MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Rozwód w Anglii ???

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 3 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

tweetyy29

Post #1 Ocena: 0

2010-09-27 23:13:37 (15 lat temu)

tweetyy29

Kobieta

Z nami od: 10-06-2010

A co w przypadku jesli moj maz wie o tym koncie i straszy mnie ze sad napewno odda mu polowe tych pieniadzy, ale jakim prawem jezeli to sa moje ciezko zarobione.
Tweety- kocham wszystkie kotecki.... Mężczyzna jest jak kot..... przychodzi żeby go nakarmić, pogłaskać i znika

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-09-27 23:15:52 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #3 Ocena: 0

2010-09-27 23:16:27 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Czy Twoj maz jest w stanie udowodnic, ze zarobil cokolwiek z tych pieniedzy? Od kiedy masz je na tym koncie? Czy wtedy jak byliscie jeszcze razem on pracowal? Czy Ty tez? Czy razem wplacaliscie na to konto?
Takie pytania ja uslyszalam od prawnika ;-)
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Kriskbu

Post #4 Ocena: 0

2011-01-10 00:22:16 (14 lat temu)

Kriskbu

Mężczyzna

Z nami od: 10-01-2011

Skad ja to znam - wlasnie niedawno dowiedzialem sie ze moja zona ma internetowy romans jezeli moge to tak nazwac. Od kilku miesiecy oklamywala mnie przez caly czas - ja zagubiony w pracy skupiony na zarabianiu pieniedzy aby utrzymac rodzine - dwojka dzieci 8 i 6 lat, niewiem moze zaslepiony - teraz to wiem - niedopuszczalem innej mysli do siebie tylko przez caly czas zona dzieci praca i dom. Nawet niebylem sklonny do tego aby dopuscic inna mysl do siebie - moja zonka moglaby zrobic cos takiego - NIE... przeciez ona mnie kocha ona to wszystko docenia co ja robie, ona mnie szanuje to bylo najwazniejsze dla mnie..... Do czasu kiedy dowiedzialem sie o tym wszystkim - przekonywala mnie ze juz wszystko ok, ze znow jest wzystko w porzadku - Boze gdzie ja mialem oczy.teraz przez to wszystko jak juz staram sie przejsc z twarza moja jeszcze zona robi ze mnie potwora - jak sobie z tym poradzic- gdzie szukac porady ?

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-01-10 01:37:30 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2011-01-10 02:55:30 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2010-09-27 23:16:27, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
Czy Twoj maz jest w stanie udowodnic, ze zarobil cokolwiek z tych pieniedzy? Od kiedy masz je na tym koncie? Czy wtedy jak byliscie jeszcze razem on pracowal? Czy Ty tez? Czy razem wplacaliscie na to konto?

no tak ale gdyby to on odkładał na osobne konto to były to jego ciężko zarobione pieniądze czy wspólne?
tak z ciekawości pytam jak myślisz ?:-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #7 Ocena: 0

2011-01-10 07:16:17 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #8 Ocena: 0

2011-01-10 09:29:49 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

mamax3 a potrafilabys zyc z kims, kto Cie zdradzil, oszukal i wykorzystal?
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #9 Ocena: 0

2011-01-10 09:42:45 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Cytat:

2011-01-10 02:55:30, krakn napisał(a):
Cytat:

2010-09-27 23:16:27, Nie_z_tej_bajki napisał(a):

no tak ale gdyby to on odkładał na osobne konto to były to jego ciężko zarobione pieniądze czy wspólne?
tak z ciekawości pytam jak myślisz ?:-]

Oczywiscie, ze jego.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

polskismak

Post #10 Ocena: 0

2011-01-10 09:45:19 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

Moim zdaniem conajmniej połowa ludzi żyje w związkach z osobą która dopusciła sie zdrady , tylko w wiekszości przypadków nie mają świadomosci tego że byli zdradzeni . A pozatym to że sie kogoś zdradziło wcale nie musi oznaczać że sie nie kocha tego kogoś .
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,