Cytat:
2014-05-23 03:50:42, wasabia napisał(a):
Tak od siebie dodam bo nie mogę się oprzeć, jesteś ch.j!
Jak można mścić się na niewinnym dziecku? Trzeba być mega bydlakiem i potworem żeby takie piekło zgotować małemu bezbronnemu dziecku.
Tak na wstępie, to na każdym normalnym forum za taką wypowiedź powinien być ban, o co wnioskuję.
Cytat:
2014-05-23 22:29:49, ctomek napisał(a):
ale w TV i gazecie mówili że jak sponsorujesz to ruchasz...
a to mnie w tym sponsoringu ruchają
Ja też zostałem swojego czasu sponsorem dwóch pań, choć nie miałem na to ochoty.
Pierwsza to była użytkowniczka tego forum, z którą handlowałem na eBay'u i Amazonie. Nie rozliczyła się ze mną i straciłem jakieś 690 funtów plus 200 zł. Potem usunęła konto z MW, choć dalej jest na FB i mieszka pewnie w tym samym miejscu (200 mil ode mnie).
Druga to osóbka, której wynajmowałem mieszkanie w Polsce. By się wprowadziła, musiałem wyremontować 2 pokoje. Jej tata to zrobił w sumie za 1200 zł, przez co nie płaciła czynszu przez 4 miesiące, ponieważ wynajmowałem mieszkanie za śmieszne 300 zł za miesiąc. Po dwóch latach się wyprowadziła, a w zasadzie uciekła z domu, zostawiając mi rachunek za wodę w wysokości ponad 500 złotych i zdewastowane oba pokoje plus jeszcze kuchnię. Dziury w ścianach po kołkach oporowych od telewizora i różnych elementach wiszących, brudne ściany, itp. Do tego dziury w podłodze, którą znowu położył jej tata na mój koszt, bo chciała mieć lepszą podłogę.
Dodam, że na żadną z tych pań nie pomógłby mi nawet słoik wiagry. Nawet bym ich kijem nie dotknął.
W sponoring się bawiłem w życiu wielokrotnie, tylko, że to był mój prywatny wybór, a nie ktoś mnie do tego zmuszał.
Dlatego świetnie kolegę rozumiem i czas działać, by wyrobić się przed zimą

I tak kolega wykazuje masę cierpliwości, bo inna osoba już by się takiego czegoś pozbyła dawno.
[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 24-05-2014 15:06 ]
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better