MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Home Office zgubiło paszport!!!!!!!

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Michal05

Post #1 Ocena: 0

2006-05-15 18:37 (19 lat temu)

Michal05

Z nami od: 04-07-2005

Home Office odesłało mojej dziewczynie paszport należący do kogoś innego. Odesłaliśmy go, certyfikat rejestracji przyszedł, a paszportu nadal nie ma. W dodatku jak dzwonimy, to nie wiedzą gdzie ten paszport, nie wiedzą kiedy oddadzą, nie wiedzą nic. Jedyne, co mają do powiedzenia, to że ambasada wyrobi jednorazowy.
Czy ktoś wie gdzie, jak i komu można się poskarżyć na Home Office? Jak ich zmusić do znalezienia i oddania paszportu? Konsulat potraktuje to jak zgubiony, każe zapłacić i nie wiadomo, czy zdąży na czas wydać nowy dokument. A mamy mało czasu, pobieramy się na początku sierpnia w Polsce. Pomóżcie proszę.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Joan01

Post #2 Ocena: 0

2006-05-19 23:47 (19 lat temu)

Joan01

Z nami od: 09-02-2006

Jesteś obywatelem polskim, więc skarżysz się w Ambasadzie- Konsulacie, o zatrzymanie/zgubienie paszportu przez Urząd brytyjski. Oni powinni Ci pomóc, bo po to są placówki dyplomatyczne!

Do góry stronyOffline

montje

Post #3 Ocena: 0

2006-05-20 10:52 (19 lat temu)

montje

Z nami od: 20-05-2006

Urzędnicy z Home Office zgubili mój dowód osobisty i powiadomili, że nie dokończą rejestracji, jeśli nie otrzymają moje paszportu w ciągu następnych paru dni. Myślałam, że mnie piorun strzeli!!! :-Y

Do góry stronyOffline

Krystek

Post #4 Ocena: 0

2006-05-20 15:23 (19 lat temu)

Krystek

Mężczyzna

Z nami od: 10-11-2005

moj dowód także zaginą, dzwoniłem pare razy i zawsze mówili mi coś innego...nadali nawet numer sorawy dla mojego ID, a potem okazało sie ze wysłali na inny adre a mimo to kazali mi isc na poczte i tam sie skarzyc! pogłupieli czy co! olewam ich... zgłosze to do konsulatu RP i co z tego? Wyrobię sobie drugo dowód a walczył będę nadal...hehe pozdro i na pochybel durnym urzędnikom

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,