2018-10-31 19:07:54, InvisibleShooter napisał(a):
2018-10-31 18:34:28, paula28 napisał(a):
ja przelewam przez Transfer,jakbys chcial linka to dam Ci namiary,z tym ze maja duza oplate bo od 10000 biora ponad 55 funtow ale tez maja najlepszy przelicznik,w tej chwili jest po 4,89
mam takie pytanko czy nie boisz sie przeslac tak duzej sumy jednorazowo?moje kolezanki przesylaja ta strona sa zadowolone,ja zrobilam 2 przelewy i jest napprawde ok
jak chcialbys namiary i pomoc to daj znac
Dziwne. Transfergo, minutka, western Union nie mają takich cen za transfer nawet większych kwot (western za 50 tyś £ liczy przelew jako darmowy tylko kurs 4.82) Chciałbym wysyłać po 10 tyś tylko, że muszę je mieć w 2 tyg na koncie. Przy kwotach powyżej 10 tyś wszystkie te serwisy wymagają potwierdzenia pochodzenia pieniędzy. Trzeba naszykowac statementy z ostatnich 3 msc, dokumenty potwierdzające tożsamość itp. Jezeli za kazde 10 tys beda wymagali tych domumentow to nie zdaze w 2 tyg.
Dzięki za odpowiedzi wszystkim. Może ktoś się jeszcze pojawi z jakimś pomysłem.
no nie wiem jak chcesz, transfer ma teraz kurs 4.90 i kase masz na nastepny dzien ,minus to oplata wlasnie bo okolo 250 zloty jak przesylasz 10 000funtow czyli ponad 55 funtow,
no ja nic lepszego nie znalazlam a nie mam mozliwosci jezdzic i kase brac ze soba
jak masz darmowa wysylke to kurs niski,jak kurs dobry to wysylka droga wiec musisz sam zdecydowac
transferem na pewno sie zmiescisz w 2 tygodnie
pozdrawiam
aha i nie trzeba zadnych dokumentow tylko konto bankowe
[ Ostatnio edytowany przez: paula28 31-10-2018 19:51 ]