MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2012-11-12 20:53:59 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Dali limit to możesz coś kupić. Zależy jaką opcje płatności wybierzesz taka będziesz płaciła. Mają nieoprocentowane raty na 20 tyg i płacisz w systemie co 4 tygodnie. Jak większy zakup to również bez oprocentowania na dłużej można.
Generalnie mają wyższe ceny ale jak mają obnizki to cena schodzi do "rynkowej". Na budowanie historii może być tylko nie ma co szaleć.
Jak będziesz kupować i spłacać to limit szybko podskoczy do góry.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-11-12 20:57:38 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mala24

Post #3 Ocena: 0

2012-11-12 21:10:48 (13 lat temu)

mala24

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

Dziekuje za odpowiedzi,szalec nie bede bo w sumie to raczej wymuszone zakupy beda bo akurat nic nie potrzebuje wiec chyba jakas czesc prezentow na swieta pojdzie na raty bo zalezy mi na dobrej historii.Myszka chodzilo mi o to czy jak teraz dali limit to przy check out pojawi sie jakis problem ze niby zdanie zmienili.Powoli zaczynam rozumiec system:)

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-11-12 21:15:24 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Kwiatuszek795

Post #5 Ocena: 0

2012-11-12 22:34:10 (13 lat temu)

Kwiatuszek795

Kobieta

Z nami od: 25-11-2011

Witam :)
Dodam coś od siebie jakiś tydzień temu zarejestrowałam się na stronie Littlewoods i otrzymałam limit 600Ł a na drugi dzień limit zniknął :( więc jednak działa wstecz niestety w moim przypadku nie koniecznie przy Twoim ale nie wiem dlaczego tak się stało ....*DONT_KNOW*
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2012-11-13 08:02:28 (13 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

U mnie tez limit poszedl prawie do 4 tys funtow- i az kusi - tym bardziej ze swieta za pasem. Szkoda ze to co bym chciala jest albo cholernie drogie abo tego nie maja w ofercie np wczasow.

Kolezanka pokazala mi strone ktora dziala na podobnej zasadzie i ma produkty duzo tansze
Skoro padla juz nazwa Littlewoods i Very ( ich siostrzana wersja to Isme ) to podam nazwe tej mojej ulubionej 24Studio.co.uk mnie sie wydaje ze ceny od sklepowych nie odbiegaja a czesc naprawde kupilam taniej.

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2012-11-13 08:18:03 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Na tym to polega, limit kusi, klient kupuje towar i przeplaca, a potem splaca w ratach.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2012-11-13 08:31:43 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2012-11-12 22:34:10, Kwiatuszek795 napisał(a):
Dodam coś od siebie jakiś tydzień temu zarejestrowałam się na stronie Littlewoods i otrzymałam limit 600Ł a na drugi dzień limit zniknął :( więc jednak działa wstecz niestety w moim przypadku nie koniecznie przy Twoim ale nie wiem dlaczego tak się stało ....*DONT_KNOW*
Pozdrawiam

Odczekaj ze 2 - 3 miesiące i złóż o podstawową kartę kredytową np capital one.

Jeżeli nie masz problemów z platnosciami to powinnaś dostać.

A reszta jak robić to w innym temacie Richmond i spółka hihi już pisali.

Dzięki temu nie jesteś przywiązania kredytem do konkretnego sprzedawcy, a scoring ładnie będzie rósł.

Za kilka miesięcy zmienisz na lepszą itd.

Byle nie stracić kontroli nad sobą :-)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #9 Ocena: 0

2012-11-13 09:20:08 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mala24

Post #10 Ocena: 0

2012-11-14 09:07:42 (13 lat temu)

mala24

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

Cytat:

2012-11-12 22:34:10, Kwiatuszek795 napisał(a):
Pozdrawiam
Moze dokoncze to kolezance sie rozjasni troszke.
A wiec zrobilam zakupy i niestety odrzucono juz przy samym koncu.Napisane aby sie z nimi skontaktowac.Zadzwonilam,podalam dane i data urodzenia byla bledna(?)na podstawie mojego prawa jazdy udowodnilam kiedy sie urodzilam:)po 2minutach bez zbednych pytan zakupy,ktore zrobilam byly wysylane do mnie.Jedyne co to musialam zaplacic jakas czesc od razu przez telefon.Tak wiec weszlam na neta poczytalam troszke,jak sie jest nowym klientem i daja np limit jak mi 750 nie oznacza to ze tyle mozna wydac.zazwyczaj mozna np polowe ,dopiero jak sie zacznie splacac to udostepniaja reszte.Sklepy te rowniez zaczely sprawdzac historie kredytowa gdyz za duzo ludzi lecialo w kulki.Na twoim miejscu zadzwonilambym i zapytala wprost.Na moim przypadku widac ze rejected nie znaczy nic:)

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,