MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 6 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 6 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

midian25

Post #1 Ocena: 0

2013-01-26 09:57:02 (12 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co robić w takiej sytuacji. Macie jakiś adres pocztowy do zwrotu? Może okazać się że zwrot nie będzie możliwy. Jeżeli będzie jakiś adres, a nie skrytka pocztowa, to spróbowałabym wysłać te ketony "recorded signed for" i czekać. Choć może łatwiej byłoby załatwić coś z bankiem, zablokować przyszłe opłaty, bo wydaje mi się że szanse na odzyskanie pobranych pieniędzy są niewielkie. To jest scam, więc namierzyć oszusta nie będzie łatwo.
Na stronie którą wcześniej znalazłeś podane jest w jaki sposób można to rozwiązać-
www.dietpillswatchdog.com/guide-to-refunds-from-free-trial-diet-pill-scams/

[ Ostatnio edytowany przez: midian25 26-01-2013 10:01 ]

"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

clockwork_orang

Post #2 Ocena: 0

2013-01-26 10:13:52 (12 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2013-01-26 09:44:15, darek74 napisał(a):
czyli skoro zamowila 8 stycznia to jesli te trialowe odesle w ciagu 21 dni wracaja polowe? Do 29 stycznia ma czas na odeslanie z tego wynika ze pobrali jej bezprawnie bo nie minelo jeszcze 21 dni. Zreszta bedziemy w banku w poniedzialek to zalatwiac.

nie, 21 dni masz na odeslanie przedmiotu, o ile zrezygnowales z oferty w ciagu pierwszych 14 dni...

nawet nie 21 dni, oni musza tostac paczke przed uplywem 3 tygodni od zlozenia zamowienia

ps. i nie odsylaj nic bez uzgodnienia z nimi, bo nie przyjma lub obciaza dodatkowymi kosztami

Do góry stronyOffline

midian25

Post #3 Ocena: 0

2013-01-26 10:52:11 (12 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Te 37.50 to tzw. purchase fee per item. Cokolwiek to jest.

[ Ostatnio edytowany przez: midian25 26-01-2013 10:54 ]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-01-26 11:57:35 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

PeterGriffin

Post #5 Ocena: 0

2013-01-26 12:02:52 (12 lat temu)

PeterGriffin

Mężczyzna

Z nami od: 03-07-2012

Cytat:

2013-01-26 08:54:42, midian25 napisał(a):
Można się nabrać na taki trial. Słynny chociażby w Polsce pobieraczek.pl, choć portal do pobierania plików ale mechanizm działania ten sam.

Jak dla mnie to różnica jest zasadnicza, bo w przypadku pobieraczka to mogli sobie tylko straszyć emailami ludzi, nic poza tym.
Semper Invicta, Semper Heroica!

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-01-26 12:25:00 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

darek74

Post #7 Ocena: 0

2013-01-26 12:28:25 (12 lat temu)

darek74

Mężczyzna

Z nami od: 20-03-2012

Cytat:

2013-01-26 12:25:00, konduktor68 napisał(a):
Cytat:

2013-01-26 11:57:35, grubasson napisał(a):
Cytat:

2013-01-25 19:23:49, darek74 napisał(a):
Witam, mam problem, moja wariatka kupila 8 stycznia jakies tabletki trial 14 dniowy na odchudzanie, zaplacila tylko za przesylke dwa razy po 2.99f. Zadnego potwierdzenia nie dostala , tabletki przyszly i wszystko bylo by ok gdyby dzisiaj nie szok jak zobaczyla ze z konta zniknelo jej 75f i 37,50f= 112.50f Poszla do banku dowiedziec sie co jest grane i okazuje sie ze firma od ktorej kupila te tabletki pobrala dzisiaj sobie bez jej wiedzy z jej konta te 112f. Poradzccie co robic, czy zglosic to jako fraud, dopiero na poniedzialek mamy umowiona wizyte z pl konsultantem w banku. Jak bez czyjejs wiedzy ktos moze pobrac pieniadze z jej konta? dla mnie to nie zrozumiale.

Z opisu wynika, że wy nawet nie znacie angielskiego a bierzecie się do zakupów online. Zapewne tam cosik pisało na temat opłat za przesyłkę, administracyjnych itp., doczytajcie zanim zaczniecie robić aferkę. Tablety na odchudzanie nie kosztują 2.99 nawet takie próbne.

Przynajmniej jest wesoło :-]

Dobra rada na odchudzanie(jeszcze taniej bo za darmo):
mniej jeść-więcej sr.ć:-D

Temat jest troszke inny, ja nie prosilem o rady jak schudnac;)

Do góry stronyOffline

midian25

Post #8 Ocena: 0

2013-01-26 12:29:43 (12 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Cytat:

2013-01-26 12:02:52, PeterGriffin napisał(a):
Cytat:

2013-01-26 08:54:42, midian25 napisał(a):
Można się nabrać na taki trial. Słynny chociażby w Polsce pobieraczek.pl, choć portal do pobierania plików ale mechanizm działania ten sam.

Jak dla mnie to różnica jest zasadnicza, bo w przypadku pobieraczka to mogli sobie tylko straszyć emailami ludzi, nic poza tym.

Owszem, straszyli emailami, ale podając przykład pobieraczka, chodziło mi przedewszystkim o to, że wielu ludzi nabrało się dlatego, że również nie przeczytali regulaminu i potem mieli problemy z tym serwisem. Zasadnicza róznica to to, że wezwanie do zapłaty w przypadku pobieraczka przychodziło na adres podany przy rejestracji, bo gdyby mieli możliwość jak w przypadku ketonecośtam pobrać sobie z rachunku bankowego, to by pobrali i nie byłoby straszenia mailami. A tak aby otrzymać kasę, musieli straszyć i tyle.

Do góry stronyOffline

PeterGriffin

Post #9 Ocena: 0

2013-01-26 12:38:53 (12 lat temu)

PeterGriffin

Mężczyzna

Z nami od: 03-07-2012

Cytat:

Owszem, straszyli emailami, ale podając przykład pobieraczka, chodziło mi przedewszystkim o to, że wielu ludzi nabrało się dlatego, że również nie przeczytali regulaminu i potem mieli problemy z tym serwisem. Zasadnicza róznica to to, że wezwanie do zapłaty w przypadku pobieraczka przychodziło na adres podany przy rejestracji, bo gdyby mieli możliwość jak w przypadku ketonecośtam pobrać sobie z rachunku bankowego, to by pobrali i nie byłoby straszenia mailami. A tak aby otrzymać kasę, musieli straszyć i tyle.

Racja, ale kto był choć trochę zorientowany w temacie nic im nigdy nie zapłacił.Te ich wezwania większość ludzi ignorowała. Pobieraczek mógł sobie straszyć, ale nic poza tym zrobić nie był w stanie.
Semper Invicta, Semper Heroica!

Do góry stronyOffline

midian25

Post #10 Ocena: 0

2013-01-26 12:41:45 (12 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Cytat:

2013-01-26 12:38:53, PeterGriffin napisał(a):
Cytat:

Racja, ale kto był choć trochę zorientowany w temacie nic im nigdy nie zapłacił.Te ich wezwania większość ludzi ignorowała. Pobieraczek mógł sobie straszyć, ale nic poza tym zrobić nie był w stanie.

Dokładnie. W rozpatrywanym temacie kasa juz poszła i teraz trzeba coś zrobić, żeby nie stracić więcej. Mam nadzieję, że bank coś na to zaradzi.

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,