MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kalkulator budzetowy 2021

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2021-10-29 20:49:42 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

@Panna, mnie wyszlo 204 mniej, przez podatki i podatek spalinowy. Zero dzieci i zero uzywek, na paliwie podobno nie strace.

Raczej wolalabym wydac na silownie i inne aktywnosci te 204 niz na tych co byli na furlough:8

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-10-29 22:29:56 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Może się mylę, jeśli tak to proszę popraw mnie ale ty też byłaś na furlough
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2021-10-30 08:25:46 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Nie nie bylam. W czasie pierwszego furlogh w ramach Co szalenstwa moja praca zmienila sie na gorsze (pod wzgledem godzin, dojazdu i samej pracy) a potem obcieli mi godziny. Nie bylam wiec na zadnym furlogh tylko mi sie etat zminiejszyl a wiec i kasa na miesiac. Zadnych dodatkow typu UC ani nic w tym stylu tez nie mam/ nie mialam, wiec dla przykladu z 2000£ na miesiac spadlam na 1000£ na miesiac przy wydatkach takich samych. Zmienilam wiec prace i w czasie drugiego lockdwonu juz pracowalam z domu.

Bardzo chetnie bym natomiast wtedy na tym furlogh byla. Znalezc nowa prace okazalo sie latwe, a w czasie furlogh mialabym czas na jakis extra etat na te 2-3 miesiace. Mindset.

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #4 Ocena: 0

2021-10-30 10:22:41 (4 lata temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Ja nie sprawdzam bo nie wiem ile zarobie, napewno duzo wiecej niz w ostatnim roku a zwłaszcza w zimie 2021 gdzie juz gorzej byc nie bedzie jak w styczniu czy lutym . Zwlaszcza ze ostatnie 2 miesiace to zupelne przeciwienstwo i super zarobki . Jak pójdzie tak dalej albo zostanie jak jest to wszystko wrozy dobry rok

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,