[ Ostatnio edytowany przez: mark698 01-02-2014 18:54 ]
|
|
---|---|
mark698 | Post #1 Ocena: 0 2014-02-01 18:52:07 (11 lat temu) |
Z nami od: 04-12-2012 Skąd: cardiff |
Witam.Mam konto podstawowe w Barclays Bank.od 2 miesiecy znika mi z konta kwota 19.95 tytulem Card Purchase.nie mam zadnego zadluzenia,zadnych pozyczek w tym banku ani w zadnym innym,a innych banko-podobnych instytucjach tez sie nie zadluzalam.czy ktos mi moze pomoc w wyjasnieniu tej sytuacji bo obsluga banku wzrusza ramionami gdy zadaje jej pytanie o co chodzi.z gory dziekuje
[ Ostatnio edytowany przez: mark698 01-02-2014 18:54 ] |
Turefu | Post #2 Ocena: 0 2014-02-01 20:03:24 (11 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Sprawdz, czy nie zapisales sie, nawet przez nieuwage do jakiegos klubu, superoferty czy czegos podobnego. Jesli nie, po prostu zglos zaginiecie karty, uniewaznia istniejaca i dadza nowa.
|
mark698 | Post #3 Ocena: 0 2014-02-01 23:39:43 (11 lat temu) |
Z nami od: 04-12-2012 Skąd: cardiff |
Dziekuje za podpowiedz.wiem napewno,ze nigdzie sie nie zapisywalam.ok,zglosze zaginiecie karty,ale kto mi odda kase-to juz drugi raz,kiedy kasa mi smignela z konta
|
krakn | Post #4 Ocena: 0 2014-02-02 00:39:04 (11 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2014-02-01 20:03:24, Turefu napisał(a): Sprawdz, czy nie zapisales sie, nawet przez nieuwage do jakiegos klubu, superoferty czy czegos podobnego. Jesli nie, po prostu zglos zaginiecie karty, uniewaznia istniejaca i dadza nowa. bardzo mozliwe że tak się stało. Ja kiedyś tak sie wpakowałem kupując wizytówki przez net. Gdzieś coś nie odznaczyłęm i zostałem "zapisany" do klubu w sumie znikało mi 20 funtów co miesiac. nie był to DD ani statment order. Było to coś innego, co można było zlikwidować tylko i wyłącznie kontaktując sie z firmą która dostała nr karty. żeby było ciekawiej, wymiana karty nie pomogła, adres firmy był wirtualny w cenntrum Londynu, owszem telefon na helpa był, tylko że jak sie naklikałeś z automatem że chcesz kontakt z koinsultantem to rozłączało, albo muzyczka bez końca, a licznik biłłłlłł. Nie mogłem się tego pozbyć, w końcu pomógł przypadek, miałem fraud na karcie, czyli ktoś nakupował za kilka tysiaków z mojej karty. I wtedy udało mi sie tą usługę anulować. Ale ta kasa już do mnie nie wróciła, dostałem zwrot z fraudu, ale tego już nie ![]() Tak czy inaczej, chyba najlepszym wyjściem będzie zadzwonić na infolinie podaną na karcie i zgłosić fraud, karta zostanie anulowana i dostaniesz pytania które transakcje są legalne a których nie rozpoznajesz. te nierozpoznane zostaną anulowane. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
radzik77 | Post #5 Ocena: 0 2014-02-02 10:13:25 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Problem zupelnie inny, dotyczacy rowniez Barclays.
Czy ktos ma pomysl jak to rozwiazac. Chodzi o banking on-line. Do tej pory uzywalem firefoxa i wszystko smigalo. "Przerzucam" sie jednak na chrome i przytrafila sie irytujaca sprawa. Po zalogowaniu do bankingu on-line wszystko wyglada normalnie, jednak przy probie klikniecia na jedno z kont, pojawia sie komuniat, ze strona nie moze sie zaladowac. Na foxie dziala poprawnie w dalszym ciagu, na chrome dziala, ale tylko w wersji mobilnej. Sprawdzilem ustawienia chrome, kasperskiego, przeskanowalem system w poszukiwaniu malware. Czy u was smiga banking na chrome? |
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2014-02-02 10:53:12 (11 lat temu) |
raczej tak, hm, w piatek sie logowalem, i dzialalo. moze cos sie aktualizowalo...
a wywal ciasteczka i wszytkie ustawienia, potemdopiero zalogoj sie do google. Daj chwile, wlacze skrzynke to sprawdze. Bo to pod windowsem problem? Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
radzik77 | Post #7 Ocena: 0 2014-02-02 11:03:36 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Tak win7.
Co ciekawego, gdy zaloguje sie na foxie, obok nazw kont sa takie dwie czy trzy strzalki >>> (juz na stronce barclays) Na chromie takich strzalek nie widze. Dziwne ![]() Lognelem sie przez foxa i strzalki zniknely ??? wtf Mam nadzieje, ze to tylko jakies prace nad wygladem strony byly. Na chromie nadal nie dziala wlasciwie. laduje sie tylko w wersji mobilnej, desktop site pokazuje tylko widok ogolny wszystkich kont, przy probie wyswietlenia operacji ciagle pojawia sie komunikat, ze strona nie moze sie wyswietlic. [ Ostatnio edytowany przez: radzik77 02-02-2014 11:11 ] |
krakn | Post #8 Ocena: 0 2014-02-02 11:16:43 (11 lat temu) |
Prace trwają, ja już te strzałki mam i tu i tu, przynajmniej na biznesowym koncie
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|