MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Konto Barclays Loans internetowy ....

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

tskboss

Post #1 Ocena: 0

2014-01-23 20:29:37 (11 lat temu)

tskboss

Mężczyzna

Z nami od: 21-06-2012

Witam jakiś czas temu potrzebowałem kasy, wiec wypełniłem jakiś tam lons internetowy no i zaraz mi zabrali za free 39f wiec się zdenerwowałem i zmieniłem kartę zgłosiłem że zgubiłem żeby mi nie zabierali więcej. Oraz podałem wszystkie dane z karty... eh I mam pytanie czy mogą coś teraz mi ściągać dodam że nie brałem żadnej pożyczki jak zmieniłem kartę ? Mogę spać spokojnie ?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

radzik77

Post #2 Ocena: 0

2014-01-23 20:39:23 (11 lat temu)

radzik77

Konto usunięte

Moglo to byc za credit check. Tylko zgaduje ale raczej za nic wiecej nie mogli. Moze udalo Ci sie i to byla oplata jednorazowa. Jednak istnieja firmy, ktore po zrobieniu pierwszego credit check kasuja pozniej za czlonkostwo czy cos w tym stylu.

Do góry stronyOffline

tskboss

Post #3 Ocena: 0

2014-01-23 20:43:33 (11 lat temu)

tskboss

Mężczyzna

A co doradzacie żeby w takim wypadku zrobić najlepiej ? A jak zmieniłem kartę to mogą cały czas ? A nie mam DD

[ Ostatnio edytowany przez: tskboss 23-01-2014 20:44 ]

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #4 Ocena: 0

2014-01-23 20:45:45 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

A ta pozyczka byla na stronie Barclays czy jakies smiesznej firmy?

Pewnie to oplata za to, ze niby znajda Co pozyczke. Wzieli kase i na ra. Jak nie dostales nic wiecej poczta, to zapewne pozyczki i tak nie dostales nigdzie.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Craven_2

Post #5 Ocena: 0

2014-01-23 20:48:06 (11 lat temu)

Craven_2

Mężczyzna

Z nami od: 24-08-2010

Czyli innymi slowy LoANS sie nie powiodl :)

BTW tu sie nie ma co denerwowac i kozaka zgrywac, tu trzeba myslec i rozumiec co sie robi zeby na mine sie nie wkitrac bo konsekwencje beda sie wiekami za toba ciagnac.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer AIM

tskboss

Post #6 Ocena: 0

2014-01-23 21:00:37 (11 lat temu)

tskboss

Mężczyzna

Nie Barclays jakiś moneywarehouse.... nie dostałem tej pożyczki, tylko podałem dane z karty na stronie potem doszedłem że to opłata jednorazowa , ale czy mogę jakoś swoje konto zabezpieczyć przed takimi opłatami ? Jak kartę zmieniłem nic nie da ?

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2014-01-23 21:02:13 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Jak oplata jednorazowa, to juz pobrali, za szukanie pozyczki. Sprawa zamknieta.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2014-01-23 21:35:08 (11 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Na przyszłość szukaj pożyczki tam gdzie nie biorą kasy za "szukanie"
jest mase porównywarek, wybierasz i jak masz odmowę to nic cię nie kosztuje poza osłabieniem Credit Score.

Więcej w tym temacie
http://www.mojawyspa.co.uk/forum/42/34175/Bank-nie-chce-mi-przyznac-karty-kredytowej

tak na marginesie
Masz tak dużo pieniędzy ze nie żal ci płacić 1734% odsetek? :-o
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

maniek129

Post #9 Ocena: 0

2014-01-23 21:38:24 (11 lat temu)

maniek129

Mężczyzna

Z nami od: 21-12-2013

Cytat:

2014-01-23 21:00:37, tskboss napisał(a):
Nie Barclays jakiś moneywarehouse.... nie dostałem tej pożyczki, tylko podałem dane z karty na stronie potem doszedłem że to opłata jednorazowa , ale czy mogę jakoś swoje konto zabezpieczyć przed takimi opłatami ? Jak kartę zmieniłem nic nie da ?
Kolego karte zmieniles, ale to i tak nic nie da,bo tylko dostaniesz nowa karte z nowym numerem karty ale sort code i numer konta caly czas masz ten sam. ( to co Tobie pobrali jest to sprawdzenie twojej zdolnosci, poprostu na stronie Barclays pokazala sie reklama loan a Ty klikles w nia i wypelniles wniosek o kredyt .

Do góry stronyOffline

barjan

Post #10 Ocena: 0

2014-01-23 23:53:25 (11 lat temu)

barjan

Kobieta

Z nami od: 04-08-2011

Mialam podobna sytuacje,ale poniewaz ze mnie gapa dopiero po pol roku zauwazylam ze KTOS regularnie zabiera mi po 15 funtow.Nie moglam przez internet wejsc i zrezygnowac z uslugi ,ze juz nie chce sprawdzac swojej zdolnosci kredytowej.Poszlam do banku i pan poswiecil troche czasu ,aby wszystko odkrecic.(Swoja droga cala ta afera rozpoczela sie z winy pracownika banku,ktory udzielajac mi kredytu stwierdzil,ze: pani miala jakies problemy z czyms tam? ,bo cos mu tu wyskakuje i takie tam dyrdymaly .Po niby konsultacji z szefem stwierdzil ,ze to nie przeszkadza i kredyt zostanie udzielony,ale jesli chce sprawdzic o co chodzi to moge wejsc na taka to ,a taka strone.Ciekawosc wziela gore i oczywiscie sprawdzlam-nic nie znalazlam ,ale na swoje nieszczescie uruchomilam jakies kolo i oto moglam za 15 funtow-miesiecznie stale wiedziec czy mam zdolnosc kredytowa.Oczywiscie trzeba bylo zrezygnowac z tej kretynskiej uslugi,ale nie pamietalam ani hasla ,ani loginu.Jak juz to wszystko mialam to ciagle wyskakiwal jakis blad.Ostatecznie jak juz pisalam pomogli mi w banku.Pan stwierdzil ,ze gdyby teraz cos wzieli z konta to beda musieli oddac-na szczescie sprawa skonczyla sie pomyslnie dla mojej kieszeni.
Zycze powodzenia i wiekszej rozwagi niz moja.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,