tu wchodzi kolejny gracz jakim jest zopa.com apr pokazuje na max 8 procent spłacam 3100. zna ktoś poleci jak to działa u kogo pożyczam nie są ta jakies krzaki? czy parabanki jak providenty w pl? (tak wiem provident ma apr milion)
|
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
olimpkrk | Post #1 Ocena: 0 2016-05-20 10:34:41 (9 lat temu) |
Z nami od: 11-09-2014 Skąd: Coventry |
Hej, nie potrzebuję pożyczki ale doradzili mi w banku żeby podnieść credit score za pomocą włąśnie pożyczki czyli zaciągnąć krechę na 2 lata np. 3 tys funtów byle by ją spłacać.. ok spytałęm w ów banku barclays. 3 tys apr 33proc. 3600 do spłaty. Z racji ze nie potrzebuje pieniędzy to dla mojego portfela to będzie minus nie uratuje mi życia
![]() tu wchodzi kolejny gracz jakim jest zopa.com apr pokazuje na max 8 procent spłacam 3100. zna ktoś poleci jak to działa u kogo pożyczam nie są ta jakies krzaki? czy parabanki jak providenty w pl? (tak wiem provident ma apr milion) |
tomaszzet | Post #2 Ocena: 0 2016-05-20 10:45:56 (9 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Cytat: 2016-05-20 10:34:41, olimpkrk napisał(a): Hej, nie potrzebuję pożyczki ale doradzili mi w banku żeby podnieść credit score za pomocą włąśnie pożyczki czyli zaciągnąć krechę na 2 lata np. 3 tys funtów byle by ją spłacać.. ok spytałęm w ów banku barclays. 3 tys apr 33proc. 3600 do spłaty. Z racji ze nie potrzebuje pieniędzy to dla mojego portfela to będzie minus nie uratuje mi życia ![]() tu wchodzi kolejny gracz jakim jest XXX.com apr pokazuje na max 8 procent spłacam 3100. zna ktoś poleci jak to działa u kogo pożyczam nie są ta jakies krzaki? czy parabanki jak providenty w pl? (tak wiem provident ma apr milion) Spamujesz, czy faktycznie potrzebujesz? Skoro nie potrzebujesz, to po kiego podnosic i placic? Zmienisz adres i wszystko moze pasc przez zla historie na nowym miejscu. Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
Richmond | Post #3 Ocena: 0 2016-05-20 10:53:40 (9 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Proponuje lekture http://www.mojawyspa.co.uk/forum/42/34175/Bank-nie-chce-mi-przyznac-karty-kredytowej-kredytu-i-innych-produktow-finansowych
Temat zamykam. Carpe diem.
|
|