2012-08-20 20:46:12, ewela119 napisał(a):
Mnie moj polowek, ktory nota bene nawet nie jest moim mężem tylko partnerem, dopisal do swojego konta w banku (Lloyds) bez zadnych problemow. Musielismy przyjsc do banku oboje, ze swoimi Dowodami Osobistymi i zlozyc podpisy. To wszystko
Lloyds nie wymaga potwierdzenia adresu, wystarczy dowod osobisty, dlatego nie bylo problemu. Ale inne banki zwykle tego wymagaja.
2012-08-20 21:23:29, Emma3400 napisał(a):
Bardzo dziękuję za podpowiedzi.W takim razie coś wymyślimy.Może namówię męża na jakiś sprzęt grający dla "siebie"

Po co generowac dodatkowe koszty, jak mozna dodac swoje nazwisko do council tax albo innego rachunku? Wystarczy zadzwonic, zeby to zalatwic. Przyda sie w przyszlosci.
Nie spotkalam sie z tym, zeby biblioteka chciala potwierdzenie adresu, a zapisalam sie do 4 roznych w Londynie. Ale u lekarza bedzie Ci potrzebne potwierdzenie adresu.
2012-08-20 20:55:35, kalamutka napisał(a):
a mnie nie chcą dopisać do konta męża bo on ma historię kredytową w UK a ja nie,rozwiazanie jest takie,że mi założyli osobny rachunek i za jakiś czas mam spróbować się dopisać do konta męża, pytanie tylko czy mnie nie zobili w "balona" bo trzeba było target na konta wykonać

Jesli ktos sie powinien martwic o historie kredytowa i powiazanie z osoba, ktora nie ma zadnej historii kredytowej, to raczej klient, a nie bank. Moze faktycznie chcieli wykonac plan otwarcia nowych kont