Aha, czy to, że w Polsce jestem zatrudniona i mam urlop wychowawczy nie będzie przeszkodą? nie wiem, czy się zwalniać, czy jeszcze poczekać.
hogat
|
|
---|---|
Hogata | Post #1 Ocena: 0 2006-05-12 17:15 (19 lat temu) |
Z nami od: 24-01-2006 |
Mąż pracuje, mamy 2 malutkich dzieci. Ja na razie nie mogę pójść do pracy. Jak załatwić NIN?
Aha, czy to, że w Polsce jestem zatrudniona i mam urlop wychowawczy nie będzie przeszkodą? nie wiem, czy się zwalniać, czy jeszcze poczekać. hogat
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-05-12 18:00 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
mam nadzieje ze wiesz o pomocy z panstwa jaka wam przysluguje na male dzieci bo jak nie to duzo tracisz o polsce nie ma co wspominac a co do nino to moze gdzies znajs=dziesz 2 godzinki sprzatan i wtedy nino sobie wyrobisz
7274900moje gg jak cos to wpadnij tylko sie przedstw skad masz moj numer oki?! papa ![]() |
Finomen | Post #3 Ocena: 0 2006-05-12 18:11 (19 lat temu) |
Z nami od: 30-11-2004 Skąd: Londyn |
Ja mam jedno dziecko i tez chcialam wyrobic sobie NIN,bylam sie pytac w job center i powiedziano mi ,ze nie ma takiej mozliwosci jezeli nie pracuje.Jedyna droga do otrzymania NIN-u bez pracy to jest zlozenie wniosku na child benefit na ciebie i w tedy ci z Benefitu umawiaja cie w job center na wydanie NINu.To jest jedyna droga,ja niestety nie skorzystalam bo zlozylam wczesniej wnioski na meza.
![]() |
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-05-12 21:18 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
kolejna droga na otrzymanie NIN sa trzy listy odpowiadajace od firm lub jakichkolwiek pracodawcow z wiadomoscia niemozliwosci zatrudninia tzn. (najlepiej poskladac CV po jakichs zakladach pracy i czekac na negatywne odpowiedzi, po uzbieraniu 3 takich listow zglosic sie do job center z prosboa o wyrobienie NIN-u, powinni rozpatrzyc pozytywnie.
mam male pytanko czy ktos nie slyszla o jakiejs pracy w okolicach Derby (derbyshire) znajomosc jezyka dobra, wszystkie wymagane dokumenty, prawojazdy kat B,B1+wlasny samochod z gory dziekuje za info |
Krystek | Post #5 Ocena: 0 2006-05-20 15:31 (19 lat temu) |
Z nami od: 10-11-2005 Skąd: Essex |
jest jeszcze jeden sposób... należy poskładać podania o pracę i otrzymać przynajmniej dwie odmowy na piśmie.Wówczas udać się do Job Centera i przedstawić te odmowy,powiedzieć, że szukałam/em ale nie chcą mnie przyjąć.powinni umówić was na rozmowę w sprawie Nin-u i wydać go wam bez żadnego ale---- Na pochybel durnym urzędnikom www.radio-pirat.dub.pl to strona radia gdzie zapodaje audycje to tak przy okazji... ruszamy jutro... pozdro!!!!!
|
|