Cytat:
2015-12-04 22:22:47, kruuuu napisał(a):
Polski ksiaze ktory kombinuje jak opier..lic pracodawce choc nie otworzyl nawet konta w banku. To lepiej ty sie zastanow o co pytasz i gdzie. Odpowiadamy moralnie bo sadze ze nie ma tutaj zbyt wielu prawnikow. A ty dobrze o tym wiesz tylko liczylesz na odpowiedz typu, olej to
Edit: prostym jezykiem: psujesz mi jako Polakowi reputacje i choc naszczescie nie bede mial nie przyjemnosci w najblizszym czasie pracowac przez agencje o ile kiedykolwiek to robisz to innym uczciwym rodakom jak nie rozjmiesz tak prostego przekazu to z toba jest problem a nie z ludzmi ktorzy poruszyli watek moralnosci
Drogi użytkowniku!
Zalecam śledzić cały wątek, nie pracodawcę a firmę obsługującą płatności:
Cytat:
2015-12-04 16:42:58, Turefu napisał(a):
United Associates to firma swiadczaca uslugi rachunkowe innym firmom, mozliwe, ze agencja zlecila im sporzadzenie wyplaty, popelnili blad I teraz chca sie w tej sprawie skontaktowac.
PYTAM na FORUM nawiązującym do spraw związanych z UK w odpowiednim dziale.
Czy temat dot. tego czy załozyłem konto czy nie?, w sumie z drugiej strony nie wiem czy powinno Cię to interesować.
Nie zadawałem pytania retorycznego, stąd też liczyłem na klarowne odpowiedzi.
W sumie to całkiem inna sprawa i opinie pewnie są podzielone czy uważasz ,że jako imigrant zostaniesz tutaj pokochany? - raczej wątpie polacy tutaj padli ofiarą stereotypów i raczej nie da się tego cofnąć.
bang, amen trolu i napinaczu internetowy nie licz na więcej odpowiedzi z mojej strony bo ciężko mi odpisywać na twoje mało logiczne wypowedzi. Zgłoś się do specjalisty jeżeli masz problem z akceptacją innych poglądów niż te twoje.
[ Ostatnio edytowany przez: sirmystic 04-12-2015 22:55 ]