MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Za duża wypłata od agencji

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sirmystic

Post #1 Ocena: 0

2015-12-04 22:38:58 (10 lat temu)

sirmystic

Mężczyzna

Z nami od: 04-12-2015

Cytat:

2015-12-04 22:22:47, kruuuu napisał(a):
Polski ksiaze ktory kombinuje jak opier..lic pracodawce choc nie otworzyl nawet konta w banku. To lepiej ty sie zastanow o co pytasz i gdzie. Odpowiadamy moralnie bo sadze ze nie ma tutaj zbyt wielu prawnikow. A ty dobrze o tym wiesz tylko liczylesz na odpowiedz typu, olej to

Edit: prostym jezykiem: psujesz mi jako Polakowi reputacje i choc naszczescie nie bede mial nie przyjemnosci w najblizszym czasie pracowac przez agencje o ile kiedykolwiek to robisz to innym uczciwym rodakom jak nie rozjmiesz tak prostego przekazu to z toba jest problem a nie z ludzmi ktorzy poruszyli watek moralnosci

Drogi użytkowniku!

Zalecam śledzić cały wątek, nie pracodawcę a firmę obsługującą płatności:

Cytat:

2015-12-04 16:42:58, Turefu napisał(a):
United Associates to firma swiadczaca uslugi rachunkowe innym firmom, mozliwe, ze agencja zlecila im sporzadzenie wyplaty, popelnili blad I teraz chca sie w tej sprawie skontaktowac.

PYTAM na FORUM nawiązującym do spraw związanych z UK w odpowiednim dziale.

Czy temat dot. tego czy załozyłem konto czy nie?, w sumie z drugiej strony nie wiem czy powinno Cię to interesować.

Nie zadawałem pytania retorycznego, stąd też liczyłem na klarowne odpowiedzi.

W sumie to całkiem inna sprawa i opinie pewnie są podzielone czy uważasz ,że jako imigrant zostaniesz tutaj pokochany? - raczej wątpie polacy tutaj padli ofiarą stereotypów i raczej nie da się tego cofnąć.

bang, amen trolu i napinaczu internetowy nie licz na więcej odpowiedzi z mojej strony bo ciężko mi odpisywać na twoje mało logiczne wypowedzi. Zgłoś się do specjalisty jeżeli masz problem z akceptacją innych poglądów niż te twoje.

[ Ostatnio edytowany przez: sirmystic 04-12-2015 22:55 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kruuuu

Post #2 Ocena: 0

2015-12-04 23:01:32 (10 lat temu)

kruuuu

Mężczyzna

Z nami od: 11-10-2015

Widzisz punkt widzenia zalezny od punktu siedzenia, jestem specjalista i to ja szkole anglikow, mam respekt-milosci nie oczekuje.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,