą cię o ustalenie Access Code i Password . Ważne jest iż jeżeli mnie pamięć nie myli będziesz musiał podać 4 cyfrowy access code mówiąc w języku angielskim. Czyli jak poprosi cię o "please give 4 digit numbers for your access code" to musisz powiedz np."one,two,three,four" wiesz musisz wymyśleć jakiś kod . Potem poprosi o password,które musi mieć więcej niż 6 liter, i znowu będziesz musiał to przeliterować.
Jak już ustalisz access code i password to wtedy dopiero możesz aktywować swoją kartę.
A przesyłanie pieniędzy jest proste i w taki sposób przesyłamy pieniążki do rodziców i moich i mojej żony :)
w razie problemów pisz na priw.
Pozdrawiam

Witaj Vezyrek :)

Dzieki za pomoc :) ulotke tez dostalem w jezyku polskim jak i angielskim, problem tkwil w tym, ze jak mnie prosila o ten acces code to ja poprostu wbijalem go na klawiaturze telefonu i mialem w ten sposob problem ustalic moj acces code :) Teraz wiem, ze musze to slownie zrobic :) Dzieki wielkie za pomoc :)

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Vezyrek

Post #9 Ocena: 0

2007-10-20 16:23 (18 lat temu)

Vezyrek

Mężczyzna

Z nami od: 01-08-2006

zawsze do uslug,
daj znac jak ci sie juz uda przeslac jakies pieniazki :)
ja ci powiem ze dostalem 2 karty, jedna dla mnie i jedna dla zony, wiec i moi rodzice maja jedna karte i mojej zony mama ma jedna karte.
I serio przesylalismy juz wiele razy i jest spoko.
Pozdrawiam.
Gdybys mial jakies problemy to daj znac a pomoge.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

duda88

Post #10 Ocena: 0

2007-12-10 18:45 (18 lat temu)

duda88

Z nami od: 10-12-2007

Witam. A mogłbym wiedziec w jaki sposob odbywa sie transfer pieniążkow?? Wrociłem do polski i chciałbym pobrać pieniedze z konta w TSB. W jaki sopsob moge to zrobić? Z gory dziekuje za pomoc

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,