ok...
Str 2 z 2 |
|
---|---|
Katsuichi | Post #1 Ocena: 0 2007-08-02 22:50 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-05-2007 |
ok...
|
vitek | Post #2 Ocena: 0 2007-08-03 14:12 (18 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Czajen, ale masz problem...
![]() Napisz na kartce: proszę o odstąpienie o wymogu osobistego odbioru paszportu ponieważ mieszkam w... (xxx mil od konsulatu), ze względu na to że pracuję od poniedziałku do piątku i nie mam możliwości wzięcia dnia wolnego. Jak ktoś zmarnował 12 lat życia w szkole (a taki jest przeciętny czas uczęszczania do szkoły w Polsce) to powinien umieć sklecić kilka sensownych zdań w ojczystym języku, a nie szukać gotowca żeby się pod nim podpisać ![]() The Mythbuster
|
Larry | Post #3 Ocena: 0 2007-08-12 22:46 (18 lat temu) |
Z nami od: 09-06-2005 Skąd: ...Kraina Bazyliszka |
Ojjj Ludziska.....
Sami wymyślacie PROBLEMY !!! Jeżeli ktoś zamierza wymienić Paszport i spodziewa się , że nie będzie mógł (nie będzie Mu się chciało)odebrać osobiście nowy Dokument, to wystarczy w momencie składania wniosku (osobiście lub przez Pocztę)dołaczyć "Oświadczenie" poświadczone Notarialnie z Prośbą o przesłanie nowego Paszportu na wskazany adres. (oczywiście stary Paszport musi być dołaczony do "Cancel'acji". Ja tak zrobiłem i nawet nigdy nie byłem w Polskiej Ambasadzie(wszystko przez telefon i Pocztę). . Świat stoi otworem, tylko ciężko znaleść odpowiednie drzwi
![]() |